تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فريب نماز و روزه مردم را نخوريد، زيرا آدمى گاه چنان به نماز و روزه خو مى كند كه ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816446938




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خشكسالي 440 ميليارد ريال به عشاير خراسان رضوي خسارت زد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: خشكسالي 440 ميليارد ريال به عشاير خراسان رضوي خسارت زد
مديركل امور عشاير خراسان رضوي گفت:خشكسالي حاد سال 87 بالغ بر 440 ميليارد ريال خسارت به عشاير اين استان وارد كرد.


علي اكبر معمارزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا جمعيت عشايري استان را پنج هزار و 500 خانوار با حدود 900 هزار راس واحد دامي ذكر كرد و افزود: عشاير خراسان رضوي 30 درصد مراتع استان را در اختيار دارند.
وي اظهارداشت : منابع آبي اين جمعيت شامل قنوات و چشمه ها با آبدهي اندك و آبهاي سطحي و جاري فصلي است كه امسال با بروز خشكسالي عملا غالب آنها خشك و از دسترس اين جمعيت خارج شد.
معمارزاده با بيان اينكه سرانه زمين زراعي خانوار عشايري استان اعم از زراعي و قلمستان كمتر از يك هكتار است، افزود:از جمله خساراتي كه طي خشكسالي هاي امسال به اين جمعيت وارد شد كاهش علوفه مراتع عشايري و به تبع آن افت وزن دام بود.
وي گفت:در پي اين وضعيت توليد شير و پشم هم به شدت افت كرد و دامداران ناچار شدند كه بره ها را به دليل خشكسالي، زودهنگام به بازار عرضه كنند.
او اين امر را موجب افت قيمت بره و گوشت در بازار و ضرر مضاعف عشاير دامدار برشمرد.
معمارزاده با اشاره به خشك شدن منابع عمده آبي عشاير در مناطق ييلاقي گفت:طي ماه هاي گذشته بيش از 80 درصد آب شرب دام و انسان در ييلاق از طريق آبرساني سيار تامين شد.
وي افزود:در سالهاي گذشته اداره كل امور عشاير فقط در مناطق قشلاقي آبرساني سيار داشت و عشاير در مناطق ييلاقي متكي به منابع آبي خود بودند.
اين مسوول بااشاره به اقدامات كوتاه مدت ،ميان مدت و بلندمدت در جهت كاهش اثرات خشكسالي بر عشاير خراسان رضوي، از دريافت 15 هزار و 500 ميليون ريال اعتبارات خشكسالي جهت تامين حدود 15 ميليون تن علوفه، 58 هزار و 600 متر مكعب آب شرب و 150 دستگاه تانكر ثابت و سيار و اجراي چند پروژه انتقال آب دام و بهسازي و بازسازي چشمه هاو قنوات به عنوان بخشي از اين برنامه ها ياد كرد.
وي گفت:علاوه بر اين 29 درصد از اعتبارات عمراني اين اداره كل هم براي مهار پديده خشكسالي اختصاص يافت و تلاش شد اعتباري هم از محل اعتبارات مرحله دوم خشكسالي جذب شود.
او افزود:در همان ابتداي خشكسالي تعامل گسترده اي با جامعه عشايري استان جهت بررسي مشكلات و معضلات ناشي از خشكسالي و انعكاس آن به مراجع استاني و ملي انجام شد كه نتيجه خوبي هم داشت.
معمارزاده گفت:علاوه بر توزيع علوفه دامي يارانه دار ميان عشاير دامدار، بخشي از دام مازاد آنان شامل 83 هزار راس دام سبك خريداري شد و به آنان كمك شد تا حدود 20 هزار راس از دام هاي خود را نگه داشته و پرواربندي كنند.
وي افزود:اقدامات ميان مدت در اين جهت را نيز شامل احداث و جانمايي مخازن ثابت و سيار، پيش بيني و ذخيره علوفه به ميزان يكصد هزار تن، بهسازي و بازسازي منابع آبي پايدار، هماهنگي اخذ تسهيلات بانكي و سرمايه گذاري مشترك با عشاير از طريق شبكه تعاوني هاي عشاير ذكر كرد.
او رويكرد كلي برنامه هاي عمراني و توليدي اين مجموعه در درازمدت را هم با توجه به خشكي استان سياستگذاري و هدايت در جهت تغيير و تقويت زير ساخت هاي معيشتي جامعه عشايري ذكر كرد.
معمارزاده مهم ترين اقدامات درحال پيگيري در اين جهت را طرح كاهش 25 درصدي دام متكي به مراتع عشاير از طريق خريد پروانه چراي دام از عشاير فاقد دام، اجراي پرواربندي دام سبك به ميزان 60 هزار راس براي يك هزار و 800 خانوار و تبديل دام سبك به دام سنگين براي 10 درصد خانوارهاي عشايري برشمرد.
مدير كل امور عشاير خراسان رضوي گفت:از اين طريق مي توان هر سال 60 هزار راس دام را از وابستگي به مراتع خارج كرد.
ك/3 2713/1654/589/659 شماره 090 ساعت 09:30 تمام
 چهارشنبه 17 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن