تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 26 شهریور 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):ما اهل بیت رسول خدا(ص) وسیله ارتباط خدا با مخلوقاتیم ما برگزیدگان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816021981




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كلاس اولي ها و تجربه كار گروهي


واضح آرشیو وب فارسی:قدس: كلاس اولي ها و تجربه كار گروهي
* فاطمه فرزانه

با شروع سال تحصيلي جديد، والديني كه فرزندشان براي اولين بار راهي مدرسه شده اند با تغيير و تحول جديدي در زندگي خود

مواجه مي شوند؛ زيرا عادت كرده بودند كودكشان همواره با اسباب بازي هاي مشخصي بدون محدوديت زماني و مكاني به بازي بپردازد. با ورود كودك به دبستان شرايط به گونه اي تغيير مي كند كه او را وا مي دارد براي انجام تكاليف معين در چارچوب مطالب درسي خود را آماده كند.
چند سالي است كه كتاب فارسي دوره ابتدايي به دو كتاب «بخوانيم و بنويسيم» تقسيم شده است. جالب آنكه طي اين مدت به رغم فوايدي كه اين نوع آموزش در ايجاد فضاي مناسب براي بروز خلاقيت و استعداديابي كودكان دبستاني به همراه داشته، هنوز هم براي بسياري از پدر و مادرها نقاط ابهامي در مورد اين شيوه آموزشي وجود دارد.
از همين رو، اغلب خانواده ها از اينكه كتاب فارسي دستخوش تغيير شده، احساس ناخرسندي مي كنند، زيرا گمان مي كنند فرزندشان در مقايسه با زمان تحصيل خودشان با حجم بيشتري از مطالب مورد مطالعه مواجه است.
در حالي كه كارشناسان آموزشي معتقدند، در كتابهاي بخوانيم و بنويسيم به علت اينكه از اولين روزها كودك با ديدن هر تصوير، واژه مربوط به آن را مي خواند(تصوير خواني مي كند) در نتيجه اعتماد به نفس كودك افزايش يافته از آموختن لذت مي برد.
*كارگروهي جانشين تك روي
در اين روش همچنين حافظه بينايي و شنوايي كودك تقويت مي شود و خزانه واژگانش گسترش مي يابد. ضمن اينكه در اين روش از دانش آموزان خواسته مي شود هنگام پاسخگويي به پرسشهاي درس، گروه بندي شوند تا با تعامل اجتماعي و آگاهي از نظرهاي همسالان خود درباره مسايل مطرح شده، دوستي آنها بيشتر شود و به طور گروهي و با مشاركت و همفكري يكديگر به درس پاسخ دهند.
به همين دليل نيز هر گونه كار انفرادي در گروه، از دانش آموزان پذيرفته نمي شود. در صورتي كه يكي از دانش آموزان نيز قصد پاسخگويي به پرسشي را تنهايي داشته باشد، معلم از او مي خواهد به كار گروهي ادامه دهد و با مشورت بقيه اعضا به پرسشها پاسخ دهد، زيرا اساس اين روش برهمفكري، مشاركت و انتقال آموخته هاي دانش آموزان به يكديگر استوار است. از ديگر نقاط مثبت اين روش، مي توان به پرورش خلاقيت دانش آموزان اشاره كرد. به اين منظور پرسشهايي با چندين پاسخ در كتاب گنجانده شده كه دانش آموز با تفكر بيشتر مي تواند به پاسخهاي ديگر آن برسد. اين در حالي است كه در كتاب فارسي قديم براي هر پرسش فقط يك پاسخ مشترك مورد قبول بود.
تقويت توان داستان گويي، خوب گوش كردن، با دقت ديدن و توجه به جزييات را نيز مي توان از مزاياي اين روش برشمرد.
* جايگاه خانواده در اين طرح
ممكن است والدين بپرسند: ما چگونه مي توانيم فرزند كلاس اولي خود را براي پيشرفت بيشتر درسي حمايت كنيم؟ در پاسخ اين گروه بايد گفت: در ماه اول سال تحصيلي بخش اول «كتاب بخوانيم» با عنوان «نگاره ها» به دانش آموزان آموخته مي شود. در اين زمان كودك با توجه به تصوير هنر نگاره و با دقت به جزييات آن تصوير داستان گويي كرده و سپس واژه هاي نوشته شده در همان صفحه را با استفاده از تصاوير مي خواند. به بيان ديگر كودك از روز اول ورود به دبستان مي تواند واژه هاي كتاب را با اين شيوه بخواند.
به اين ترتيب، خانواده ها براي حمايت درسي از فرزند كلاس اولي خود بايد هماهنگ با كار آموزشي معلم و كلاس حركت كنند و براي پيشرفت هر چه بيشتر او به همان اندازه كه معلم با شاگردان كار مي كند، در منزل هم با او تمرين كنند و حداقل دو هفته يك بار براي آگاهي بيشتر از شيوه هاي آموزشي و اطلاع از روند آموزش فرزندشان با معلمش ارتباط داشته باشند.
 چهارشنبه 17 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 475]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن