واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: فرمانده نيروي انتظامي: موادفروشان شناخته شده شناسنامه دار شدند
فرمانده نيروي انتظامي كشور از شناسنامه دار شدن موادفروشان سرشناس با هدف زير نظر گرفتن دائمي آنها خبر داد.
به گزارش خبرگزاري ها سرتيپ اسماعيل احمدي مقدم در حاشيه برگزاري مسابقه نقاشي با عنوان «طولاني ترين نقاشي با پيام زندگي بدون اعتياد» كه ديروز در پارك ملت برپا شده بود ضمن بيان اين مطلب گفت: در حال حاضر تمام موادفروشان شناخته شده داراي شناسنامه هستند و موادفروشان شناسنامه داري كه تاكنون دستگير نشده اند، نبايد گمان كنند كه تحت نظر پليس قرار ندارند.
وي ادامه داد: پليس طي عمليات هايي، اين عده را نيز دستگير مي كند تا ديگر موادفروشي در جامعه نباشد.
فرمانده نيروي انتظامي با مشكل دانستن نيل به اين هدف افزود: تا وقتي معتاد هست، موادفروش هم وجود دارد پس بايد مشكل اصلي يعني اعتياد را در جامعه برطرف كرد.
احمدي مقدم با اشاره به اين كه در ابتدا پليس با جمع آوري معتادان از ريشه هاي اصلي مبارزه با موادمخدر همچون عمده فروشان و خرده فروشان موادمخدر غافل بوده است، گفت: اين موضوع در مواردي به ناكارآمدي قانون نيز رسيد، چرا كه تنها با جمع آوري معتادان بحث موادمخدر در كشور حل نشد.
وي بيان كرد: امسال تعداد معتادان زنداني نسبت به سال گذشته 40 هزار تن كاهش يافته است و به نظر مي رسد كه مسير درست مبارزه با موادمخدر توسط پليس پيگيري مي شود.
فرمانده نيروي انتظامي افزود: در حال حاضر كمتر شاهد صحنه هاي علني خريد و فروش موادمخدر در جامعه هستيم و مبارزه علني پليس در اين زمينه به سمت مافياي موادمخدر و گردانندگان اصلي توزيع موادمخدر رفته است، به طوري كه باندهاي بين المللي زيادي در كشور منهدم مي شود.
سرتيپ اسماعيل احمدي مقدم ادامه داد: متأسفانه شاهد ورود روانگردان هاي جديدي به جامعه هستيم كه بايد در اين رابطه آموزش هاي همگاني به مردم داده شود كه پليس نيز كار خود را در اين زمينه آغاز كرده است.
فرمانده نيروي انتظامي درباره زنان خياباني نيز گفت: به زودي نسبت به اجراي طرح برخورد با زناني كه در اطراف پارك ها، اماكن پر رفت و آمد، ميادين و مناطق گردشگري اقدام به پرسه زني و ايجاد مزاحمت كنند، اقدام مي شود.
فرمانده مرزباني ناجا:
گروگان گيري سراوان نبايد تكرار شود
فرمانده مرزباني نيروي انتظامي در نشست خبري به مناسبت هفته نيروي انتظامي گفت: شواهد قطعي، درباره شهادت گروگان هاي سراوان وجود ندارد و ممكن است، تبليغات انجام شده در اين مورد، يك صحنه سازي باشد.
سرتيپ قاسم رضايي گفت: ما كشور پاكستان را در رابطه با وضعيت گروگان هاي ايراني مسئول مي دانيم، چون مسئولان پاكستاني مطلع هستند كه گروگان ها وارد كشورشان شده اند و شواهد نشان مي دهد كه حمايت هايي از طريق دولت پاكستاني در اين باره وجود دارد، يا اين كه پاكستاني ها نسبت به اين گروگان گيري بي تفاوت هستند.
وي با اشاره به اين كه پاكستان درباره وضعيت گروگان هاي سراوان بايد پاسخگوي ايران باشد، افزود: همكاري هايي از سوي پاكستان در رابطه با تحويل دادن يك شرور صورت گرفت، اما نتيجه مثبتي با تعاملات انجام شده بين دو كشور به وجود نيامده است.
سرتيپ رضايي اظهار كرد: يكي از افراد گروگان گرفته شده با پيگيري خانواده اش و مسئولان آزاد شد و پس از بازگشت به كشور در حالي كه شكنجه شده بود، از نوع برخوردهاي گروگان گيرها و مكان هايي كه گروگان ها را برده بودند، صحبت كرده بود.
وي با بيان اين كه گروگان گيري سراوان، اتفاق تلخي بود كه در مناطق مرزي كشور نبايد تكرار شود، ادامه داد: براي پيشگيري از بروز چنين اقداماتي، پليس مرزباني در زمينه استحكامات، آموزش و اصلاح تكنيك هاي عملياتي اقداماتي را در نظر گرفته است، به طوري كه در اين رابطه به تمام پاسگاه هاي مرزي ابلاغ شده كه از يك حيوان هشداردهنده استفاده كنند كه اين ابلاغيه در حال حاضر اجرا شده است.
فرمانده مرزباني نيروي انتظامي در ادامه از افزايش 20درصدي نيروهاي مرزباني طي يك سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر گزينش نيروي انساني در مرزها اصلاح شده كه بر اساس نياز تخصصي براي مرزباني اين گزينش ها انجام و آموزش هايي نيز متناسب با ماموريت مرزباني به ماموران داده مي شود.
وي ادامه داد: شيوه خاصي از مرزباني در هر بخش از طول مسير مرزهاي كشور بسته به موقعيت جغرافيايي، مورد استفاده قرار مي گيرد كه اين موضوع روند مرزباني در كشور را به يك كار سخت و طاقت فرسا تبديل كرده كه با توجه به اين شرايط، امتيازاتي براي مرزبانان در نظر گرفته شده است.
سرتيپ رضايي گفت: طي يك سال گذشته، هزار و 800 خودرو و دو هزار موتورسيكلت به مرزها وارد شده و با ورود سيستم «فاوا» به مرزباني، هدايت و كنترل مناطق مرزي به روز شده است. وي در ادامه از افزايش هفت درصدي كشفيات مواد مخدر در مرزها طي يكسال گذشته خبر داد و گفت: در اين مدت 32 تن و 666 كيلو مواد مخدر در مرزهاي كشور كشف شد كه بيشتر اين كشفيات در مرزهاي شرق و جنوب شرق ايران بوده است.
فرمانده مرزباني ناجا با اشاره به اين كه در طي يك سال گذشته، هزار و 322 قبضه سلاح كشف شد كه اين آمار رشد 10 درصدي كشفيات سلاح را در اين مدت نشان مي دهد، افزود: تعداد كشفيات مشروبات الكلي 800 هزار بطري بوده كه اين آمار سه درصد افزايش داشته است. همچنين كشفيات مواد سوختي نيز در اين مدت به دليل سهميه بندي بنزين در مرزها 26 درصد كاهش يافته است.
سرتيپ رضايي از رشد 143 درصدي كشف ريسيور ماهواره كه عمدتا از طريق مرزهاي غربي وارد كشور مي شود، در يك سال گذشته خبر داد.
وي با بيان اين كه در اين مدت، چهار هزار و 426 تبعه غيرمجاز كه قصد خروج از كشور را داشتند توسط مرزبانان دستگير شده اند، گفت: ميزان اين دستگيري ها در اين مدت شش درصد افزايش يافته است. همچنين ميزان دستگيرشدگان متجاوزان به مرز كه قصد ورود به كشور را داشتند، 46 هزار تن بوده كه اين آمار 82 درصد رشد داشته است.
رضايي تعداد طرد شدگان اتباع خارجي غيرمجاز از ايران در يك سال گذشته را 363 هزار و 142 تبعه عنوان كرد و افزود تعداد اتباع طرد شده از كشور در اين مدت هفت درصد كاهش نشان مي دهد كه دليل آن، كم شدن جديت اخراج اتباع بيگانه از كشور در سال جاري از سوي دولت است. وي با اشاره به كنترل مرزهاي شرقي كشور، از كاهش 58 درصدي دستگيري اشرار در يك سال گذشته خبر داد و گفت: امسال 17 شرور دستيگر و 170 شرور نيز كه عمدتا در رابطه با مواد مخدر بودند، در مرزهاي كشور به هلاكت رسيدند كه هلاكت اشرار در اين مدت 31 درصد افزايش يافته است. همچنين مرزبانان در اين مدت 424 بار با اشرار در مرزهاي كشور درگير شدند.
رضايي درباره عملكرد مرزبانان دريايي نيز گفت: مرزبانان طي يك سال گذشته، 105 فروند شناور را كه اقدام به قاچاق كالا كرده بودند، را در آب هاي ايران متوقف كردند.
وي درباره وضعيت امنيتي اروند رود نيز گفت: چهار درگيري سنگين با سارقان مسلح در شش ماه دوم سال 86 در اين منطقه رخ داد، اما در حال حاضر اروند رود جزو امن ترين مناطق كشور محسوب مي شود.
جمعه 19 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: کيهان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]