تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از حرام دورى كند، خداوند به جاى آن عبادتى كه او را شاد كند نصيبش مى‏گردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827917075




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فراكسيون مسجد؛ بايدها و نبايدها/ 27مشاور فرهنگي مركز رسيدگي به امور مساجد: مساجد كشورمان در سه دهه گذشته در مهجوريت خاصي بود‌ه‌اند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: فراكسيون مسجد؛ بايدها و نبايدها/ 27مشاور فرهنگي مركز رسيدگي به امور مساجد: مساجد كشورمان در سه دهه گذشته در مهجوريت خاصي بود‌ه‌اند
گروه اجتماعي: به گفته مشاور فرهنگي مركز رسيدگي به امور مساجد؛ «مساجد كشورمان در سه دهه گذشته در مهجوريت خاصي بودند اين در حالي است كه اين حوزه در تاريخ اسلام به‌عنوان مركز و نهاد ديني توانسته است به بيشترين نيازهاي معنوي افراد پاسخ دهد.»
حجت‌الاسلام‌والمسلمين «عزت‌الله واعظي» مشاور فرهنگي مركز رسيدگي به امور مساجد در گفت‌وگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، درباره انتظارات خود از فراكسيون مسجد گفت: مساجد كشورمان در سه دهه گذشته در مهجوريت خاصي بودند اين در حالي است كه اين حوزه معنوي در طول تاريخ اسلام به‌عنوان مركز و نهاد ديني توانسته است به بيشترين نيازهاي معنوي افراد پاسخ دهد.

وي با اشاره به نقش مساجد در آگاه‌سازي مردم به مسائل مذهبي، سياسي، اجتماعي و فرهنگي افزود: اگر بخواهيم در مبارزه با هجمه فرهنگي دشمنان اسلام موفق شويم، بايد مساجد را تقويت كنيم و لازمه تقويت اين حوزه معنوي اين است كه مساجد را با امكانات ورزشي، فرهنگي و اجتماعي مجهز كنيم تا نوجوانان و جوانان بيشتر جذب آن شوند.

مشاور فرهنگي مركز رسيدگي به امور مساجد همچنين تصريح كرد: در برخي از كشورها كه حتي اسلام، دين رسمي آنها نيست، بودجه‌هاي كلاني براي ساخت و هزينه‌هاي جاري مساجد اختصاص داده مي‌شود اين در حالي است كه در كشور ما اينگونه نيست.

واعظي تأكيد كرد: من نمي‌گويم مساجد دولتي شوند، بلكه خواستار توجه به مساجد همانند صدر اسلام هستم تا مساجد تنها مكاني براي عبادت و سخنراني مذهبي نباشد.

وي درباره انتظارات خود از فراكسيون مسجد به خبرنگار ايكنا اظهار كرد: اين فراكسيون بايد كاري كند تا مساجد كاركردهاي مختلفي داشته و چندمنظوره شوند تا توان پاسخ‌گويي به نيازهاي فكري و فرهنگي مردم را نيز داشته باشد، همچنين انتظار مي‌رود توسط اين فراكسيون اختصاص رديف بودجه ويژه مساجد پيگيري شود.

مشاور فرهنگي مركز رسيدگي به امور مساجد در ‌پاسخ به پرسشي مبني بر اينكه «آيا تمام مشكلات كنوني مساجد با اختصاص رديف بودجه رفع مي‌شود؟» گفت: بودجه تنها انتظار ما نيست چراكه بودجه تنها يكي از مشكلات اين حوزه است، بلكه انتظار ما از مجلس به‌ويژه اين فراكسيون اين است كه مسائل و مشكلات اين حوزه را در كميسيون مختلفي مطرح و بررسي كنند.

واعظي درباره ميزان اعمال نفوذ اين فراكسيون در حوزه‌هاي مختلف مساجد افزود: مساجد كنوني مشكلات بسياري دارند اما حوزه فرهنگي مساجد بيش از ساير حوزه‌ها نياز به توجه فراكسيون مسجد دارد.

وي در پايان به حضور بيش از 14 متولي در حوزه مساجد اشاره و اظهار كرد: فراكسيون مسجد مي‌تواند با انتخاب متولي واحدي از ميان متوليان متعدد علاوه بر ساماندهي مساجد از نيروهاي فعال و بودجه مساجد به نحو بهينه استفاده كند، همچنين موجب نظم‌بخشيدن به مسائل فرهنگي، اجتماعي و مذهبي اين حوزه معنوي نيز شود.
 سه شنبه 16 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن