واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اختصاصي ايرنا/ شرح اهداف "انجمن عدالت" در اجلاسيه حقوق بشر در ژنو
اعضاي انجمن مردمي و غيردولتي عدالت متشكل از فرزندان شهداي ترور كه به نمايندگي از سوي خانوادههاي قربانيان عمليات تروريستي جهت شركت در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل در سال 2008 ميلادي به ژنو سفر كرده بودند، با مقامات رسمي و نهادهاي مردمي حقوق بشر ديدار و گفت و گو كردند.
به گزارش ايرنا، اعضاي انجمن عدالت با مقامات رسمي و نهادهاي مردمي و حقوق بشري تعدادي از كشورها و سازمانها از جمله صليب سرخ، كميسارياي حقوق بشر، منع شكنجه و پناهندگان، سازمان ملل متحد، عفو بينالملل، سفرا و هياتهاي ديپلماتيك از كشورهاي عراق، انگلستان، سوييس، آمريكا، اسپانيا، ايرلند، مراكش و فرانسه ملاقات و گفتگو كردند.
اعضاي اين انجمن كه با شعار "در جستجوي عدالت" و "مبارزه با تروريسم" به ژنو سفر كرده بودند، دستاوردهاي اين سفر را گرانبها و با ارزش توصيف كردند.
شايان ذكر است اجلاس حقوق بشر سازمان ملل هر سال دو بار در ماههاي سپتامبر و مارس به منظور رسيدگي روند حقوق بشر در كشورها تشكيل ميشود كه از ايران نيز علاوه بر سازمانها و نهادهاي رسمي تعدادي از نهادهاي مردمي و غيردولتي نيز شركت ميكنند و انجمن عدالت نيز به عنوان نهاد غيردولتي در آن شركت و به رايزني و تبادل نظر با ديگر گروهها و سازمانها پرداخت.
اعضاي انجمن عدالت در اين سفر به تشريح اقدامات تروريستي كه منبعث از تفكرات فرقهاي است پرداخته و يادآور شدند كه 16000 نفر در ايران ترور شدهاند؛ منافقين طي دو دهه همكاري با صدام افتخار اين را دارند كه مسئوليت 12000 ترور را رسما عهدهدار شدهاند كه اكثريت قربانيان ترور را انسانهاي غيردولتي و غيرنظامي تشكيل ميدهند؛ و در واقع منافقين از تودههاي مردم ايران بهواسطه بياعتنايي به آنها انتقام گرفتهاند و اين مبين آن است كه منافقين نه يك مقاومت و نه يك جنبش آزاديبخش بلكه يك جريان فرقهگراي تروريست ميباشد كه تلاش دارد با فيگورهاي دمكراتيك، خود را مدرن و بشردوست جلوه دهد!
اعضاي انجمن عدالت در سفر به ژنو با ارايه اسناد و مدارك مستند از جنايات منافقين در ترور مردم ايران، به درد و رنجها و مشكلات روحي و جسمي كه از طرف مجاهدين خلق به خانوادهها وارد شده اشاره كردند كه حجم و گستردگي اين جنايات باعث تعجب، تاسف و تاثر مخاطبين شد.
سخنگوي انجمن عدالت تاكيد كرد كه هدف اصلي اين تشكل، انتقال تجارب تلخ درباره تروريسم به مجامع بينالمللي است تا ديگر شاهد تكرار چنين جناياتي در هيچ جاي دنيا نباشيم و بهاي اين تجربه را، با خون پدرانمان پرداختهايم.
خانم سپهري دبير و سخنگوي انجمن عدالت در ملاقات با هياتهاي رسمي و نهادهاي غيردولتي، پرونده منافقين را سياه، خشن و غيرانساني و در تعارض با منشور حقوق بشر اعلام و تصريح كرد: ارتباط تنگاتنگ منافقين با صدام در كشتار مردم ايران و عراق و جشن گرفتن منافقين در واقعه يازده سپتامبر به عنوان نمونههايي از ماهيت زشت و خشن اين گروه ميباشد، عملكرد اين فرقه تروريستي براي بسياري از جهانيان پنهان مانده است.
اعضا انجمن عدالت افزودند: وقتي براي ملاقات شوندگان در اجلاس حقوق بشر بر اين نكته تاكيد ميشد، اگرچه پدران ما توسط تيمهاي تروريستي منافقين ترور شدهاند اما به دليل اين كه همواره تروريستها قرباني تروريسم ميباشند، لذا بايستي عدالت درباره فرماندهان و تئوريسينهاي تروريسم اعمال شود و تروريستها درمان شوند و خانوادههاي قربانيان ترور با اتكا به مكتب انسانساز اسلام بر اين عقيدهاند كه ميتوان با برخورد اصولي با تروريسم، آگاهي لازم را به مجامع تصميمساز و تصميمگير داده و بهعنوان مشاوري امين براي آنها عمل نمايد.
مخاطبين انجمن نجات در ژنو كه منطق قربانيان تروريسم را در بردباري و پرهيز از انتقامجويي ارزيابي كردند، متعجب شده و از طرفي آن را نهايت ايثار و گذشت توصيف ميكردند.
خانم سپهري در گفتگو با خبرنگار ايرنا، به ديدار خود با رييس حقوق بشر وزارت خارجه اسپانيا كه در زمينه حقوق بشر و مبارزه با تروريسم فعاليت ميكند اشاره كرد و گفت: آقاي كارلوس دوران Carlos Duran اذعان كرد كه در خصوص مساله تروريسم و قربانيان تروريسم بسيار حساس هستيم و بر آن تاكيد ميكنيم و از شما انجمن عدالت حمايت و منافقين را فرقهاي نامشروع ميدانيم.
سپهري افزود: در ديدار با آقاي عبدالرزاق كامل سلطاني از مسوولان اتحاديه بينالمللي روزنامهنگاران عربي و رييس شاخه سنديكاي روزنامه نگاران عراق و سردبير نشريه البلاغ، وي تاكيد داشت كه به اين سازمان نبايد عنوان مجاهد داد و ما در عراق آنان را به عنوان منافق ميشناسيم و جرم و جنايت زيادي بهويژه در مورد كردهاي عراق انجام دادهاند.
آقاي عمر البرزنجي سفير و رييس دايره حقوق بشر عراق در ژنو هم در گفتگويي مفصل با هيات ايراني خواستار تعامل بيشتر با انجمن عدالت شده و منافقين را خائن به ايران و عراق دانست.
دبير انجمن عدالت به ديدار با اعضاي تشكل غيردولتي شمال و جنوب 21 اشاره كرد و گفت: آنان اظهار داشتند كه منافقين را خوب ميشناسند و جهان آنان را محكوم ميكند. آقاي احمد سوئيسي از انجمن عدالت خواست كه به دبيركل سازمان ملل متحد و كميسارياي حقوق بشر نامهنگاري و چهره تروريستي و خشن منافقين را به آنان بشناسيم.
خانم سپهري در ملاقات با سفير انگليس در ژنو تاكيد كرد كه خارج كردن نام منافقين از ليست تروريستي توسط دولت انگليس در واقع پاسخ مثبت دادن به ترور و تروريسم در جهان خصوصا ايران است و در اين رابطه ملت ما آزرده خاطر شد و داغ عزيزانشان دوباره براي آنها تجديد و تازه شد.
دبير انجمن عدالت خطاب به سفير انگليسي گفت: "مجاهدين خلق با از دست دادن پدر معنوي خويش و تنها حامي دولت خود(صدام حسين)؛ بهدنبال آلترناتيوي براي او بودند؛ متاسفيم كه دولت انگلستان جايگزين و آلترناتيو رژيم صدام، براي فرقه تروريستي منافقين شده است، اميدواريم دولت بريتانيان در تصميم خود تجديدنظر بهعمل آورد". سفير انگليسي در اجلاسيه حقوق بشر با قابل درك دانستن موضوعات مطرح شده عنوان داشت: "دولت انگلستان همچنان معتقد است كه مجاهدين خلق يك گروه تروريست و غيرقابل پيشبيني ميباشد و آنچه مهم است اين كه دنيا آنها را تروريست ميداند."
خانم سپهري در پايان مصاحبه با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: "شركت در اجلاس حقوق بشر براي ما فرصت مناسبي را فراهم نمود تا ضمن تشريح اهداف انجمن عدالت، اين امكان را بيابيم تا در راستاي افشاي ماهيت و عملكرد تروريستي منافقين با مجامع حقوق بشري و سازمانهاي غيردولتي و سفراي بشردوست دولتها به گفتگو نشسته و آنان را براي دستيابي به واقعيت اين كه ايران قرباني تروريسم است، خواستار آن شد تا گروه هاي حقيقتياب درباره منافقين و اعمال تروريستي آنها را روانه ايران نمايند تا از نزديك با قربانيان تروريسم در ايران ديدار كنند.
مدير اجرايي انجمن عدالت برگزاري سمينارها و كنفرانسهاي داخلي و بينالمللي و ادامه ديدار با مقامات رسمي و غيررسمي و مجامع بينالمللي را از جمله برنامههاي آينده انجمن عدالت اعلام كرد.
سيام-7432
چهارشنبه 17 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]