تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زباله را شب در خانه هاى خود نگه نداريد و آن را در روز به بيرون از خانه منتقل كنيد،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831393293




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

روش مقابله با نگرانیها


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:



برخی اوقات استرس منجر به پیامـدهای تـهدیـدکنـنده سلامتی میگردد اما حقیقت بیرحم این میباشد کـه در دنیای رقابتآمیز امروزه استرس به یک امـر اجتـنابناپذیر بـدل شـده اسـت.
یـک پـژوهـش بینالمللی در رابـطه با نـگرانـی و دلـواپسـیهای مردم نـشان داده است کـه ۴۰ درصد اوقات نگرانی ما در مورد مسائلی است که هیچـگاه بـه وقـوع نخواهد پیوست و ۳۰ درصد نـگرانیهای مــا در مورد مسائلی میباشد که به پایان رسیدهاند و درگذشته روی دادهاند. ۱۲ درصد نگرانیهای بـیمورد در رابطه با سـلامـتی است و ۱۰ درصد نگرانیهای متفرقه. تـنـهـا ۸ درصد باقیمانده از نگرانیهای ما بجا و توجیهپذیر هستند.


هر چند در صورتی که شما در گرداب نگرانی گرفتار گردیـد راهحلی برای رهایی یافتن از آن موجود است و آن تکنیک توقف افکار میباشد، تـکنیکی که با آن میتوان به جنـگ افکار آشفته و مستمر رفت. این تکنیک مستلزم زمان، شکیبایی و ممارست مداوم است. افـکار مزاحم به آسانی دست از سر شما بر نخواهند داشت بنـابرایـن به محض آنکه با یک اندیشه مشکلساز مـواجـه شـدید در آن وقفه ایجاد کنـیـد. ایـن عـمل منـجــر به کاهش تدریجی در تـکرار آن گشته و سرانجام سبب محو آن میگردد.ابتدا افکاری را انتخاب کنید که زیاد استـرسزا نـبـاشد سپس بهتدریج به سراغ افکار تنشزاتر بروید تا بهتدریج بر این تکنیک تسلط یابید. در کنار تکنیک توقف افکار، شما میتوانید از نکات ذیل برای کنترل افکار منفی خود سود ببرید:

۱ - رویداد آینده را در ذهن مجسم کنید: شما قادرید از روی تـجـارب گـذشتـه تـعیین کنید که یک واقعه خاص و یا فردی که دلواپسش هستید چـگونـه و به چه طریق شما را تحتتاثیر خود قرار خواهد داد. با این عمل آمـادگی واکـنش نـشـان دادن شـمـا افـزایش مییابد.

۲ - هدف خود را تعیین کنید: مشکل خود را مشخص کـرده و به روی تـمـام جـزئـیـات آن بیندیشید و برای آن تدابیر مناسبی اتخاذ کنید. برای مثـال از قـبل خود را آماده کنید که چگونه با انتقاد برخورد کنید بدون آنکه دلخور شوید.

۳ - پیش از رویداد تمرین کنید: در صورتی که کاملا تمرین کنید میتوانید مطمئن گردید یک عملکرد بینقص را ارائه خواهید کرد.

۴ - توسط یک فعالیت فرح بخش به خودتان استراحت دهید: هـنگامی که برای یک فعالیت استرسزا آماده میگردید به خودتان زنگ تفریح بدهید. به پیادهروی بروید و یا به موسیقی گوش دهید.

۵ - انتظار بدترینها را داشته باشید: بـه بدترین و غیر منتظرهترین اتفاقی که ممکن است روی دهد بیندیشید و البته راههایی که میتوانید با آنها مقابله کنید.

۶ - پیش از واقعه آرامش خود را حفظ کنید: درسـت پـیـش از واقـعـه آسـودهخـاطــر بـاشید یک نفس عمیق و آهسته بکشید، مشتها و آروارههای خـود را شـل کـنـیـد و در صورتی که پاها را بروی هم انداختهاید از روی هم بردارید و بگذارید تمام بدنتان ریلکس گردد.




۷ - انتظار اندکی استرس را داشته باشید: مـقدار انـدکی اسـترس عملکرد را بهبود بخشیده و کارایی را افزایش میدهد.

۸ - برنامهریزی کنید: دلـواپسـی هیـچ چیـز را حـل نـکرده و شـرایـط و نـتیجه نـهایی را نمیتواند تغییر دهد. تنها راهحل از طریق عمل میباشد، بـنـابـر این بهجای آنکه نگران مسائل مالی خود باشید برای بهبود شرایط مالی خـود برنامهریزی کرده و دست بهکار گردید.

۹ - لبخند بزنید و زندگی خود را زیاد جدی نگیرید: حـس شوخ طبـعـی به شما کمک میکند تا بر دلواپسی چیره گردید. خندیدن همچنین سبـب تـولید آنـدورفین میگردد که سبب تخفیف درد شده و ایجاد حس آرامش و سرور میکند. لطیفه تعریف کنید و یا فیلم کمدی نگاه نمایید.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن