واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل: استان اردبيل در جذب گردشگر 25 درصد از برنامه چهارم كشور جلوتر است
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل گفت: استان اردبيل در جذب گردشگر و توريسم 5/25 درصد نسبت به برنامه چهارم توسعه كشور جلوتر است.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، مسعود علويان صدر ظهر امروز در نشست خبري در جمع خبرنگاران افزود: در شش ماهه اول امسال بيش از 4 ميليون و 884 هزار نفر گردشگر وارد استان شده است كه حضور اين ميزان گردشگر نسبت به سال گذشته 10 درصد رشد داشته است.
وي در ادامه ميانگين مدت اقامت مسافران و گردشگران را 7/2 روز اعلام كرد و گفت: بهطور متوسط ميزان حضور گردشگران خارجي در استان 25 درصد افزايش يافته است و در 6 ماهه اول امسال بيش از يك هزار و 438 گردشگر خارجي در استان از موزهها و مناطق پرجاذبه ديدن كردهاند.
وي اظهار اميدواري كرد: تا پايان امسال تعداد گردشگران داخلي و خارجي به بيش از 5 ميليون نفر برسد كه اين استقبال نشان دهنده ظرفيتهاي مناسب گردشگري در استان است.
علويان صدر سه مولفه حضور گردشگر، فضاي گردشگري و جامعه ميزبان را از علل و عوامل پرشتاب رونق گردشگري عنوان كرد و گفت: شايد به اندازه سه سال اخير در دولت نهم به رونق و توسعه اين بخش توجه نشده است و در اين مدت در بحث علمي اجرايي و تئوري كارهاي در خور شايسته اي انجام شده است.
علويان صدر ايجاد زيرساختهاي جديد، هم پيوندي اين زيرساختها و طراحي مناطق جديد گردشگري را از جمله اقدامات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري عنوان كرد و اظهار داشت: هم اكنون كار جذب سرمايه گذار و برنامه ريزي براي 37 منطقه نمونه گردشگري استان در حال اجراست.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان به ظرفيتهاي بالاي سرمايه گذاري بخش گردشگري اشاره كرد و گفت: تا كنون براي مطالعات امكان سنجي مناطق گردشگري 158 ميليون تومان هزينه شده و 10 منطقه نمونه گردشگري نيز فعال است.
وي در ادامه تصريح كرد: براي وارد كردن روستاهاي مستعد گردشگري به چرخه صنعت توريسم، 12 روستاي هدف در سطح استان انتخاب شده و با شعار هر روستا يك محصول استراتژيك قابليت آنها را شناسايي و معرفي خواهند كرد.
علويان صدر از طراحي و اجراي 40 مجتمع بين راهي، سرويس بهداشتي و نمازخانه در سطح استان خبر داد و گفت: اين مجتمعها در هر 25 كيلومتر از مساحت استان و با اعتباري بالغ بر يك ميليارد و 200 ميليون تومان احداث مي شود كه ساخت 16 مورد آن با مشاركت بخش خصوصي انجام شده است.
وي از ساخت 11 كمپينگ در مناطق مختلف گردشگري استان خبر داد و گفت: در بسياري از مناطق گردشگري استان، امكان ساخت هتل و هتل آپارتمان وجود ندارد كه ما تلاش كرديم در اين مناطق كمپينگهاي موقت را احداث و راه اندازي كنيم كه ساخت كمپينگ ويلان كلخوران با 90 درصد پيشرفت در حال اجراست.
علويان صدر به ساخت 31 هتل آپارتمان، تاسيسات گردشگري و آب درماني با سرمايه گذاري 454 ميليارد تومان اشاره كرد و گفت: تا آخر امسال 16 هتل در استان افتتاح ميشود.
وي اظهار داشت: با افتتاح اين هتلها و مراكز اقامتي تعداد تختهاي استان به 13 هزار و 535 تخت خواهد رسيد.
علويان صدر همچنين از طراحي سايت موزه عشايري در اطراف منطقه "شيروان دره سي" خبر داد و گفت: در سطح كشور 5 سايت موزه عشايري در حال مطالعه و طراحي است كه يكي از آنها در استان اردبيل است.
وي در پايان گفت: هم اكنون 163 طرح در بخشهاي مختلف با مجموع 732 ميليارد تومان حجم سرمايه گذاري و اشتغالزايي 2 هزار و 472 نفر در بخش ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در حال اجرا است.
انتهاي پيام/ب
دوشنبه 15 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]