واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: پيش نويس قانون تبليغات كشور تدوين شد
مديركل دفتر تبليغات و اطلاعرساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از تهيه پيش نويس طرح جامع تبليغات كشور در اين مديريت خبر داد.
علي رضا كريمي روز چهارشنبه در چهارمين همايش كارشناسان تبليغات ادارات كل فرهنگ و ارشاد اسلامي كشور در مشهد، گفت:اين طرح بزودي براي بررسي و تاييد براي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ارسال شده و در نهايت به منظور تصويب نهايي به مجلس شوراي اسلامي يا شوراي عالي انقلاب فرهنگي مي رود.
وي افزود:درصدد هستيم با اجراي اين طرح، يك اتحاديه واحد تبليغاتي را كه دفتر مركزي آن در تهران است بوجود آوريم.
كريمي با اظهار اين كه در سطح كشور 12 هزار بيلبورد تبليغاتي در اختيار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي است، افزود: ما به دنبال درآمد زايي از اين تابلوها نيستيم، بلكه مي توان براي اثر بخشي بيشتر از آنها به منظور تشويق مردم به مطالعه يا رفتن به سينما و تئاتر استفاده كرد.
وي بكارگيري اين بيلبوردها را بهترين شيوه پرداخت يارانه از سوي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به صنعت چاپ و سينما در كشور ارزيابي كرد.
استاندار خراسان رضوي نيز در اين نشست گفت:براي كارآمدي بيشتر تبليغات، نيازمند ايجاد يك برنامه واحد و منسجم هستيم.
محمدجواد محمدي زاده افزود:امروز مكتب ها و حكومت ها، براي معرفي و تثبيت افكار و ايده هاي خود از يك جريان واحد و برنامه ريزي شده كمك مي- گيرند.
وي گفت: دومين مولفه مورد نياز براي اثربخشي تبليغات، پيش قدم شدن در آغاز حركت است و بر همين اساس است كه در تعاليم نظامي از حمله به عنوان بهترين روش دفاع ياد مي شود.
استاندار خراسان رضوي شناخت دقيق مفاسد موجود در جبهه دشمن را سومين اصل مهم در اثربخشي تبليغات دانست و تاكيد كرد:اين يك واقعيت بزرگ است كه در درون جبهه مقابل مفاسد و اشكالات فراواني وجود دارد كه آنها سعي در پنهان كردن آن دارند.
وي افزود: بايد با شناخت و بررسي اين مفاسد و اشكالات و با كمك آموزه هاي ديني و اسلامي خود به دشمن ضربه بزنيم.
محمدي زاده گفت:نمونه بارز در شناسايي و استفاده از مفاسد جبهه دشمن را پاسخ رييس جمهوري به رييس دانشگاه كلمبياي آمريكا بود كه تمامي برنامه هاي آنها را به هم ريخت.
وي افزود: هر تفكري براي جاودانه شدن نياز به تبليغات دارد و چه بهتر كه در كنار تكنيك و پيشرفتهاي صنعتي، به حوزه هاي انساني و شاخصه هاي مربوط به آن توجه شود.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي نييز در اين نشست بر ضرورت تدوين قانون جامع تبليغات و اطلاع رساني كشور تاكيد كرد.
سيد جواد جعفري گفت:نيازمند يك بازنگري جامع در زمينه صنعت تبليغات كشور هستيم و بهتر است در اين زمينه شوراي تبليغات و اطلاعرساني در كشور تشكيل شود.
وي برنامه ريزي و تدوين سياستهاي تبليغي داخل و خارج كشور و نيز تدوين آيين نامه اجرايي كانونهاي آگهي و تبليغات را از مهمترين وظايف اين شورا، ذكر كرد.
جفعري اظهار داشت: آيين نامه كنوني كانونهاي آگهي و تبليغات داراي اشكالات فراواني است كه بايد برطرف شود و در نخستين مرحله لازم است قانون تاسيس و نظارت بر كانونهاي آگهي و تبليغات تدوين و تصويب شود.
وي افزود:ضرورت ايجاد اتحاديه سراسري كانونهاي آگهي و تبليغات به منظور اجراي يك سياست واحد كاري نيز احساس مي شود.
او ادامه داد:هدايت و تشويق كانونهاي آگهي و تبليغات به سمت تخصصي شدن از ديگر ضروريات كاري اين شورا است زيرا اگر دنبال واگذاري امور به بخش خصوصي هستيم،بهتر است اين تصدي گري به اهلش سپرده شود تا از اين طريق زمينه جذب فارغالتحصيلان دانشگاهي نيز فراهم شود.
چهارمين همايش كارشناسان تبليغات ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامي كشور تا روز جمعه در مشهد ادامه خواهد داشت.
ك/2 7491/1654/589/659 شماره 522 ساعت 13:36 تمام
چهارشنبه 17 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]