واضح آرشیو وب فارسی:حيات: سي و پنجمين شماره از مجله فرهنگي " راه " منتشر شد
تهران-حيات
شماره سي و پنج مجله فرهنگي "راه" از سوي دفتر مطالعات جبهه فرهنگي انقلاب اسلامي منتشر شد.
به گزارش سرويس فرهنگي حيات به نقل از پايگاه اطلاع رساني نشريه جبهه فرهنگي انقلاب اسلامي "طلبه سيرجاني از گوگل تا اوين"، گفتگوي جنبش دانشجويي با رهبر انقلاب، "ميزگزد نقد بزنگاه" و مروري بر رويكرد دولت نهم به يارانه ها و دستمزدها بخشي از مطالب اين شماره را تشكيل مي دهد.
در سرفصل "مديريت فرهنگي" گفت وگو با سيدعباس نبوي، محمدرضا زائري و عليرضا سلطانشاهي درج شده است.
"اسير ژنرالهاي اداري" عنوان گفتگو با معاون سابق سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي پيرامون نابساماني ها و ناكارآمدي هاي موجود در اين سازمان است.
"مسئله هايمان كوچك است" حاصل تجربه هاي جديد محمدرضا زائري در فضاي جهان عرب و مقايسه آن با مديريت فرهنگي در ايران است.
"عبور از جنگ يك وجبي يا شهدا براي چه آينده اي جنگيدند" تيتر سرمقاله اين شماره راه با زير تيتر «خاكريزيهاي دفاع مقدس امروز» است.
يادمان اين شماره نيز به دفاع مقدس اختصاص يافته ودر آن گفت و گوها يي با حبيب احمدزاده فيلمنامه نويس و پير سودرو از فعالان فرهنگي نهضت مقاومت فرانسه در جنگ دوم جهاني به چشم مي خورد.
گزارشي از موزه جنگ كانادا و معرفي برخي شهداي غير ايراني دفاع مقدس همچنين ترجمه گفت وگويي با يكي از وزراي صدام پيرامون پشت صحنه جنگ عراق عليه ايران نيز در "يادمان" اين شماره منتشر شده است. مازيار بيژني در گفت و گويي با تيتر « عبور از مضحكه با طنز تلخ» به قابليت ها و محدويت هاي كاريكاتور در نقد وضعيت اجتماعي- سياسي پرداخته است.
در سر فصل رسانه دو مقاله پيرامون يك رسانه جديد در ج شده است. «باران بلوتوث در نماز جمعه» و «بلوتوث سنگيني حضور رسانه اي سبك».
« از صمد آقا تا شيرفرهاد» نگاهي به جايگاه روستا و روستائيان در رسانه هاي ايران تيتر اقتراحي است كه چهار نفر از اساتيد دانشگاه در حوزه جامعه شناسي روستايي به آن پاسخ گفته اند.
خلاصه اي از رمان نفرين زمين با عنوان «جلال و روستا» نيز در كنار گزارشي از يك اردوي جهادي در روستاهاي شمال بخشهاي ديگر مطالب سرفصل روستا را تشكيل مي دهد.
« پاكستان سانسور شده است»، «گفت وگو با مسئول مدارس علميه ايران در نيجريه» و « اينجا كابل است جولانگاه فرهنگ هند» عناوين مطالب اين شماره سر فصل « جهان» در مجله راه است.
« مرواريد هست غواص نيست» ميز گردي است با حضور محمد علي باشه آهنگر(كارگردان فرزند خاك) مسعود فراستي( منتقد سينما) و سعيد قاسمي( از فرماندهان دوره دفاع مقدس) پيرامون وضعيت سينماي دفاع مقدس و فراز و فرود هاي ساخته شدن فيلم فرزند خاك.
سيد عبدالجواد موسوي نيز در صفحه پيشخوان كتاب هايي از سيد مرتضي آويني، هوشنگ ابتهاج و سيد حسين نصر را معرفي كرده است.
صفحات طنز اين شماره به اخبار و نيز نيازمندهاي طنز اختصاص يافته است.
در صفحه شعر شماره سي + پنج مجله راه نيز اشعاري از محمد كاظم كاظمي ،دكتر محمد رضا تركي، اميد مهدي نژاد، مسعود دياني، علي داودي و... به چشم مي خورد. دو ترانه بديع از علي محمد مودب نيز براي اولين بار در اين مجموعه منتشر شده است.
« راه » در 98 صفحه به قيمت هشتصد تومان عرضه شده است.
پايان پيام
دوشنبه 15 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]