واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: وزيرآموزش وپرورش : مدرسه بايد انسان مورد نظرنظام را تربيت كند
وزيرآموزش و پرورش با اشاره به اينكه مدرسه اصلي ترين عنصر سرنوشت ساز نظام است، گفت : مدرسه با كمك ساير نهادها بايد انساني را كه مد نظر نظام جمهوري اسلامي است، تربيت كند.
به گزارش خبرنگار ايرنا، "علي احمدي" روز شنبه درپنجمين همايش اعضاي ستادهاي هماهنگي و پشتيباني بسيج دانش آموزي، معلمان مدرسه زندگي را معلمين مهرورز، مودب، عالم و به روز درفرآيند تعليم و تربيت برشمرد و افزود: فرزندان ما دربرخورد با معلمين مدرسه زندگي بايد احساس امنيت كنند و افتخار كنند كه وقت خود را با آنها سپري مي كنند.
وزيرآموزش و پرورش گفت:محتواي تعليم و تربيت درمدرسه زندگي بايد بتواند پاسخگوي نيازهاي حقيقي فرزندان ما ازنظر نظرفكري، روحي، جسمي و حال و آينده و متناسب با روحيات آنها باشد.
وي با بيان اين كه تعليم و تربيت براي پسران و دختران الزاما يكي نيست، گفت: در مدرسه زندگي فرزندان ما با آداب زندگي اجتماعي و وظايفشان به خوبي آشنا مي شوند و افراد در هر رشته اي كه هستند با مسايل شغلي و مهارت هاي زندگي مورد نياز آشنا مي شوند.
احمدي با بيان اين مطلب كه درمدرسه زندگي دانش آموز بايد در اداره مدرسه مشاركت داشته باشد، گفت : با اين كار زمينه پرورش خلاقيت و ابتكار را در دانش آموزان بالا مي بريم.
وزيرآموزش و پرورش درمورد اداره مدارس به صورت هيات مديره اي، گفت: استانداردهايي بايد حاصل شود تا مدارس به صورت هيات مديره اي اداره شود و هم مدير و اولياء و ساير نهادهاي پيرامون در اداره مدرسه نقش آفريني كنند.
احمدي افزود: معلمان نبايد متكلم وحده باشند و بايد فرايند ياددهي و يادگيري به صورت تعاملي باشد و تنها آموزش ملاك نباشد بلكه پرورش و خلاقيت به طور همزمان اتفاق بيافتد.
وزير آموزش و پرورش با بيان اين كه بايد به دانش آموزان مسووليت بدهيم تا انسان هاي مسووليت پذيري به جامعه تحويل بدهيم، افزود: انساني كه خداوند متعال لايق مسووليت ديني و انجام تكليف كرده مي تواند پذيراي خيلي از مسووليت هاي ديگرهم باشد.
احمدي گفت: اگر مسووليت پذيري براي دانش آموزان به تدريج صورت نگيرد به محض ورود به دانشگاه ممكن است طغيان كنند و به آموزه هاي خود پشت پا بزنند.
وزير آموزش و پرورش گفت :براي رسيدن به مدرسه زندگي نياز به چشم اندازي داريم تا بسيج دانش آموزي به رهبري آموزش و پرورش در آن راستا حركت كند.
وي با بيان اين كه براي اثر بخشي فرايند تعليم و تربيت تنها توجه به آموزش و پرورش كفايت نمي كند، گفت: 12 سال از بهترين اوقات دانش آموزان را در اختيار داريم اما شرايط عمومي هم در جهان و كشور به گونه اي تغيير يافته كه برخي از جريان ها در اثر پذيري و شكل گيري دانش آموزن اثر داشته كه بايد در ترسيم چشم انداز به آن توجه داشته باشيم.
احمدي اوليا و مربيان را در امر پرورش نقش آفرين خواند و گفت: ساير سازمان ها و نهادهايي كه در حوزه فرهنگ كار مي كنند نيز در شكل گيري هويت اجتماعي و شاكله بخشي دانش آموزان موثر هستند.
وزير آموزش و پرورش مصونيت بخشي در مقابل تهاجم فرهنگي را يكي از موارد مورد توجه در چشم انداز دانست و افزود: با توجه به فراگير بودن نظام تعليم و تربيت بايد بين دانشگاهها، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، سازمان تربيت بدني و ساير نهادهاي متولي فرهنگ در اين چشم انداز تعامل ويژه اي برقرار شود.
احمدي متولي جنگ نرم در آموزش و پرورش را بسيج دانش آموزي دانست و گفت: پيروزي در اين جنگ حمايت همه جانبه صدا و سيما و ساير نهادها را مي طلبد.
وزير آموزش و پرورش گفت: "مدرسه زندگي" محيطي است شاداب، آرام بخش و پذيراي نوجوانان و جوانان نه محيطي كه وقتي زنگ تعطيلي به صدا در مي آيد دانش آموزان به سرعت از آنجا فرار مي كنند.
سيام / 1193 / 1064
يکشنبه 21 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]