تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اداى امانت و راستگويى روزى را زياد مى‏كند و خيانت و دروغگويى باعث فقر و نفاق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827674168




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فارس از لندن گزارش داد: نارضايتي مردم و كارشناسان از طرح نجات بازارهاي مالي در انگليس


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس از لندن گزارش داد: نارضايتي مردم و كارشناسان از طرح نجات بازارهاي مالي در انگليس
خبرگزاري فارس : كارشناسان انگليسي با ابراز نا اميدي از كار ساز بودن طرح كمك 500 ميليارد پوندي دولت انگليس به بخش بانكي اين كشور اين طرح را يك قمار بزرگ دانستند.


به گزارش خبرنگار فارس در لندن ، در پي اعلام بسته كمك مالي500 ميليارد پوندي كه از سوي دولت انگليس به منظور نجات بانك هاي اين كشور ارائه شده است ، اكنون از سوي عموم مردم اين كشور و اكثر كارشناسان اقتصادي اين كشور اين سوال ها مطرح شده اند كه چگونه و چرا انگليس به اين مرحله از بحران شديد اقتصادي رسيد و مقصر اصلي چه كسي است ؟
بسته كمك مالي 500 ميليارد پوندي كه از سوي دولت انگليس اعلام شده است اين طرح ها را شامل مي شود :
50 ميليارد پوند به منظور خريد سهام در بانك ها و تقويت سرمايه بانك ها در اختيار بانك ها قرار خواهد گرفت،
250 ميليارد پوند با هدف پرداخت شدن قرض هاي ميان دوره اي بانك ها و جلوگيري از به وجود آمدن شكاف تامين بودجه مالي فاجعه آميز در اختيار بانك ها قرار خواهد گرفت و 200 ميليارد پوند نيز به صورت وام كوتاه مدت در دسترس بانك ها قرار داده خواهد شد .
شماري از ناظران اقتصادي اين بسته كمك مالي را يك قمار توصيف كرده اند و معتقدند اجراي اين طرح به معناي حل شدن بحران شديد مالي در اين كشور نخواهد بود .
توليد ناخالص داخلي انگليس 1200 ميليارد پوند برآورد شده است و مبلغ اين بسته كمك مالي 500 ميليارد پوند است يعني برابر با حدود نيمي از توليد ناخالص داخلي اين كشور است .
به همين علت است كه كارشناسان اقتصادي پيامدهاي اين بسته عظيم مالي را در مقياسي بزرگ مورد بررسي قرار داده اند .
بسياري از كارشناسان اقتصادي مي گويند با به اجرا گذاشته شدن اين بسته كمك مالي 500 ميليارد پوندي ، دولت انگليس در واقع بدهي بر روي بدهي انباشت خواهد كرد و همچنان يك نامعلومي وجود خواهد داشت .
اين گروه از كارشناسان اقتصادي كه از منتقدان بسته كمك مالي 500 ميليارد پوندي ارائه شده از سوي دولت انگليس هستند مي گويند به اجرا گذاشته شدن اين بسته مالي 500 ميليارد پوندي به معناي تجربه كردن اقتصاد در مقياسي است كه هرگز پيشتر مورد آزمايش و تجربه قرار نگرفته است و به همين علت يك قمار بزرگ است و يك نامعلومي را با خود به همراه دارد .
اين گروه از كارشناسان اقتصادي مي گويند : سوال اصلي اكنون در اينجاست كه چه كسي بايد اين پولي را كه دولت قرض مي كند و در چنين مقياس وسيعي وارد بازار مالي مي كند ، بپردازد.نگراني مردم در باره طرح به اجرا در آمده در اين است كه اين هزينه چگونه پرداخت خواهد شد ، مردم هنوز كاملأ مطمئن نيستند كه چه اتفاقي خواهد افتاد و اين نااطميناني فقط به سهام داران در بانك ها مربوط نمي شود بلكه اين نااطميناني اقتصادي در ميان اكثر اقشار جامعه وجود دارد .
به گفته اين كارشناسان اقتصادي ، در نهايت ، اين پرداخت كنندگان ماليات هستند كه بايد اين پولي را كه دولت انگليس قرض كرده است و وارد اقتصاد اين كشور كرده است ، بپردازند .
نگراني ديگر اين گروه از كارشناسان اقتصادي در باره پيامدهاي منفي اي است كه اين طرح بسته كمك مالي دولت انگليس مي تواند در بر داشته باشد چنانچه دولت انگليس نتواند از پولي كه وارد اقتصاد اين كشور مي كند ، پول كافي را توليد كند .
گفته مي شود برخي از كشورهاي اسكانديناوي در گذشته چنين بسته مالي اي را وارد اقتصاد كشورشان كرده بودند و در ميان آن كشورها ، براي مثال كشور نروژ توانسته بود پول خوبي را بدست آورد ، اما فنلاند موفق نشده بود و با پيامدهاي منفي روبرو شده بود .
به گفته اين كارشناسان ، حتي اگر اين طرح كارآيي داشته باشد هفته ها و يا ماه ها طول خواهد كشيد تا بانك ها اعتماد و اطمينان پيدا كنند و به يكديگر پول قرض بدهند .
در مقابل اين گروه از كارشناسان منتقد ، شمار ديگري از كارشناسان اقتصادي وجود دارند كه از بسته كمك مالي 500 ميليارد پوندي دولت انگليس استقبال كرده اند و معتقدند اين اقدام دولت انگليس به جا و مناسب بوده است .
اين گروه از كارشناسان اقتصادي بر اين باورند كه چنانچه اين طرح مالي به اجرا گذاشته نمي شد بحران اقتصادي كنوني شدت بيشتري مي گرفت و وضعيت مالي اقشار معمول جامعه وخيم مي شد .
كارشناسان اقتصادي موافق طرح ارائه شده از سوي دولت انگليس مي گويند : هزاران خودرو همچنان فروخته نشده باقي مانده اند ، شمار افراد بدون شغل رو به افزايش است و اگر اين اقدام صورت نمي گرفت اين شمار به چندين ميليون نفر مي رسيد ، اعتماد اطمينان در نظام بانكي تخريب شده است ، همگي اينها نشانه هايي قوي از يك ركود اقتصادي هستند و چنانچه اين طرح اجرا نمي شد ، شرايط بسيار وخيم اقتصادي به وجود مي آمد .
الستر دارلينگ وزير خزانه انگليس در گفتگويي با خبر شبكه چهار تلويزيون انگليس در پاسخ به اين سوال كه اين 500 ميليارد پوندي را كه دولت انگليس وارد اقتصاد اين كشور كرده است چگونه دوباره بازگردانده خواهد شد و چه كسي آن را پرداخت خواهد كرد ، گفت : ما / دولت انگليس / اين پول را از طريق بانك مركزي وارد بانك هاي اين كشور كرده ايم و بانك هايي كه از اين پول بهره مند مي شوند بايد هزينه آن را بپردازند و در نتيجه بانك ها بايد در مقابل بهره مندي از مبالغي كه در اختيارشان گذاشته مي شود ، پول و هزينه اي را بپردازند بنابراين پولي كه وارد بانك ها مي شود دوباره بازگردانده خواهد شد .
وي افزود : ما / دولت انگليس / اين پول را قرض كرده ايم ، ما اين پول را قرض مي دهيم و اين پول به ماليات پرداخت كنندگان باز خواهد گشت .
وزير خزانه انگليس همچنين گفت : اگر ما اين پول را وارد بانك ها نمي كرديم ، وضعيت اقتصادي در تمامي زمينه ها بسيار وخيم تر مي شد و ما نمي توانستيم هيچ كاري را انجام ندهيم و بايد براي حل اين بحران كاري انجام مي شد و اقدام دولت انگليس در اختصاص اين بسته كمك مالي كار درستي بوده است .
حزب محافظه كار انگليس خواستار اجراي كنترل شديدتر بر روي نظام مالي و اقتصادي اين كشور شده است .
ديويد كامرون رهبر حزب محافظه كار انگليس در روز چهارشنبه در پارلمان اين كشور گفت ديگر نبايد هيچ رفتار غير مسئولانه اي در زمينه فعاليت هاي مالي و اقتصادي صورت بگيرد و همچنين ديگر نبايد هيچ پاداش مالي بي موردي كه نتوان از آن دفاع كرد ، اعطاء شود .
الستر دارلينگ وزير خزانه انگليس در گفتگويي با خبر شبكه سه تلويزيون انگليس ، آي.تي.وي ، در باره پاداش هاي مالي گفت : به عقيده من اين روش درستي نيست كه بر روي اعطاء پاداش هاي مالي ممنوعيت گذاشته شود زيرا افرادي كه سخت كوش هستند بايد از پاداش مالي بهره مند شوند و در واقع آن گروه از افرادي كه عملكرد بد اقتصادي داشته اند بايد تنبيه شوند .
اقدام ديگري كه در روز چهارشنبه از سوي دولت انگليس و بسياري از ديگر دولت ها از جمله دولت امريكا ، كانادا و حتي دولت چين صورت گرفت ، كاهش در ميزان بهره بانكي بود و در بسياري از كشورها بانك هاي مركزي ميزان بهره بانكي خود را كاهش دادند .
در انگليس ميزان بهره بانكي از 5 درصد به 4 و نيم درصد كاهش يافت .
گوردون براون نخست وزير انگليس ، كه به گفته برخي از ناظران سياسي ، از زمان عهده داري سمت نخست وزيري انگليس تا كنون تا اين حد با اعتماد به نفس صحبت نكرده بود ، در روز چهارشنبه در اظهارات خود در پارلمان اين كشور با تاكيد بر درست بودن اقدام دولت انگليس در ارائه بسته كمك مالي 500 ميليارد پوندي ، به كاهش در ميزان بهره بانكي اشاره كرد و گفت: بانك مركزي انگلستان در يك اقدامي هماهنگ به كاهش بهره بانكي دست زده است .
در مصاحبه هاي مردمي كه در بخش هاي مختلف خبري تلويزيون انگليس پخش شد ، شماري از مردم اين كشور بر اين باور بودند كه كاهش در بهره بانكي مشكلي را حل نمي كند .
يك راننده تاكسي گفت : در شرايط كنوني كه وضعيت اقتصادي وخيم است ، كاهش 5 درصدي بهره بانكي اقدام بزرگي به شمار نمي رود .
در پي اعلام بسته كمك مالي 500 ميليارد پوندي از سوي دولت انگليس ، نگراني ها در باره احتمال قوي افزايش ماليات ها در ميان مردم اين كشور شكل گرفته اند .
ويل هاتن مقام مسئول در بنياد كار كه بنيادي فعال در زمينه ارائه مشورت و انجام تحقيقات براي مشاغل بزرگ در انگليس است ، در گفتگويي با خبر شبكه چهار تلويزيون انگليس ، از بسته كمك مالي 500 ميليارد پوندي دولت انگليس حمايت كرد و در پاسخ به اين سوال كه در باره احتمال افزايش ماليات ها در اين كشور چه نظري دارد ، گفت : براي 5 تا 10 سال آينده ، يك افزايش ماليات در انگليس وجود خواهد داشت .
همچنين جان كي كه يك نويسنده انگليسي است ،در گفتگو با اين بخش خبري ، با ابراز نگراني در باره وضعيت اقتصادي اقشار معمولي جامعه ، گفت اين طرح نمي تواند كمك قابل توجهي براي اقشار معمول جامعه اين كشور محسوب شود و دولت انگليس بايد به فكر اقشار معمول جامعه باشد .
وي افزود : آنچه كه مهم است اين است كه بايد توجه شود كه چنين طرحي چه تفاوت مهمي را در زندگي اقشار معمول جامعه اين كشور به وجود خواهد آورد .
انتهاي پيام /.
 شنبه 20 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن