واضح آرشیو وب فارسی:سياست روز: راهاندازي خدمات اينترنت تلفن همراه تا پايان سال
مديريت منابع فنآوري اطلاعات در كشور و حمايت از توسعه اينترنت و فنآوري اطلاعات از اهداف مهم مركز توسعه و مديريت اينترنت است.
به گزارش ايسنا، عليپورمعاون گسترش IT شركت فنآوري اطلاعات با بيان اين مطلب اظهار كرد: در راستاي بالا بردن شاخصهاي آمادگي الكترونيكي در كشور شركت فنآوري اطلاعات در نظر دارد به ايجاد مركز توسعه و مديريت اينترنت كشور اقدام كند.
عليپور هدف از ايجاد اين مركز را مديريت منابع فنآوري اطلاعات در كشور عنوان كرد و حمايت از توسعه اينترنت و فنآوري اطلاعات،تحقق توسعه و نوآوري در بخش فنآوري اطلاعات و همچنين ارائه آمار و شاخصهاي فنآوري اطلاعات را از ديگر اهداف ايجاد اين مركز دانست. وي در تشريح ايجاد اين مركز توضيح داد: يكپارچهسازي فعاليتها در زمينه فنآوري اطلاعات و حذف موازي كاري و جلوگيري از اتلاف سرمايه از دستاوردهاي مهم اين طرح دانست و در ادامه گفت: مركز توسعه و مديريت اينترنت كشور كره جنوبي NIDA و مركز اطلاعات شبكه كشور ژاپن JAPNIC را ميتوان از نمونههاي موفق اين طرح برشمرد.
معاون گسترش IT ايجاد اين مركز را از پروژههاي مهم شركت برشمرد و به بخشي از وظايف مركز توسعه و مديريت اينترنت اشاره و تصريح كرد: مديريت و تخصيص آدرسهاي اينترنتي، تمركز بر محافظت و توسعه فضاي سايبر ملي و تبديل آن به محيطي پر نشاط جهت پيشبرد اهداف ملي مردمي، مديريت موثر و پايدار منابع اينترنت، بهينهسازي و توسعه اينترنت و فعاليتهاي تحقيق و توسعه مربوط به منابع آدرسهاي اينترنتي نسل آينده شبكه، توسعه دامنههاي IR و انجام سياستهاي مربوط به ثبت و تخصيص آدرسهاي IP نسخه 4 و 6، همكاري با مجامع بينالملل مربوطه و تشكيل سمينارهاي داخلي و خارجي با همكاري اين نهادها، استفاده از امكانات و تواناييهاي دانشگاههاي داخلي و خارجي، فراهم آوردن امكان بيشتر جهت بهينهسازي صنعت IT كشور از وظايف و عملكردهاي اصلي اين مركز است.
با وجودي كه مدتي از زمان وعده داده شده براي ارائه سرويس GPRS تلفن همراه ميگذرد اما هر روز پيشبيني جديدي در مورد زمان ارائه كامل اين سرويس از سوي مسئولان داده ميشود؛ طبق آخرين اخبار قرار بود سرويس مذكور شهريورماه براي مشتركان همراه اول راهاندازي شود اما اين موضوع هنوز درهالهاي از ابهام بوده و مدير عامل شركت مخابرات ايران در حالي از راهاندازي آن تا پايان سال جاري در كشور خبر داده است كه برخي گزارشها از آمادگي و فراهم شدن ظرفيت لازم از سوي شركت ارتباطات سيار براي ارائه اين سرويس به تعدادي از مشتركان خبر ميدهند.
صابر فيضي مدير عامل شركت مخابرات ايران در گفتوگو با ايسنا اظهار كرد: ارائه خدمات مرتبط با GPRS برروي تلفن همراه نيازمند آماده شدن نرمافزار مورد نياز در اين رابطه است كه اين نرمافزار هماكنون مراحل پاياني خود را سپري ميكند و تا پايان سال جاري خدمات اينترنت برروي تلفن همراه در تهران راهاندازي خواهد شد. به گفته وي تا دو ماه آينده مراحل آزمايشي خدمات اينترنت برروي تلفن همراه در تهران طي ميشود و تا پيش از پايان سال جاري شاهد گسترش آن در تمام مناطق كشور خواهد شد؛ در حال حاضر در تهران و برخي استانها اين سرويس به صورت آزمايشي تست ميشود. پيش از اين گفته شده بود كه اين سرويس براي تمامي مشتركان از جمله مشتركان اعتباري در نظر گرفته شده است كه با فعال شدن سرويس GPRS براي مشتركان اپراتور اول سرويس (MMS ارسال صوت و تصوير) امكانپذير خواهد شد. وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات هم به خبرنگار ايسنا گفته بود: سرويس GPRS تلفن همراه در همراه اول با ارتقاي نسل از 2 به 2،75 مراحل نهايي خود را در تهران سپري ميكند و قرار شده تا هر هفته50 هزار نفر در تهران به اين شبكه اتصال پيدا كنند تا اشكالات احتمالي نرمافزاري برطرف شود و بتوان اين سرويس را بعد از حدود دو ماه به حدود دو ميليون مشترك در تهران ارائه كرد. محمد سليماني با بيان اين كه در حال حاضر سرويس GPRS تلفن همراه از سوي اپراتور دوم در حال ارائه است اظهار كرده بود: پس از تهران، شهرهاي اصفهان، تبريز، مشهد، شيراز در برنامه هستند و با سرعت تمام كشور در مدت كوتاهي به شبكه متصل خواهند شد؛ ارائه سرويس GPRS توسط همراه اول از برنامههاي آتي اين وزارتخانه است.
يکشنبه 21 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سياست روز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 166]