واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: چند خبر از شهر تهران/ سمساريهاي مزاحم در شرق تهران تعطيل شدند
اجتماعي. شهري. اخبار كوتاه
رييس اداره ساماندهي صنايع و مشاغل شهرداري منطقه هشت از تعطيلي مغازه هاي سمساري مورد اعتراض شهروندان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ايرنا، علي بوربور به اجراي طرح اشتغال اصناف مزاحم اشاره كرد و افزود: حدود ۴۸۰واحد صنفي در اين منطقه مشمول طرح انتقال يا تعطيلي شده اند.
وي با اشاره به بند ۲۰ماده ۵۵درباره برخورد با اصناف مزاحم يا آلوده كننده محيط زيست، گفت: پرونده واحدهاي صنفي مزاحم در كميسيون تشخيص مزاحمت (بند ۲۰ماده (۵۵بررسي و در نهايت براي آنها تصميمگيري شد.
بوربور به واحدهاي سمساري مزاحم در سطح منطقه اشاره كرد و افزود : فعاليت ۵۱واحد سمساري مورد اعتراض شهروندان قرار گرفت كه پرونده آنها در كميسيون تشخيص مزاحمت بررسي شد.
وي از صدور آراي تعطيلي براي تعدادي از اين واحدهاي سمساري مزاحم خبر داد و اظهارداشت: براي ۶مغازه سمساري كه ظرفيت كاري آنها جوابگو نبود راي به تعطيلي صادر شد.
** مدير كل سلامت شهرداري تهران با بيان اين كه بر اساس شاخصهاي جهاني ايران كشوري ميانسال است، گفت: هيچ برنامه جامعي براي جمعيت سالمند كشور وجود ندارد و اين در حالي است كه در سالهاي آينده اين جمعيت بيشتر خواهد شد.
عباس استاد تقي زاده گفت: برخلاف تصور، اغلب جمعيت كشور ما جوان است، بر اساس شاخصهاي جهاني ايران جمعيتي ميانسال دارد.
وي با تاكيد بر تامين نيازهاي سالمندان در جامعه، افزود: حدود ۶۵۰هزار نفر از جمعيت تهران را سالمندان تشكيل ميدهد كه داراي نيازهاي مختلف و به ويژه نيازهاي اجتماعي هستند و شهر همان طور كه بايد تامينكننده نيازهاي اقشار مختلف باشد، بايد به اين مساله نيز توجه داشته باشد.
تقي زاده خاطرنشان كرد: حضور اجتماعي ميتواند موجب ارتقاي سطح سلامتي روحي و رواني سالمندان شود و ما بايد به سمتي برويم كه در حوزه مديريت شهري، شهري متناسب با نيازهاي سالمندان در بخشهاي مختلف داشته باشيم .
وي با بيان اين كه ۱۳ميليون نفر سالمند در كشور زندگي ميكنند و اين جمعيت رو به رشد است، گفت: در حال حاضر هيچ برنامه جامعي براي سالمندان در دستور كار قرار نيست و تنها كاري كه انجام شده توزيع كارت منزلت توسط شهرداري براي سالمندان است كه آن هم فقط يك سوم اين قشر را تحت پوشش قرار داده است و بقيه حتي از اين امكان نيز برخوردار نيستند .
** نوع مصرف در شمال تهران و امكانات مالي ساكنان آن منجر به توليد زباله هاي خشك بيشتري در منطقه نسبت به ساير مناطق شده است.
فرهاد پورمحمد سخا مديرعامل سازمان بازيافت و تبديل مواد با بيان اين مطلب در گردهمايي مديران امور شهري شهرداري تهران كه در منطقه يك برگزار شد، اظهار داشت: آموزش و فرهنگسازي مناسب بين شهروندان، شهرداري را در برگشت مواد قابل بازيافت به چرخه طبيعت ياري خواهد نمود.
وي تعامل با ساكنان شهركها و مجتمعهاي مسكوني و تجاري را يكي از الزامات در منطقه عنوان كرد و افزود: با يك مراوده خاص و تعامل مناسب با مديريت اين مجموعهها ميتوان از مشاركت شهروندان در جمع آوري پسماندهاي خشك بهره برد.
پورمحمد سخا، گفت: راستههاي تجاري ملزم به جمع آوري پسماندهاي خشك در داخل مجموعه خود هستند و از گذاردن آنها به بيرون از محل فعاليت خود بايد خودداري كنند كه در اين خصوص واحدهاي تجاري خيابان وليعصر (عج) آموزش لازم را ديدند و مثمرثمر هم بوده است.
مديرعامل سازمان بازيافت و تبديل مواد شهرداري تهران، شناسايي عاملهاي ايجاد پسماندها را مورد تاكيد قرار داد و گفت: نواحي بايد در اين طرح به صورت جدي برنامه ريزي نمايند و سازمان نيز آموزشهاي لازم و كارگاهي در نواحي را آغاز نموده است.
** همزمان با روز جهاني اسكان بشر، يازدهمين نشست تالار گفتگوي محيط زيست شهري با موضوع شهرهاي موزون ۱۵مهرماه درتالار گفتگو برگزار ميشود .
به گزارش ايرنا ، شعار روز جهاني اسكان بشر در سال جاري شهرهاي موزون نام گذاري شده و اين روز همزمان در اقصي نقاط جهان جشن گرفته ميشود و امسال شهر لوند پايتخت آنگولا ميزبان مراسم ويژه روز جهاني اسكان بشر سازمان ملل متحد است.
بر اين اساس شعار شهرهاي موزون در راستاي بالا بردن آگاهي جهاني در رابطه با مشكلات ناشي از رشد سريع شهرنشيني و تاثير آن بر محيط زيست شهري، رشد محلههاي فقير و زاغهنشين انتخاب شده است تا توجه جهانيان را به مقوله شهرهاي پايدار جلب كند.
اين نشست ۱۵مهر از ساعت ۱۶تا ۱۹در تالار گفتگوي محيط زيست شهري در بوستان نظامي گنجوي با حضور مديران ارشد شهرداري، اساتيد دانشگاه، سفراي كشورهاي خارجي در ايران و نمايندگان سازمان ملل برگزار و درمورد موضوعاتي مانند شهرهاي موزون از ديدگاه اجتماعي، اقتصادي، زيست محيطي و غيره بحث خواهد شد.
شنبه 13 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]