تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827928225




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گزارش فارس از نسيت رسانه‌اي فيلم در فرهنگسراي رسانه؛ حكمت: «سه زن» كشف و شهود در 90 دقيقه است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از نسيت رسانه‌اي فيلم در فرهنگسراي رسانه؛ حكمت: «سه زن» كشف و شهود در 90 دقيقه است
خبرگزاري فارس: كارگردان فيلم «سه زن» گفت: در اين فيلم، يك نوع كشف و شهود در نود دقيقه به تصوير كشيده مي‌شود.
به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، نشست نقد و بررسي فيلم سينمايي «سه زن» با حضور منيژه حكمت (كارگردان) پگاه آهنگراني (بازيگر) و اميرپوريا (منتقد) در فرهنگسراي رسانه با حضور علاقه‌مندان و نمايندگان رسانه‌هاي گروهي برگزار شد.
بنا براين گزارش، «منيژه حكمت» در ابتداي اين نشست ضمن تشكر از حمايت اهالي مطبوعات از فيلمش در زمان اكران ،گفت: اين فيلم بحث گم شدن انسان، هويت و فرهنگ و شخصيت انساني است. قصه آدم‌هايي كه تنها هستند و هركدام در شرايطي كه دارند با نسل مقابلشان حرفي براي گفتن ندارند.
وي افزود: نسل كنوني هيچ حرفي با نسل گذشته ندارد و نسل گذشته هم با نسل قبل‌ترش، همه اينها به نبود حافظه تاريخي برمي‌گردد.
اين كارگردان سينما ادامه داد:‌ مينو خودش را گم كرده و حافظه تاريخي گذشته‌اش را در يك صندوقچه پيدا مي‌كند. اين مسائل به نظرم بايد كارشناسي و بررسي شود و فاصله ژرفي كه بين نسل من و نسل جوان وجود دارد ريشه‌يابي شود.
حكمت با بيان اين مطلب كه بايد به نسل جوان اعتقاد داشت، گفت: اين نسل نوع نگرش، كشف و شهود و نوع نگاه خود را به آينده دارد و ما بايد نسبت به آنها اعتماد پيدا كنيم و بگذاريم كه راحت تصميم بگيرند. نسل جديد هر مشكلي كه دارد، ما برايش رقم زده‌ايم .نسل ما مسئوليت مشكلات نسل جوان را به عهده دارد.
«امير پوريا» در ادامه اين نشست با بيان اين مطلب كه اين در «سه زن» دغدغه‌هاي اجتماعي فيلم «زندان زنان» به چشم مي‌خورد گفت: اين فيلم دغدغه مسئله فرهنگي و ملي را در دل قصه‌اي با لايه‌هاي اجتماعي دارد.
اين منتقد سينما با تأكيد بر اين كه فيلم «سه زن» موفقيت اقتصادي فيلم «زندان زنان» را كسب نكرده است گفت: برخلاف موضوعي كه فيلم دارد كه موضوع فرش است ، هيچ سرمايه‌گذاري در اين حوزه از فيلم حمايت نكرده است.در حالي كه موضوع و دغدغه فيلم فرش به عنوان نماد فرهنگ ما است.
«منيژه حكمت» درباره مضمون فيلمش گفت: «سه زن» فيلمي اجتماعي و فرهنگي است. براي من كاري نداشت كه بحث اجتماعي‌ام را در يك مجموعه بررسي كنم اما من از اين مرحله و از ساختن فيلم زندان زنان رد شدم و بحث عميق‌تري را باز مي‌كنم. اين دست فيلم‌ها به نظرم بايد ساخته شود ولي متأسفانه امروزه يك درصد هم فيلم اجتماعي ساخته نمي‌شود.
وي ادامه داد: من بحث بزرگ‌تري را مطرح مي‌كنم كه اگر از تنهايي درنياييم و حافظه تاريخي نداشته باشيم، زندگي‌مان دور تسلسلي خواهد شد كه همچنان خواهد چرخيد.نگراني من از يك موضوع اجتماعي فراتر است و من كلي‌تر به مسئله نگاه مي‌كنم. كليت يك نقشه جغرافيايي با 70 ميليون نفر كه در آن زندگي مي‌كند.
