واضح آرشیو وب فارسی:موج: اختصاصيدر جلسه شوراي اداري اصفهان تاكيدشد؛تحولات ملي بايد با بستر سازي فرهنگي و جلب مشاركت مردم انجام گيرد
خبرگزاري موج - نماينده اصفهان در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به حوادث چند روز اخير در شهر اصفهان بر لزوم بستر سازي فرهنگي و جلب مشاركت مردم جهت انجام تحولات مهم در كشور تاكيد كرد.
به گزارش موج از اصفهان ،دكتر شهرزاد با اشاره به حوادث چند روز اخير در شهر اصفهان گفت: اين اتفاقات پيامي براي برنامه ريزي هاي آينده داردوي گفت: انجام چنين تحولاتي بايد با بستر سازي فرهنگي و جلب مشاركت مردم انجام گيرد. چرا كه اگر اين آمادگي را به جود نياوريم چه بسا قوانين و برنامه هايي با اهداف صحيح در جريان اجرا با با مقاومت مواحه و اجراي آن ها به تأخير يا به ناحق به بايگاني سپرده شود.
وي اظهار داشت : امروز همه ملت ما از كمبودهايي در ابعاد مختلف نگران اند ولي مهمترين اين نگراني ها از بي عدالتي در تقسيم كمبودها است.
وي ادامه داد: انتظار ملتي كه در طول 30 سال در تمامي صحنه ها حضور و مشاركت داشتند اين است كه دستاوردهاي انقلاب وهمچنين كمبودها در جامعه عادلانه تقسيم شود.
شهرزاد گفت: ابزار ما براي رسيدن به عدالت در جامعه اجراي احكام اقتصادي برنامه هاي سوم و چهارم توسعه است چون براي اجراي عدالت ابزار به جز اين برنامه ها نداريم همانطور كه اصلاح نظام گمركي ، هدفمند كردن يارانه ها، نظارت بر سيستم بيمار توزيع و نظارت بر تسهيلات بانكي طرح هاي رئيس جمهور براي تسريع در اجراي احكام اقتصادي برنامه هاي سوم و چهارم است.
وي در خصوص قانون ماليات بر ارزش افزوده گفت: شايد بهتر بود زمانبندي براي اجراي اين قانون در نظر گرفته مي شد تا همه اقشار جامعه در جريان اجراي آن باشند.
شهرزاد ادامه داد: بدون داشتن اطلاعات ه نمي توانيم هيچ برنامه اي را در جامعه پياده كنيم و براي درمان اقتصاد بيمارمان نياز به زمان خواهيم داشت، همانطور كه اجراي اين قانون نيز نياز به زمان و آگاهي دارد و بايد روند لازم را طي كند.
وي خاطر نشان كرد: وجود عدالت اجتماعي در جامعه به نفع همه خواهد بود كه در غير اين صورت مشكلاتي در جامعه خواهيم داشت.
وي با اشاره به بحث هاي موجود در زمينه تورم زايي نقدينگي گفت: اين بحث اساساً بيهوده است چرا كه افراط و تفريط مشكلاتي به وجود مي آورد در حالي كهع بايد انضباط مالي برقرار كنيمو سيستم ثبت و ضبط در جامعه به وجود آيد .
در ادامه اين جلسه فولادگر ديگر نماينده مردم اصفهان در مجلس نيز گفت: لايحه قانون ماليات بر ارزش افزوده از مجلس ششم به مجلس هفتم كشيده شد و از 7 درصد پيشنهادي به 3 در صد رسيد و با حذف قانون تجميع عوارض بخشي از اين قانون جايگزين تجميع عوارض شد ولي پاره اي از معافيتهاي آن قانون را در بر نداشت و بخشي از معترضين قانون ماليات بر ارزش افزوده همين قشر اصناف و كسبه اي هستند كه در قانون تجميع عوارض معاف بودند.
وي افزود براي اجرايي شدن اين قانون دو خواسته از مجلس داشتيم براي فراهم كردن ابزار فني و امكانات و زير ساختهاي لازم براي انجام اين طرح و توجيه و آموزش اقشار مختلف مردم بنا بر اين 1 تا 2 سال زمان براي اجراي طرح پيشنهاد داديم كه متأسفانه در حالي كه اجراي قانون خدمات كشوري يكسال زمان مي برد اين قانون در عرض 2 ماه اجرايي شد.
فولادگر خاطر نشان كرد جهت اجراي اين قانون عموماً مردم هستند و در واقع ماليات بر مصرف كننده است و بايد آگاهي كافي به آنها داده شود، گرچه در جريانات اخير سوء استفاده هايي شد و با انگيزه هاي ديگري مخلوط شد اما از همه اصناف مي خواهيم با باز كردن مغازه هايشان اجازه سوء استفاده به سودجويان ندهند تا بتوانيم با آرامش معضلات اين قانون را برطرف كنيم.
حقيقي رئيس اداره آموزش و پرورش اصفهان نيز طي سخناني در اين جلسه با اشاره به بخش هاي نظام تعليم و تربيت گفت: تلاش ما اين است كه دانش آموزان را از پايه اول براي زندگي آينده تربيت كنيم اما مشكلاتي در اين راه وجود دارد كه آسيب هاي جدي براي تربيت آينده سازان را به وجود مي آورد.
وي قانون شكني ، بي توجهي به حقوق ديگران، اسراف و نگاه منفي در جامعه را از ديگر مشكلاتي دانست كه باعث بروز آسيبهاي جدي براي آينده كشور خواهند شد.
حقيقي تعداد كل دانش آموزان اصفهاني را 364 هزار نفر اعلام كرد و گفت: اين در حالي است كه تعداد معلمين اصفهان قربي به 24 هزار نفر است. و اين تعداد بخش بزرگي از جامعه را تشكيل مي دهند و نيازمند توجهي ويژه در سطح جامعه مي باشند.
وي درصد قبولي دانش آموزان مقاطع مختلف در خردادماه را خوب اعلام كرد و ادامه داد: با وجود مشكلات عديده اي كه آموزش و پرورش با آن دست به گريبان استفعاليت هاي جنبي مختلفي براي آموزش فرهنگيان ، حمايت از بازنشستگان فرهنگي ، تجليل و تشويق خيرين مدرسه ساز صورت مي گيرد همچنين براي دانش آموزان برگزاري جشن تكليف با سبك و سياق جديد، جشن شكوفه ها، سلامت دانش آموزان و كارهاي ديگري كه علي رغم هزينه پاييني كه دارد آثار مفيدي براي دانش آموزان خواهد داشت.
وي خطاب به مسئولان شهرداري درخواست كرد هزينه هاي فعاليت هاي فرهنگي و نيز مراكز فرهنگي، تفريحي، علمي شهرداري را در اختيار آموزش و پرورش قرار دهد تا فعاليتهاي فرهنگي آموزش و پرورش موازي هم نباشند. همچنين تخريب و بازسازي مدارس بدون نوبت و هزينه انجام شود.
عباسيان معاون خودكفايي كميته امداد استان اصفهان نيز طي سخناني گفت: در شش ماه اول سال جاري طرحهاي خود اشتغالي كميته امداد 510 طرح بوده كه به دليل سياست انقباضي بانكها نسبت به مدت گذشته كاهش داشته است . وي 92 هزار خانوار را تحت پوشش كميته امداد اعلام كرد و افزود : كميته امداد در كنار فعاليتهاي گوناگوني كه براي خانواده هاي تحت پوشش خود انجام مي دهد اهميت زيادي براي اشتغال و خودكفايي اين افراد قائل است چرا كه فعاليت در زمينه اشتغال و خودكفايي باعث حل معضل بيكاري و جلوگيري از مهاجرت بي رويه به كلان شهرها است.
وي از ايجاد 600 فرصت شغلي در شهر اصفهان خبر داد و گفت: عمده كار ما در بحث خوداشتغالي نظارت ويژه بر طرحها بوده است و ادامه داد: كميته امداد يكي از دستگاههاي مجري طرح كارورزي است كه با شناسايي واحدهاي پذيرنده نيرو اعم از عمومي و خصوصي افراد را براي دوره هايي 11 ماهه به واحدها معرفيب مي كنيم تا علاوه بر آشنايي متقاضيان از زمينه هاي عملي كار و كسب تجربه فرصت استفاده از نيروي فعال با هزينه اي پايين براي كارفرمايان فراهم شود. وي در پايان ازر مسئولان درخواست كرد براي حمايت از خانواده هاي آسيب ديده از خشكسالي هاي اخير توجه و همكاري ويژهاي با كميته امداد داشته باشند.
يکشنبه 21 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]