تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به خدا قسم سه چيز حق است: هيچ ثروتى بر اثر پرداخت صدقه و زكات كم نشد، در حق هيچ كس ستم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865158978




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

«مجموعه دروغ‌ها» در نيويورك اكران شد دي‌كاپريو: «واقعيات تلخ سياست خارجي آمريكا در خاورميانه را نشان داديم»


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: «مجموعه دروغ‌ها» در نيويورك اكران شد دي‌كاپريو: «واقعيات تلخ سياست خارجي آمريكا در خاورميانه را نشان داديم»


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما

فيلم «مجموعه دروغ‌ها» ساخته‌ «ريدلي اسكات» و با نقش‌آفريني «گلشيفته فراهاني» روز گذشته در مركز لينكولن نيويورك براي اولين‌بار اكران شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، «لئوناردو دي‌كاپريو» و «راسل كرو»، دو بازيگر سرشناس هاليوود كه در فيلم جديد «ريدلي اسكات» ايفاي نقش داشته‌اند، ديشب در مراسم فرش قرمز اكران اين فيلم در نيويورك حضور يافتند.

«دي‌كاپريو» در اين فيلم نقش «راجر فريس»، مامور سازمان اطلاعات جاسوسي آمريكا كه به اردن فرستاده مي‌شود و «راسل كرو» نقش «اد هافمن» كه با «فريس» همكاري مي‌كند، را بازي كرده‌اند.

در فيلم «مجموعه دروغ‌ها» كه قرار است دهم اكتبر (جمعه) در آمريكا اكران گسترده شود، «گلشيفته فراهاني» در نقش پرستاري به‌نام «عايشه» بازي مي‌كند و در بعضي سكانس‌ها در كنار «دي ‌كاپريو» ديده مي‌شود.

در اولين پوستر رسمي اين فيلم كه از سوي كمپاني «برادران وارنر» منتشر شد، نام «گلشيفته فراهاني» در فهرست بازيگران فيلم در رتبه چهارم و به‌عنوان اولين بازيگر زن فيلم به چشم مي‌خورد .

به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، «دي‌كاپريو» در مراسم اكران «مجموعه دروغ‌ها» با بيان اينكه هدف اين فيلم انتقال پيامي درباره‌ي جنگ عليه تروريسم نبوده است، گفت: «ما اصلا قصد نداشتيم تا عقايد سياسي‌مان را به يكديگر تحميل كنيم؛ فقط سعي كرديم تا واقعيات تلخ و جوانب منفي سياست خارجي آمريكا و خاورميانه را به‌تصوير بكشيم.»

وي افزود: «اين فيلم نگاهي واقع‌گرايانه به جنگي كه آمريكا به‌راه انداخته و عواقبي كه درپي آن به‌وجود آمده، انداخته است. به نظر من مردم با تماشاي اين فيلم هيجان‌زده خواهند شد.»

فيلم «مجموعه دروغ‌ها» پيش از آمريكا، روز پنج‌شنبه در استراليا اكران مي‌شود و پس از آن در كانادا، ونزوئلا، روسيه، كره‌جنوبي، مصر و لهستان به‌روي پرده سينماها خواهد رفت. برنامه‌ي اكران اين فيلم در ماه نوامبر نيز با نمايش در كشورهاي اسپانيا، فرانسه، سوئد، بلژيك، آلمان، يونان، اتريش و چندين كشور ديگر ادامه خواهد يافت.

اين فيلم در شصت‌وپنجمين جشنواره فيلم ونيز در بخش خارج از مسابقه حضور داشت و براي مراسم اختتاميه‌ دومين جشنواره فيلم خاورميانه در ابوظبي امارات نيز انتخاب شده است.

گفتني است «جيم جارموش»، كارگردان سرشناس آمريكايي پس از تماشاي فيلم «نيمه ماه» ساخته‌

«بهمن قبادي» در جشنواره سن‌سباستين اسپانيا، با تمجيد از بازي خوب «فراهاني» در اين فيلم، او را به مسئول انتخاب بازيگران فيلم «مجموعه دروغ‌ها» معرفي كرده است.

انتهاي پيام
 دوشنبه 15 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن