تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله هرگز با مردم به اندازه عقل خود سخن نگفتند و فرمودند:...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866269150




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مجلس اصلاح قانون سربازي را تصويب كرد


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: مجلس اصلاح قانون سربازي را تصويب كرد
سرمايه : طرح يك فوريتي اصلاح قانون سربازي در جلسه ديروز مجلس به تصويب رسيد و نمايندگان مجلس با 146 راي موافق، پنج راي مخالف و سه راي ممتنع از مجموع 194 نماينده حاضر در جلسه بر اصلاح موادي از قانون خدمت وظيفه عمومي تاكيد كردند.اين طرح پيش از اين در مجلس هفتم مطرح شده بود اما با پايان دوره مجلس هفتم، به سرانجام نرسيد. با اعلام وصول طرح اصلاح قانون سربازي مجلسيان ضرورت تصويب اين طرح يك فوريتي را بررسي كردند.

غلامرضا كرمي نماينده كرمان با تاكيد بر اينكه قانون خدمت وظيفه عمومي مصوب سال 63 و مربوط به زمان جنگ تحميلي و شرايط دفاعي كشور در آن روزگار است اين قانون را نيازمند بازنگري دانست.
او ديروز با اشاره به دغدغه هاي خانواده ها درباره مساله سربازي گفت: «از نمايندگان درخواست داريم به يك فوريت اين طرح راي بدهند تا اين قانون با سرعت بيشتري به روز رساني شود.در اين طرح نكات مثبتي چون معافيت تحصيلي براي دانش آموزان، دانشجويان، طلاب و ايرانيان مقيم خارج از كشور و معافيت هاي پزشكي و حمايت از نخبگان مورد توجه قرار گرفته است.»

وضعيت سربازان بهتر مي شود

ديروز همچنين به گزارش ايسنا مديركل مشمولان ستادكل نيروهاي مسلح در حاشيه مراسم افتتاحيه نمايشگاه سازمان نظام وظيفه عمومي ناجا در جمع خبرنگاران از تعيين تكليف طرح كاهش مدت زمان سربازي تا
مهر ماه خبر داد.
سردار كمالي گفت: «اين طرح در صورت اجرايي شدن، به نسبت مساوي در تمام مناطق عادي، عملياتي و محروم تا آذر ماه امسال اجرايي خواهد شد.»
سردار كمالي درباره طرح بومي سازي سربازي نيز اظهار كرد: «اين طرح به عنوان يكي از اهداف نظام وظيفه عمومي دنبال نمي شود، بلكه سازمان به دنبال اين موضوع است كه جوانان با دريافت آموزش در مواقع ضروري از كشور دفاع كنند، اما اگر بحث بومي سازي مطرح شود، اهداف سربازي تحقق پيدا خواهد كرد. در نتيجه در تلاشيم فاصله محل خدمت تا محل سكونت مشمولان وظيفه را كم كنيم كه اين موضوع به معناي بومي سازي نيست.»
وي با اشاره به ايجاد كميته هاي بهبود و بهسازي منزلت و قداست سربازي در رابطه با بحث طرح خوشايندسازي سربازان نيز گفت: «در بحث خوشايندسازي به دنبال افزايش حقوق و دادن مستمري به مشمولان پس از دوران سربازي، آموزش ضمن خدمت و بيمه كردن سربازان هستيم كه دادن اين تسهيلات به سربازان نيازمند كمك دولت و مجلس است.»
سردار زاده كمند رئيس سازمان نظام وظيفه عمومي ناجا نيز با اشاره به بهبود شرايط سربازان گفت: «در صورت تصويب طرح اصلاح قانون خدمت وظيفه عمومي كه در رابطه با افزايش حقوق سربازان، رسيدگي به خانواده مشمولان و بيمه سربازان و ساير موارد است، شاهد بهتر شدن وضعيت سربازان در سازمان نظام وظيفه عمومي خواهيم بود.»
وي ادامه داد: «در صورت تصويب طرح اصلاح بخش هايي از مواد قانون خدمت وظيفه عمومي، طرح خوشايندسازي در خدمت سربازي اجرايي خواهد شد كه اين امر در استخدام افراد پس از سربازي نيز تاثيرگذار خواهد بود.»
رئيس سازمان نظام وظيفه عمومي ناجا درباره طرح بومي سازي سربازي نيز گفت: «سازمان نظام وظيفه در تلاش است تا جايي كه به سيستم دفاعي كشور خدشه اي وارد نشود، مشمولان در نزديك ترين يگان محل سكونت خود به كار گرفته شوند.»
سردار زاده كمند اظهار كرد: «در حال حاضر مشمولان نظام وظيفه در 110 دستگاه سازمان غيردولتي و در حوزه هاي تعليم و تربيت، امور فرهنگي و بهداشت و درمان مشغول فعاليت هستند.»
 پنجشنبه 18 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 494]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن