واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديركل امور خانواده و بانوان استانداري خوزستان: مسووليتهاي چندگانه زنان، سلامتشان را تهديد ميكند ورزش ميتواند انتخاب زنان و جزيي از زندگي آنها شود
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: شهرستانها
دكتر مريم حيدريان اظهار داشت: حركت در جهت سلامت زنان و خانوادهها يكي از راههاي موثر در افزايش سلامت، شادي و نشاط خانوادههاست و با رويآوردن مردم به پيادهروي ميتوان شاهد سلامت خانواده بود.
مشاور استاندار در امور بانوان خوزستان در گردهمآيي مشاوران زن فرمانداريها، شهرداريها و مسوولين بانوان ادارات و دستگاههاي دولتي در خصوص دومين همايش بزرگ پيادهروي اهواز، كه ساعت ١٠ صبح امروز(چهارشنبه) در استانداري برگزار شد، گفت: مسووليتهاي چندگانه زنان، سلامت آنها را مورد تهديد قرار ميدهد، با اين اوصاف برنامهريزي در ورزش ميتواند يكي از انتخابهاي زنان و جزيي از زندگي زنان شود. انجام پيادهروي توسط بانوان باعث سلامت آنها ميشود و آنها از اين طريق ميتوانند سلامتي را به خانوادههاي خود نيز انتقال دهند.
او در اشاره به فوايد پيادهروي گفت: چاقي در بين خانوادهها به دليل تغذيه نامناسب و عدم تحرك باعث بهوجود آمدن مشكلات فراواني شده كه جامعه را نيز درگير ميكند. يكي از موثرترين راهكارها رويآوردن به پيادهروي و تحرك است. از فوايد پيادهروي كه در تحقيقات نيز مشخص شده است، تاثيراتي است كه بر روي عملكردهاي ذهني، بيماريهاي قلبي، عروقي و ... دارد.
مديركل دفتر امور خانواده و بانوان استانداري خوزستان در پايان از حاضرين در جلسه براي هرچه باشكوهتر برگزار شدن همايش پيادهروي خانوادگي در روز ٢٦ مهرماه دعوت به همكاري كرد.
صخراوي ادامه داد: ورزش در چهار سطح پايه، قهرماني، همگاني و حرفهاي قابل بررسي است؛ سطح پايه همان است كه در مدارس و آموزشگاهها انجام ميشود كه متاسفانه تا چندين سال بعد از انقلاب اسلامي هنوز به ورزش در مكانهاي آموزشي توجه نشده است. در مدارس تنها يك ساعت و در دانشگاهها حداكثر ٢ واحد آموزشي را به ورزش اختصاص ميدهند و اين زمان بسيار كم است.
وي ادامه داد: در سطح دوم، يعني سطح قهرماني كه بالاتر از سطح پايه است هدف رفتن روي سكو، بهجاي گذاشتن ركورد و كسب مدالهاي رنگين در سطوح داخلي، ملي، منطقهيي و جهاني است. در سطح حرفهيي نيز علاوه بر اينكه هدف انجام دو سطح پايه و قهرماني است، هدف ديگر كسب سود، درآمدزايي و اجراي كار فرهنگي است. در اين بخش از طريق ورزش درآمدزايي ميشود و از اين سود كسب شده براي چرخش خود ورزش استفاده ميكنند.
مديركل تربيت بدني استان خوزستان سطح آخر از ورزش را داراي يك ويژگي خاص نسبت به ساير سطحها معرفي و عنوان كرد: هدف در ورزش همگاني اين است كه آحاد مردم را در يك نقطه جغرافيايي به بهانهايي خاص جمع كنيم و در آنها نشاط ، شادابي و همبستگي بهوجود آوريم. ما در ورزش همگاني بهدنبال قهرماني و كورسبندي نيستيم اما در بطن ورزش همگاني است كه ميتوانيم بر سكوي قهرماني بايستيم. كشوري ميتواند در حوزه ورزش موفق باشد كه ورزش را در ميان مردم جامعهاش فرهنگسازي كرده باشد. امكان ندارد ورزش در كشوري فرهنگسازي نشده باشد و ما انتظار داشته باشيم مدال كسب كنيم و بر روي سكو برويم.
او خاطرنشان كرد: افراد در انزوا نميتوانند به رشد دست يابند بلكه براي پيشرفت و رشد بايد در جامعه انساني حضور پيدا كنند و چه بهتر اينكه آنها در كنار خانواده و افراد ديگر با هم و در يك حركت جمعي شركت كنند. اگر اين حركتها از جمله پيادهرويهاي عمومي تكرار شود منجر به عادت در بين مردم ميگردد.
صخراوي به سرانه ورزشي در استان خوزستان اشاره كرد و افزود: در حال حاضر سرانه ورزشي در استان ما حدود ٤٠ صدم مترمكعب و چيزي حدود نيم متر براي هر فرد ميباشد. سرانه ورزشي در جهان براي هر فرد ٣ متر است يعني ما حدود ٥/٢ متر از جهان عقبتر هستيم.
وي عنوان كرد: در اولين همايش پيادهروي كه روز سوم خردادماه امسال و با شركت بيش از ٢٥٠ هزار نفر در اهواز برگزار شد، به عنوان شهر پيادهروي جهان لقب گرفتيم. همچنين در اين همايش براي اولين بار در كشور علاوه بر اجراي آن در مركز استان، ساير شهرستانهاي استان نيز به برگزاري آن پرداختند و آمار خوبي از شهرستانهاي استان نيز بر جاي ماند. برگزاري اين نوع همايشها هزينههاي زيادي در بر دارد و ما در همايش سوم خرداد ١٥٠ ميليون تومان هزينه كرديم.
به گزارش ايسناي خوزستان در پايان اين گردهمايي مشاوران زن فرمانداريها، شهرداريها و مسئولين بانوان ادارات و دستگاههاي دولتي پيشنهادات و نظرات خود را در خصوص اين همايش ارائه دادند.
انتهاي پيام
چهارشنبه 17 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]