واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: فراخوان دولت از مردم و صاحبنظران براي مشورت درباره قانون ماليات بر ارزش افزوده
دبيرخانه شوراي اطلاع رساني دولت در راستاي بهره مندي از ديدگاه ها و توصيه هاي علمي و عملي درباره نحوه اجراي صحيح ماليات بر ارزش افزوده، از مردم به ويژه اقتصاددانان و صاحب نظران اقتصادي و اصناف كشور دعوت كرد نظرات خود را در اين باره اعلام كنند.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت، با توجه به اين كه قانون ماليات بر ارزش افزوده گامي جدي و اساسي در اصلاح نظام مالياتي كشور و اخذ ماليات از مصرف مي باشد، دولت عزمي جدي در اجراي صحيح و دقيق اين قانون دارد.
از همين رو، دكتر محمود احمدي نژاد، رئيس جمهور، در فرماني به منظور اجراي صحيح قانون ماليات بر ارزش افزوده و بررسي موانع و مشكلات و رفع نگراني ها و ايجاد رضايت مندي در موديان محترم، از وزير امور اقتصادي و دارايي خواسته است با هماهنگي وزارت بازرگاني و ساير دستگاه ها و سازمان هاي ذيربط و به ويژه مشاركت و بهره گيري از نظرات نمايندگان اصناف مختلف ظرف مدت دو ماه برنامه عملياتي و راهكارهاي مناسب جهت اجراي قانون مذكور را تهيه و ارائه نمايند.
در همين چارچوب دبيرخانه شوراي اطلاع رساني دولت اعلام كرد: به منظور بهره مندي از ديدگاه هاي كارشناسي صاحب نظران و اساتيد اقتصاد و اصناف كشور شماره پيامك 60006001 آماده دريافت نظرات مردمي در خصوص نحوه اجراي صحيح و دقيق قانون ماليات بر ارزش افزوده است؛ هموطنان مي توانند ديدگاه ها و توصيه هاي خود را به صورت پيامك به شماره 60006001 ارسال كنند.
در همين راستا، رئيس كل سازمان امور مالياتي كشور با صدور اعلاميه اي خطاب به اصناف كشور، توقف اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده و اقدامات مربوط به اخذ هر نوع در اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده را براساس دستور هجدهم مهرماه رياست جمهوري ايران تا زمان تهيه و ابلاغ دستورالعمل هاي لازم اعلام كرد.
به گزارش روابط عمومي سازمان امور مالياتي كشور، علي اكبر عرب مازار در اين بخشنامه كه به مثابه ابلاغ كتبي به معاون ماليات بر ارزش افزوده و واحدهاي ستادي و اجرايي سازمان امور مالياتي در سراسر كشور محسوب و براي همه بخش ها لازم الاجرا شده، تاكيد كرده است: سازمان امور مالياتي كشور، آمادگي خود را به منظور ايجاد تسهيلات لازم براي اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده و رفع نگراني اصناف محترم و برگزاري جلسات هماهنگي و آموزشي اعلام مي كند.
¤در حالي كه قيمت نفت در بازارهاي جهاني متاثر از بحران مالي همچنان در حال سقوط است، براي نخستين بار در يك سال گذشته قيمت نفت وست تگزاس به زير 78دلار، نفت برنت درياي شمال به كمتر از 75 دلار و متوسط قيمت نفت اوپك به حدود 70دلار رسيد.
¤مجري برگزاري مزايده اپراتور سوم تلفن همراه گفت: از ميان شركت هايي كه اسناد مزايده را دريافت كرده اند، 10 شركت ايراني و سه شركت خارجي بوده اند.
¤عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس گفت: با توجه به عدم اطلاع رساني هاي لازم درخصوص بحث ماليات بر ارزش افزوده اعتراضاتي پيش آمد كه مقرر گرديد به منظور كاهش اينگونه بحثها، در روش اجراي طرح تجديد نظر شود.
¤با اجراي عمليات كابل برگردان ارتباط تلفني مشتركين با پيش شماره هاي 7754 الي 7759، 4420 الي 4427، 4440الي 4449، 4460 و 4461، 3350، 3351، 3355، 3356،3313، 3312 و 3344، 4450 الي 4456، 8873 الي 8876 و 8850 الي 8853، 3374 الي 3377 و 3337 الي 3339، 2270 الي 2275، 5530الي 5533 و 5505 الي 5507 از امروز به مدت 72 ساعت با اختلال همراه است.
¤غلامحسين نوذري وزيرنفت گفت:ايران در نشست فوق العاده سازمان كشورهاي صادركننده نفت كه 28آبان ماه در وين برگزار مي شود درخواست كاهش توليد را مطرح مي كند.
¤موسسه فرهنگي موزه هاي بنياد مستضعفان با همكاري سايت مركزي بنياد موزه مجازي از آثار منتخب نقاشي هاي سبك قهوه خانه اي برگزار كرد.
¤معاون وزير نيرو در امور حقوقي، مجلس و پشتيباني از تشكيل كار گروهي براي تدوين سند راهبرد 20 ساله وزارت نيرو خبر داد.
¤جمعي از اساتيد و محققين فرهيخته حوزه علميه قم از طرحهاي پارس جنوبي بازديد كردند.
¤در نيمه نخست امسال طرح متانول پتروشيمي زاگرس (واحد دوم) واقع در عسلويه به پيشرفت 97.3 درصدي رسيد.
براين اساس در صورت بهره برداري از واحد دوم طرح متانول چهارم پتروشيمي زاگرس نيز يك ميليون و 650 هزار تن متانول توليد خواهد شد.
¤ نايب رئيس هيئت مديره شركت هاي نيكو جرسي و نيكو سارل، گفت: در بخش معاملات نفت خام در سال 2007 ميلادي، در مجموع بيش از 176 ميليون بشكه نفت خام معامله شده كه معادل 11.9 ميليارد دلار است. در زمينه معاملات فرآورده هاي نفتي، ميعانات گازي و گازطبيعي نيز در سال 2007 ميلادي، در مجموع 11.45ميليون تن متريك معادل 6.87 ميليارددلار، معامله صورت گرفته است.
دوشنبه 22 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: کيهان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]