تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا به چيزى با فضيلت تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاهتان نكنم؟ و آن اصلاح ميان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812909344




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

روش جديد براي بررسي احتمال وجود سرطان در سالخوردگان


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: روش جديد براي بررسي احتمال وجود سرطان در سالخوردگان
تهران/ واحد مركزي خبر/ علمي 87/7/16
محققان علوم پزشكي اعلام كردند از انجا كه بيشتر افراد بالاتر از هفتاد و پنج سال ،‌از شركت كردن در بررسي هاي ازمايشگاهي براي بررسي وجود سرطان روده بزرگ ، سر باز مي زنند روش جديدي براي بررسي اين سرطان ابداع كرده اند.
به گزارش اسوشيتدپرس از فيلادلفيا ، محققان مركز تحقيقات سرطان در بخش پيشگيري ها در امريكا اعلام كردند سي تي اسكن اونكوگرافي كه نوعي كولونوسكوپي مجازي است و ازمايش بررسي دي ان اي در مدفوع دو روش جديد محققان براي بررسي احتمال وجود سرطان كولون در افراد سالخورده است.
محققان مي گويند همه افراد بين پنجاه تا هفتادو پنج ساله بايد از نظر وجود سرطان كولون تحت بررسي قرار گيرند.
انان بايد هر ده سال كولونوسكوپي كامل روده بزرگ شوند و همچنين هر پنج سال بايد تححت عمل تشخيصي سيگوموئيدوسكوپي براي بررسي كولون پاييني قرار گيرند و همراه با ان نيز هر سه سال ازمايش مدفوع دهند تا احتمال وجود خون در ان بررسي شود.
ضمنا اين افراد بايد هر سال يك ازمايش مدفوع جدا بدهند.
از انجا كه كولونوسكوپي كه نوعي اندوسكوپي روده بزرگ است خطراتي همچون عفونت ، پارگي كولون و واكنش هاي بدن به داروهاي مسكن در بر دارد پزشكان تصميم گرفتند روشي نوين بيابند كه انگيزه جديدي براي سالخوردگان باشد تا به روش هاي تشخيصي سرطان كولون تن در دهند.
وسيله جديد محققان كه از چارچوب هاي تشخيصي سال دو هزار و دو تبعيت مي كند روشي نوين و كم خطر براي تشخيص احتمال وجود سرطان روده بزرگ در سالخوردگان است.
بيماري سرطان در هر بافت يا عضوي از بدن انسان زمانى آغاز مي شود كه سلول هاي آن بر خلاف قوانين طبيعت و بدون كنترل رشد كنند.
اين سلول هاي سرطاني ، با رشد غير طبيعي گاه در كوتاه مدت، گاه در طولانى مدت باعث اختلال در عملكرد بافت عضو يا اعضايي از بدن مي شوند.
رشد سلول هاي بدن در حالت طبيعي تصاعدي است، يعنى يك سلول به دو سلول وبيشتر تبديل مي شوند، در حالى كه تكثير سلول هاي سرطانى كاملاً خارج از اين روند طبيعي است.
تاكنون بيش از سيصد بيماري سرطانى مختلف شناسايى شده است.
تعدادي از اين بيماري ها با رشد و گسترش بسيار وسيع در بدن و تعدادي با رشد كمتر و گاهي در زمان طولانى تر پيشرفت مي كنند.
اگر درمان پذير نباشند موجب مرگ بيمار مي شوند.
از آن جايى كه بيماري هاي سرطانى در نوع، رشد و پيشرفت در قسمت هاي مختلف بدن متفاوت هستند به همين دليل راه هاي تشخيص و جلوگيري از پيشرفت بيماري كه احتمالاً با درمان صد در صد بتوان جان بيمار را از مرگ نجات داد متفاوت است.
159 / 106
 سه شنبه 16 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن