تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس چهل روز خود را براى خدا خالص كند چشمه هاى حكمت از قلب وى بر زبانش جارى مى شو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848661950




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سرماخوردگي را جدي بگيريد


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: سرماخوردگي را جدي بگيريد
عابديان سرماخوردگي، يك بيماري ويروسي است كه شايع ترين عامل ايجاد كننده آن »رينو ويروس ها« هستند اما اين بيماري مي تواند توسط ويروس هاي مختلفي ايجاد شود.

مريم ضيايي در اين باره مي گويد: هر سال با شروع فصل پاييز و آغاز سرما، فرزندم دچار سرماخوردگي مي شود و تا پايان زمستان بيماري او طول مي كشد. مي خواهم بدانم كودكان به طور طبيعي در طول فصل سرما چند بار به اين بيماري مبتلا مي شوند.

مژگان بهزادي فر هم عنوان مي كند: من سرماخوردگي را خيلي جدي نمي گرفتم و فرزندانم را با مصرف داروهاي سرماخوردگي موجود در منزل خودسرانه درمان مي كردم ولي متأسفانه هر 2 فرزندم هم دچار سينوزيت و آسم شده اند.

وي توصيه مي كند: با بروز اولين علايم سرماخوردگي به پزشك مراجعه كنيد تا بيماري ساده و پيش پا افتاده سرماخوردگي مزمن و دردسرساز نشود.

نگار احمدي هم اظهار مي دارد: براي پيشگيري از سرماخوردگي و آنفلوانزا با واكسن آنفلوانزا خودم را واكسينه كردم ولي باز هم سرما خورده شدم فكر مي كردم واكسن آنفلوانزا در پيشگيري از سرماخوردگي مؤثر است.

يك پزشك متخصص كودكان در اين باره مي گويد: سرماخوردگي در تمام فصول سال مشاهده مي شود و ميزان شيوع آن از ابتداي پاييز تا پايان فصل بهار بيشتر است.

دكتر الهام احمد ميري مي افزايد: به طور معمول كودكان به طور متوسط سالانه 6 تا 7 مرتبه دچار سرماخوردگي مي شوند. ميزان شيوع بيماري با افزايش سن كاهش مي يابد به طوري كه بالغين به طور معمول حدود 2 تا 3 نوبت در سال به سرماخوردگي مبتلا مي شوند.

وي تصريح مي كند: كودكاني كه در سال اول زندگي بيش از 50 درصد كودكاني كه در منزل نگهداري مي شوند خارج از محيط خانه و در مراكزي مانند مهد كودك ها نگهداري مي شوند دچار سرماخوردگي مي شوند. هر چه مدت زمان ماندن در مهدكودك بيشتر باشد احتمال ابتلا هم بيشتر مي شود.

وي عنوان مي كند: ويروس هاي عامل سرماخوردگي مي توانند توسط ذرات ريز هواي تنفسي و نيز تماس مستقيم انتقال يابند و محل اصلي حمله و آسيب بافتي توسط ويروس پوشش مخاط بيني است.

دكتر احمد ميري مي گويد: به طور معمول شروع علايم سرماخوردگي يك تا 3 روز بعد از ورود ويروس به بدن اتفاق مي افتد و علايم اوليه آن شامل احساس درد و خارش در گلو و به دنبال آن انسداد و آبريزش بيني است. درد گلو خيلي سريع بهبود مي يابد و در روز دوم تا سوم علايم مربوط به بيني بارز مي شود. در يك سوم موارد ممكن است سرفه همه ديده شود كه به طور معمول پس از بروز علايم مربوط به بيني ظاهر مي شود.

وي تصريح مي كند: به طور معمول بيماري در مدت يك هفته بهبود مي يابد ولي بايد توجه داشت كه در طول مدت بيماري رنگ و قوام ترشحات بيني به تدريج تغيير مي كند و اين نشانه اضافه شدن عفونت باكتريايي و يا سينوزيت نيست.

وي اظهار مي دارد: به طور معمول براي تشخيص سرماخوردگي نياز به انجام آزمايش نيست و تشخيص آن با توجه به علايم باليني و در ساير تشخيص هاي افتراقي برخي آزمايش ها مي شود. ممكن است در برخي موارد براي رد اين تشخيص هاي افتراقي برخي آزمايش ها مانند بررسي ميكروسكوپي ترشحات بيني يا كشت آن ها انجام شود.

وي عنوان مي كند: درمان سرماخوردگي، علامتي است. در حال حاضر درمان ضد ويروسي عليه عفونت رينو ويروس وجود ندارد. در مورد تأثير درمان علامتي در كودكان نيز اختلاف نظر وجود دارد بنابراين اين گونه درمان ها وقتي كه علايم آزار دهنده هستند توصيه مي شود.

وي توضيح مي دهد: به طور معمول در طول دوران سرماخوردگي غير عارضه دار، تب شايع نيست و استفاده از داروهاي ضد تب ضرورتي ندارد. براي رفع حالت گرفتگي بيني داروهاي خوراكي و موضعي وجود دارد كه براي كودكان زير 2 سال تجويز نمي شود. در بزرگترها نيز بايد از مصرف طولاني اين داروها اجتناب كرد چون باعث ايجاد التهاب ثانويه وابسته به دارو در بيني شده و با قطع دارو مجدد علايم بروز مي كند وي يادآور مي شود براي كاهش آبريزش بيني به طور معمول از آنتي هيستامين ها استفاده مي شود كه مصرف اين دارو به طور حتم بايد با تجويز پزشك باشد ( به خصوص در كودكان) چون مصرف بي رويه اين دارو با عوارض قلبي، عروقي همراه است. همچنين در عفونت هاي تنفسي مانند سرماخوردگي نبايد از آسپرين استفاده كرد چون احتمال نوعي درگيري كبدي و آسيب بافت كبد كه بسيار خطرناك است وجود دارد.

دكتر احمد ميري به شايع ترين عارضه سرماخوردگي اشاره مي كند و مي گويد: عفونت گوش مياني عارضه شايع سرماخوردگي است كه در 3 تا 5 درصد بچه هاي مبتلا به سرماخوردگي ديده مي شود و بايد توجه داشت كه درمان علامتي سرماخوردگي يا مصرف زود هنگام آنتي بيوتيك ها تأثيري در پيشگيري از آن ندارد.

وي مي افزايد: سينوزيت يكي ديگر از عوارض سرماخوردگي است كه حدود 5 تا 13 درصد كودكان مبتلا به سرماخوردگي به اين عارضه دچار مي شوند. وقتي ترشحات چركي بيني همراه با سرفه هاي طولاني مدت ادامه مي يابد و يا در سير بيماري كودك دچار تب ناگهاني همراه با درد و تورم مي شود بايد به اين عارضه مشكوك شد.

وي بدتر شدن آسم به دنبال سرماخوردگي را خطرناك ترين عارضه سرماخوردگي ذكر و تصريح مي كند: در كودكي كه زمينه ابتلا به آسم دارد يا قبلا دچار حمله آسم شده است توجه به علايم زجر تنفسي بسيار مهم است.

وي اظهار مي دارد: تمام موارد علل سرماخوردگي ويروسي هستند و آنتي بيوتيك ها نه تنها اثري در درمان و پيشگيري از عوارض ثانويه باكتريايي ندارند بلكه مقاومت باكتري هاي عامل عفونت سيستم تنفسي را هم افزايش مي دهند.

وي با بيان اين كه براي پيشگيري از سرماخوردگي واكسن يا دارويي تهيه نشده است عنوان مي كند: ممكن است استفاده از ويتامين c خطر ابتلا به سرماخوردگي را كمتر كند ولي تحقيقات در اين زمينه كافي نيست. براي پيشگيري از ابتلا به سرماخوردگي بايد زنجيره انتقال ويروس كه از طريق تماس مستقيم انجام مي شود قطع شود.

در بيمارستان ها و در اماكن شلوغ استفاده از ماسك صورت و شستشوي مكرر دست ها با آب و صابون تأثير به سزايي در كاهش انتقال ويروس سرماخوردگي دارد.

دكتر احمد ميري دماي 24 تا 26 درجه سانتي گراد را دماي مطلوب هواي اتاق مي داند و مي گويد: كودك مبتلا به سرماخوردگي نياز به پوششي بيش از حد ندارد و در اين دما پوشش كه والدين با آن راحت هستند براي كودكان نيز مناسب خواهد بود و پوشاندن بيش از حد كودك از بروز سرماخوردگي پيشگيري نمي كند.

وي مي افزايد: استفاده از واكسن آنفلوانزا فقط در موارد محدودي كه علت سرماخوردگي ويروس آنفلوانزا ست مي تواند اثر حفاظتي داشته باشد و در كل براي پيشگيري از سرماخوردگي توصيه نمي شود.وي تصريح مي كند: در آنفلوانزا برخلاف سرماخوردگي علايم ابتلاي عمومي بدن مانند تب، درد عضلاني، ضعف، سر درد، لرز مشاهده مي شود. طول مدت بيماري و احتمال ابتلا به عوارض هم بيشتر مي باشد.

وي اظهار مي دارد: واكسن آنفلوانزا براي پيشگيري از بيماري آنفلوانزا در كودكان بالاي 6 ماه و بزرگسالاني كه در معرض خطر بيشتر براي ابتلا به بيماري مانند بيماري مزمن قلبي، ريوي (مانند آسم) يا بيماري هاي متابوليك مانند ديابت و يا اختلالات عملكرد كليوي و ... قرار دارند توصيه مي شود كارمندان مراكز بهداشتي و درماني نيز بهتر است واكسينه شوند.

وي يادآور مي شود به كودكان زير 9 سال 2 نوبت واكسن و به فاصله حداقل يك ماه توصيه مي شود. بايد توجه داشت كه اين واكسن 100 درصد نيست چون كه خاصيت ويروس آنفلوانزا اين است كه مرتب آنتي ژن هايش دچار تغيير شده و باعث مي شود واكسن اثربخشي خود را به طور كامل نداشته باشد.
 دوشنبه 22 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 164]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن