واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بيش از پنج هزار كودك سرطاني تحت پوشش محك هستند
فرهنگي. جشنواره . قلك شكاني . محك
مدير بازارهاي محك در جشن قلك شكان اين موسسه گفت: بيش از پنج هزار كودك مبتلا به بيماري سرطان تحت حمايت و پوشش محك هستند.
سهيلا شيباني روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگي ايرنا اظهار داشت:
موسسه محك با هدف كمك و درمان كودكان مبتلا به سرطان فعاليت ميكند تا بتواند گام موثر و مفيدي را براي اين گروه از افراد معصوم و بيگناه بردارد.
وي با اشاره به اينكه منابع مالي موسسه محك از كمكهاي مردمي تامين مي شود، افزود: اين كمكها در بيمارستان فوق تخصصي محك و مراكز درماني دانشگاهي براي كودكان سرطاني هزينه ميشود.
وي تصريح كرد: در حال حاضر اعضاي محك بالغ بر ۴۰هزار نفرهستند كه ۴۵۰نفر عضو جوان بوده و در طول هفته خدمات رساني ميكنند.
او ادامه داد: در موسسه محك ۱۵۰عضو داوطلب وجود دارد كه مشتاقانه به فعاليت مشغول هستند.
شيباني خاطر نشان كرد: به طور متوسط هزينه هر كودك در ماه براي بخش كودكان سرطاني در بيمارستان يك ميليون و ۲۵۰هزار ريال است.
او تاكيد كرد: قلكها ي موسسه محك هم به يكي از اصليترين و دائميترين منابع درآمد محك تبديل شده و بسياري از هزينههاي درماني از طزيق همين قلكها صورت ميگيرد.
وي به جشن قلك شكان اشاره كرد و گفت:اين جشن سالي يك بار، همزمان با روز جهاني كودك برگزار ميشود. در اين جشن بچهها قلك هايشان را ميآورند مي شكنند و قلكهاي تازه ميبرند. روي قلكها را نقاشي ميكنند. شعر مي خوانند و بازي ميكنند.
وي افزود: جشن قلك شكان سبب تشويق كودكان در اين امر خداپسندانه شده و در افزايش آمار قلكها تاثير بسياري داشته است.
او ادامه داد: در اين جشن برنامههاي شاد و متنوع اين جشن ها، بازارچه هاي خيريه آن نيز يك منبع درآمد ديگر براي محك است. در كنار اين بازارچه هم، يك سن بزرگ كه يكي از جذابيتهاي اين جشن است برپا ميشود و بچه ها روي سن قلك هايشان را ميشكنند و پولش را به محك هديه ميكنند.
وي افزود: همه قلكها اما شكستني نيستند. با گسترش اين طرح، قلكهاي كوچك سفالي كفاف كمكهاي مردمي را نميداد و براي همين كم كم قلكهاي كائوچويي هم كه بزرگتر هستند و درهاي قرمز رنگ دارند، راه افتادند. اين قلكها بيشتر در اختيار مغازه ها، مدارس، شركتها و هواپيمايي و مكانهاي عمومي تر قرار ميگيرند.
كمكهاي مردمي به محك، اما محدود به قلكها نيست و نيم ديگر هزينههاي محك از روشهايي تامين ميشود كه آنها هم به نوعي يك ابتكار و حركت تازه به شمار ميآيند.
مدير بازارهاي محك گفت: هزينههاي كودكان مبتلا به سرطان در موارد دارو، شيمي درماني، آزمايشات، عكس برداري، تغذيه، پوشاك، كتاب، هزينه اقامت آنها در تهران و رفت و آمدشان از شهرستان به تهران از سوي محك پرداخت مي شود.
وي خاطر نشان كرد: در حال حاضر از ۱۰هزار نفري كه تحت حمايت محك هستند، چهار هزار و ۷۰۰كودك تحت درمان ميباشند.
موسسه محك با هدف تاسيس كمك به كودكان سرطاني تاسيس شد و بيمارستان در سال ۱۳۷۶موسسه محك، زميني را در تپههاي دارآباد خريداري كرد تا بتواند با جمع آوري كمكهاي مردمي، دولتي و بينالمللي ، بيمارستان و آسايشگاهي در آن تاسيس نمايد كه بانوي نيكوكار ايراني مقيم پاريس كه هزينه تاسيس چندين مدرسه در روستاهاي دور افتاده ايران را تامين كرده بود، پس از ابتلا به سرطان و لمس واقعي رنج اين بيماري، تصميم گرفت بيمارستاني براي درمان كودكان سرطاني در ايران تاسيس نمايد. همسر او دكتر جواد كرباسي زاده به ايران سفر كرد و پس از آشنايي با خانم قدس اولين قدمها براي ساخت بيمارستان برداشته شد. سرانجام در سال ۱۳۸۲بيمارستان و نقاهتگاه بزرگ و مجهز دارآباد با ۱۸۰۰۰متر زير بنا، ۱۲۰اتاق و بخشهاي اورژانس ، درمانگاه ، شيمي درماني و راديوتراپي ، راديولوژي و آزمايشگاه ، فيزيوتراپي ، استخر و پارك بچهها ، سالن كنفرانس و كتابخانه افتتاح شد.
براي آشنايي بيشتر با موسسه محك ميتوانيد به نشاني اينترنتي -www.mahak charity.orgمراجعه كرده و يا با شماره تلفن ۲۲۴۵۱۴۱۴تماس بگيريد.
جمعه 19 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 179]