واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /اولين مهدكودك سيار با رويكرد پيشگيري ازاعتياد راهاندازي شد/ پوشش مناطق حاشيهنشين وآسيبخيزاستان تهران در مرحله اول طرح سراسري شدن اجراي طرح در آينده نزديك
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - آموزش و پرورش
اولين طرح پايلوت مهدكودك سيار با رويكرد پيشگيري از اعتياد كه در مرحله اول، مناطق حاشيهنشين و آسيبخيز استان تهران را تحت پوشش قرار ميدهد، به اجرا درآمد.
به گزارش خبرنگار «اجتماعي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اجراي طرح پايلوت مهد كودك سيار با رويكرد پيشگيري از اعتياد كه توسط جمعيت خيريه تولد دوباره و كلينيك مددكاري همراه، به صورت مشترك، آغاز شده است، در منطقه كمالشهر كرج با موفقيت اجرا شد و از اين طريق، 20 نفر از كودكان اين منطقه آسيبخيز و حاشيهنشين تحت پوشش مهد كودك سيار با رويكرد پيشگيري از اعتياد قرار گرفتند.
عباس ديلميزاده ـ مدير عامل جمعيت خيريه تولد دوباره ـ در جلسه معرفي برنامه پايلوت راهاندازي مهدكودك سيار با رويكرد پيشگيري از اعتياد، با اشاره به موفقيت اجراي طرح مهدكودك سيار با رويكرد پيشگيري از اعتياد، بر اين نكته تاكيد كرد كه همكاري بينبخشي و تعامل كلينيك مددكاري همراه و جمعيت خيريه تولد دوباره، موفقيت طرح فوق را تضمين كرده است.
وي خاطرنشان كرد: در طرح فوق، كودكان مناطق آسيبخيز و حاشيهنشين تحت پوشش آموزشهاي پيشگيري از اعتياد قرار ميگيرند تا از اين طريق، هدف پيشگيري زيربنايي اعتياد محقق شود.
ديلميزاده همچنين افزود: در مرحله اول طرح پايلوت مهدكودك سيار، حاشيهنشينهاي استان تهران تحت پوشش قرار خواهند گرفت و البته، در آينده نزديك، زمينه سراسري شدن طرح فوق نيز فراهم خواهد شد.
مديرعامل جمعيت خيريه تولد دوباره با اظهار اميدواري نسبت به اين كه ساير مناطق آسيبخيز و حاشيهنشين استان تهران نيز با همكاري ساير سازمانها كه همكاريشان عامل گسترش ظرفيت اجراي برنامههاي حمايتي است، تحت پوشش محور برنامهاي پيشگيري از اعتياد قرار گيرند، حمايت نهادهاي مختلف و ذيربط با اين طرح و ساير طرحهاي مشابه در راستاي تحقق پيشگيري از اعتياد در جامعه از سنين پايين را خواستار شد.
معصومه معارفوند ـ مدير كلينيك همراه ـ نيز در اين جلسه با اشاره به موفقيت طرح پايلوت مهدكودك سيار با رويكرد پيشگيري از اعتياد، اعلام كرد: به زودي طرح اجراي مهدكودك سيار در ساير نقاط كشور به ويژه نقاط آسيبخيز و نيازمند حمايت نيز، با حمايت سازمان بهزيستي به اجرا درخواهد آمد.
وي افزود: در اين راستا، مناطق آسيبخيز كشور كه كودكان آنها نيازمند قرار گرفتن تحت پوشش پيشگيري از اعتياد هستند، در حال شناسايي است.
***اجراي طرح «روستا مهد» و كاهش 50 درصدي سوءتغذيه در مناطق تحت پوشش طرح
به گزارش ايسنا، دكتر براتي ـ مديركل دفتر زنان و خانواده سازمان بهزيستي كشور ـ نيز در اين جلسه، ضمن اشاره به موفقيت طرح مهدكودك سيار با رويكرد پيشگيري از اعتياد، اعلام كرد: طرح «روستا مهد» كه توسط سازمان بهزيستي كشور با هدف كاهش آسيبهاي اجتماعي و فراهمآوردن شرايط برخورداري كودكان از آموزشهاي مختلف از جمله آموزش مهارتهاي زندگي در سطح كشور به اجرا درآمده، بر اساس آمارها، نشان داده كه اجراي طرح، كاهش 50 درصدي سوءتغذيه كودكان در مناطق تحت پوشش اجراي طرح را به دنبال داشته است.
مدير كل دفتر زنان و خانواده سازمان بهزيستي كشور در ادامه خاطرنشان كرد: سازمان بهزيستي كشور تلاش ميكند كه برنامهها مختلف در اين زمينه را با مشاركت سازمانهاي مردم نهاد و مشاركتهاي محلي به اجرا درآورد و موفقيت اين طرح نشان ميدهد كه اين الگو در ساير نقاط كشور نيز قابل تعميم است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، طرح پايلوت مهدكودك سيار با رويكرد پيشگيري از اعتياد كه براي اولين بار در استان تهران به اجرا درآمده است، با محور پيشگيري زيربنايي و پايهاي از اعتياد از سنين كودكي آغاز شده و در عين ارائه آموزشهاي متناسب با پيشگيري از اعتياد به كودكان مناطق حاشيهنشين و آسيبخيز اين استان، همزمان با طرح، اهداف ديگري همچون ارائه مشاورههاي آموزشي به كودكان در ابعاد مختلف را شامل ميشود.
شايان ذكر است كه مجريان طرح، پشتيباني و حمايت نهادهاي مختلف از طرح مهدكودك سيار با رويكرد پيشگيري از اعتياد را ضامن اجراي سراسري آن در سطح كشور ميدانند و بر آن تاكيد دارند.
انتهاي پيام
يکشنبه 21 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 333]