واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: رئيس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم:پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي زمينه رشد و پويايي فعاليتهاي پژوهشي را فراهم كند
گروه خبرنگاران افتخاري / فخرالدين يوسفپور: انتظار ما از معاونت پژوهشي و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي اين است كه ساماندهي و زمينه رشد و پويايي فعاليتهاي پژوهشي را فراهم كند و به كارها سرعت دهد.
به گزارش خبرنگار افتخاري خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) در قم، حجتالاسلام والمسلمين «سيدحسن رباني» رئيس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، در مراسم توديع و معارفه معاون پژوهشي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي و همچنين سرپرست جديد ستاد ساماندهي مراكز پاسخگويي به مسايل مستحدثه ديني، ضمن بيان اين مطلب گفت: پذيرفتن مسؤليت از سوي فضلاي حوزه نشان اخلاص و احساس مسؤليت آنان است.
وي افزود: ارزش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي به منابع انساني و اعضاي هيئت علمي آن است و اين اعضا ركن و محور پژوهشگاه هستند.
رئيس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم بر مساعدت دفتر تبليغات به اعضاي هيئت علمي تأكيد و خاطرنشان كرد: اين دفتر در فرصتهاي مختلف از هيئت علمي و محققان تقدير خواهد كرد و همچنين تلاش خواهد شد با مساعدتهاي معنوي و مالي، مشكلات زندگي آنان به حداقل برسد تا بتوانند فرصت كافي براي فعاليت در اين عرصه داشته باشند.
حجتالاسلام رباني گفت: كارهاي پژوهشي بايد روان باشد و نبايد طولاني شود و فرصتها را در اين زمينه بايد غنيمت شمرد و مسايل را به صورت دقيق رصد كرد.
وي افزود: ما قصد نداريم از محيط پژوهشي يك محيط اداري درست كنيم، بلكه نظم بايد در خدمت پژوهش باشد نه اينكه حاكم بر آن.
وي همچنين با اشاره به كاركرد ستاد ساماندهي مراكز پاسخگويي به شبهات ديني خاطر نشان كرد: در اين ستاد كارهاي بسياري به انجام رسيده است، ولي هنوز نقايصي وجود دارد كه از حجتالاسلام «گلزاده» كه به سرپرستي اين ستاد انتخاب شدهاند خواستار برطرف شدن اين كمبودها هستم.
در ادامه اين مراسم حجتالاسلام والمسلمين «احمد مبلغي» رئيس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي نيز گفت: پژوهشگاه در مرحله استحصال ظرفيتهاي دروني خود قرار دارد و نيروهاي آن به حدي از ارتقاء دست يافتهاند كه مسؤلين آن از درون خود انتخاب ميشوند.
وي افزود: اين نشان از تجربه موفقيتآميز اين مركز مطالعاتي بزرگ در حوزه علميه قم است.
معاون پژوهشي دفتر تبليغات اسلامي خاطرنشان كرد: امروز پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي توانمنديهاي خود را فرآوري ميكند و تعامل ميان واحدهاي پژوهشي بر اساس ظرفيت و تجربه نهادينه شده كه پا به پاي شكلگيري اين مركز پژوهشي تحقق يافته است.
حجتالاسلام مبلغي گفت: موضوعات پژوهشي كه براي سال آينده بسته ميشود بايد طوري شروع شود كه همه واحدهاي پژوهشي در بردارنده يك ضلع از پروژههايي باشد كه اضلاع و ابعادش بين پژوهشها تقسيم شود و آنها را به هم مرتبط كند.
در ادامه اين مراسم، حجتالاسلام «عليزاده»، معاون پيشين پژوهشي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم تصريح كرد: ما بايد ادامهدهندگان راه علماي شيعي كه با كمترين امكانات كتب بسيار ارزشمندي را براي ما به يادگار گذاشتند باشيم.
وي همچنين با بيان اينكه امروز دفتر تبليغات اسلامي همه چشم ها را به خود خيره كرده است، خاطرنشان كرد: ما بايد با نقد مستمر خود و با افزايش توانمنديها و بالابردن بهرهوري، انتظارات محققان و پژوهشگران ديني در سراسر جهان را پاسخگو بوده و وظيفه حساس خود را دراين زمينه به خوبي به انجام برسانيم.
حجتالاسلام عليزاده، اعتمادسازي، درك متقابل و به اشتراك گذاشتن دانستهها را از جمله عوامل افزايش بهرهوري و استفاده از انباشت دانشهاي درونسازماني دانست.
در اين مراسم حجتالاسلام «آلبويهم به عنوان معاون جديد پژوهشي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي معرفي و حجتالاسلام گلزاده نيز به عنوان سرپرست جديد ستاد ساماندهي مراكز پاسخگويي به مسايل مستحدثه ديني دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم معرفي شدند.
چهارشنبه 17 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 225]