كارگردان فيلم «سه زن» با بيان اين نكته كه در فيلمش ريشه فاصله‌هاي بين نسل‌ها، تنهايي را مدنظر دارد،افزود:‌ سخت است يك مجموعه‌اي را ساختن و بافت و لايه‌هاي اجتماعي مترو پليس تهران شهر، روستا، لايه‌هاي سه نسل را به تصوير كشيدن.
كارگردان «سه زن» افزود: اين يك جور كشف و شهود در نود دقيقه است و اين كه نماد فرهنگي را روي دوش نسل جوان بگذاريم و به او بگوييم كه پيچيدگي بسيار است ولي تو چاره‌اي نداري به تو حق مي‌دهيم، ولي چاره‌اي نيست.
وي با بيان اين نكته كه فيلم او به عنوان يك فيلم شهري پذيرفته نشده است، گفت: اگر من را فيلمساز خوبي نمي‌دانند، مي‌پذيرم و با هزينه شخصي‌ام فيلم مي‌سازم، اما بايد فيلم من در يك رقابت شركت كند. من نمي‌توانم با امكانات شهرداري و تلويزيون رقابت كنم و پول يك تيزر را سه ميليون تومان بدهم. فيلم من فيلم پيش پا افتاده‌اي نيست كه راحت ساخته شده باشد، بحث هويت كشور است و اين ناعادلانه است كه تو در يك رقابت نابرابر بجنگي و فيلمت را معرفي كني.
حكمت گفت: ما در يك تيزر 20 ثانيه‌اي كه از تلويزيون پخش شد حتي نتوانستيم اسامي بازيگران را به طور كامل بگوييم و سه ميليون تومان هم هزينه داديم.
«منيژه حكمت» در ادامه گفت: ما به واسطه دوستان «پگاه آهنگراني» او را ترغيب كرديم كه در اين نقش بازي كند. حضور او فارغ از اينكه فرزند من است به فيلم كمك كرد و كلنجارهاي نقش او با بابك حميديان يكي از نقاط قوت فيلم است.
بر اساس اين گزارش در ادامه اين نشست منيژه حكمت با اشاره به روند نگارش فيلمنامه گفت: فيلمنامه كار به صورت گروهي نوشته شد كه در فيلم زندان زنان نيز به همين شيوه كار شد. يك تفكر حاكم وجود داشت و پيرامون آن نقدها و صحبتها صورت مي گرفت و كاراكترهادر اطراف هم شكل مي‌گرفتند. درواقع يك رئاليسم اجتماعي در فيلم حاكم است و قصه ما در اين روابط جا مي‌گيرد. قرار نبود نگاه من به فيلم ديكته شود، اعتقاد ما به مسئله اصلي بود كه با نظرات اطرافيان شكل منطقي‌تري به خود گرفت.
امير پوريا نيز با تأكيد بر استفاده از اين شيوه در نگارش فيلمنامه گفت: مايك لي كارگردان انگليسي نيز از اين روش در فيلم‌هايش استفاده مي‌كند. او شخصيت‌هايي را طراحي مي‌كند كه با انتخاب بازيگر و تمرين‌هاي آنها داستان شكل مي‌گيرد ولي نتيجه آن اين است كه فكر مي‌كنيم با يك رمان رو به رو هستيم كه گذشته و آينده شخصيت‌ها در آن ديده مي شود ولي متأسفانه در «سه زن» اين اتفاق نمي‌افتد.
حكمت در انتهاي سخنانش درباره انتخاب فيلم براي اسكار گفت: به نظر من بايد اعضاي صنوف فيلم منتخب اسكار را اعلام كند و نبايد يك سازمان سينمايي دست به اين كار بزند.
بنابه گزارش فارس، در انتهاي اين نشست هديه‌‌اي به رسم يادبود به عوامل فيلم «سه زن» اهدا شد.
انتهاي پيام/ا
 دوشنبه 22 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن