واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: فراكسيون مسجد؛ بايدها و نبايدها/ 27مشاور فرهنگي مركز رسيدگي به امور مساجد: مساجد كشورمان در سه دهه گذشته در مهجوريت خاصي بودهاند
گروه اجتماعي: به گفته مشاور فرهنگي مركز رسيدگي به امور مساجد؛ «مساجد كشورمان در سه دهه گذشته در مهجوريت خاصي بودند اين در حالي است كه اين حوزه در تاريخ اسلام بهعنوان مركز و نهاد ديني توانسته است به بيشترين نيازهاي معنوي افراد پاسخ دهد.»
حجتالاسلاموالمسلمين «عزتالله واعظي» مشاور فرهنگي مركز رسيدگي به امور مساجد در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، درباره انتظارات خود از فراكسيون مسجد گفت: مساجد كشورمان در سه دهه گذشته در مهجوريت خاصي بودند اين در حالي است كه اين حوزه معنوي در طول تاريخ اسلام بهعنوان مركز و نهاد ديني توانسته است به بيشترين نيازهاي معنوي افراد پاسخ دهد.
وي با اشاره به نقش مساجد در آگاهسازي مردم به مسائل مذهبي، سياسي، اجتماعي و فرهنگي افزود: اگر بخواهيم در مبارزه با هجمه فرهنگي دشمنان اسلام موفق شويم، بايد مساجد را تقويت كنيم و لازمه تقويت اين حوزه معنوي اين است كه مساجد را با امكانات ورزشي، فرهنگي و اجتماعي مجهز كنيم تا نوجوانان و جوانان بيشتر جذب آن شوند.
مشاور فرهنگي مركز رسيدگي به امور مساجد همچنين تصريح كرد: در برخي از كشورها كه حتي اسلام، دين رسمي آنها نيست، بودجههاي كلاني براي ساخت و هزينههاي جاري مساجد اختصاص داده ميشود اين در حالي است كه در كشور ما اينگونه نيست.
واعظي تأكيد كرد: من نميگويم مساجد دولتي شوند، بلكه خواستار توجه به مساجد همانند صدر اسلام هستم تا مساجد تنها مكاني براي عبادت و سخنراني مذهبي نباشد.
وي درباره انتظارات خود از فراكسيون مسجد به خبرنگار ايكنا اظهار كرد: اين فراكسيون بايد كاري كند تا مساجد كاركردهاي مختلفي داشته و چندمنظوره شوند تا توان پاسخگويي به نيازهاي فكري و فرهنگي مردم را نيز داشته باشد، همچنين انتظار ميرود توسط اين فراكسيون اختصاص رديف بودجه ويژه مساجد پيگيري شود.
مشاور فرهنگي مركز رسيدگي به امور مساجد در پاسخ به پرسشي مبني بر اينكه «آيا تمام مشكلات كنوني مساجد با اختصاص رديف بودجه رفع ميشود؟» گفت: بودجه تنها انتظار ما نيست چراكه بودجه تنها يكي از مشكلات اين حوزه است، بلكه انتظار ما از مجلس بهويژه اين فراكسيون اين است كه مسائل و مشكلات اين حوزه را در كميسيون مختلفي مطرح و بررسي كنند.
واعظي درباره ميزان اعمال نفوذ اين فراكسيون در حوزههاي مختلف مساجد افزود: مساجد كنوني مشكلات بسياري دارند اما حوزه فرهنگي مساجد بيش از ساير حوزهها نياز به توجه فراكسيون مسجد دارد.
وي در پايان به حضور بيش از 14 متولي در حوزه مساجد اشاره و اظهار كرد: فراكسيون مسجد ميتواند با انتخاب متولي واحدي از ميان متوليان متعدد علاوه بر ساماندهي مساجد از نيروهاي فعال و بودجه مساجد به نحو بهينه استفاده كند، همچنين موجب نظمبخشيدن به مسائل فرهنگي، اجتماعي و مذهبي اين حوزه معنوي نيز شود.
سه شنبه 16 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]