تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه هر كس را حق سود ندهد، باطل زيانش رساند و هر كس به راه هدايت نرود، به كجر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838141142




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

همسريابي اينترنتي در بوته نقد/ 4رئيس مركز مشاوره «مهرگان»: خانواده ايراني پذيراي ازدواج اينترنتي نيست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: همسريابي اينترنتي در بوته نقد/ 4رئيس مركز مشاوره «مهرگان»: خانواده ايراني پذيراي ازدواج اينترنتي نيست
گروه اجتماعي: نمي‌توان انتظار داشت والدين ايراني بپذيرند كه فرزندشان از فضاي اينترنت براي انتخاب همسر بهره‌مند شده است چراكه بسياري از آنان بر اين باورند كه ازدواج بهتر است بر مبناي واقعيت‌هاي عيني افراد صورت گيرد.
«نسرين حاجي‌زاده» رئيس مركز مشاوره خانواده «مهرگان» در گفت‌و‌گو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، با اعلام اين مطلب گفت: همسريابي اينترنتي نسبت به ساير روش‌هاي انتخاب همسر هشدارهاي زيادي دارد زيرا شناخت زن و مرد از يكديگر در يك فضاي مجازي رخ مي‌دهد از اين‌رو افراد بيشتر مايلند كه تصوير مطلوبي را از خود به نمايش بگذارند.

وي با بيان اين مطلب كه نمي‌توان ادعا كرد همه ازدواج‌هايي كه از طريق اينترنت صورت گرفته، محكوم به جدايي است، افزود: آشنايي قبل از ازدواج مهم‌ترين معيار تشكيل يك زندگي موفق است لذا صرف‌نظر از شيوه انتخاب همسر، جوانان بايد مبناي خود براي آغاز زندگي مشترك را شناخت صحيح قرار دهند.

حاجي‌زاده در ادامه تصريح كرد: چه بسيار ازدواج‌هايي كه از طريق سنتي صورت گرفته است و زوجين پس از گذشت مدت زماني متوجه شده‌اند كه قادر به ادامه اين زندگي نيستند، اين مسئله درباره دوستي‌هايي كه منجر به ازدواج مي‌شود نيز صدق مي‌كند لذا نبايد با يك نگاه كلان به اين نتيجه برسيم كه نمي‌توان از شيوه همسريابي اينترنتي براي آغاز يك زندگي موفق بهره‌مند شد.

رئيس مركز مشاوره «مهرگان» با تأييد اين مطلب كه البته نمي‌توان منكر اين هم شد كه فضاي مجازي به‌ويژه با توجه به فرهنگ خانواده‌هاي ايراني محمل مناسبي براي آشنايي قبل از ازدواج نيست، اظهار كرد: به عقيده من ازدواج‌هاي موفق كه ريشه در آشنايي اينترنتي دارد نيز توسط افرادي صورت گرفته است كه از شخصيت‌هاي پخته‌اي برخوردار بوده‌اند به اين معني‌كه به‌طور تصادفي با هم در اينترنت آشنا شده‌اند نه اينكه از اين طريق با هم ازدواج كنند.

كارشناس ارشد مشاوره در پاسخ به پرسش خبرنگار ايكنا كه طبق تجربيات كاري شما بيشتر متقاضيان اين شيوه همسريابي مربوط به كدام جنس هستند، تصريح كرد: دختران بيشترين مراجعه‌كنندگان تلفني و حضوري اين مركز در مقوله ازدواج را تشكيل مي‌دهند.

وي در ادامه افزود: فارغ از جنس متقاضيان، بيشترين افرادي كه از طريق همسريابي اينترنتي مبادرت به آغاز آشنايي مي‌كنند شامل گروه‌هايي هستند كه محدوديت‌هايي دارند؛ حالا اين محدوديت‌ها ممكن است مربوط به مشكلات فردي، خانوادگي، ظاهري و فرهنگ حاكم بر محيط زندگي فرد باشد.

در اين بخش از گفت‌و‌گو خبرنگار ايكنا خطاب به اين روان‌شناس پرسيد «مي‌توان ادعا كرد كه ضريب خطاي همسريابي اينترنتي نيز همچون ساير شيوه‌هاست؟» كه وي در پاسخ گفت: امكانات فضاي مجازي براي تكميل اطلاعات افراد واقعاً ناقص است اما مي‌توان از اين امكان براي آشنايي استفاده كرد و نقايص را در مراحل بعدي آشنايي رفع كرد.

حاجي‌زاده اظهار كرد: من قصد ندارم در اين گفت‌و‌گو به استثنائات اشاره كنم و آن را به همه جامعه تعميم دهم از همين‌رو مي‌توان در مقايسه همسريابي اينترنتي با ساير شيوه‌ها آن را به مثابه مشاوره حضوري و تلفني دانست؛ به اين معني‌ كه ما در مشاوره حضوري از نگاه، نحوه طرح‌ مطلب، پوشش و هيجانات فرد به حال دروني او پي مي‌بريم اما در مشاوره تلفني نيز بدون اين امكانات به ارائه راهكار مي‌پردازيم.

رئيس مركز مشاوره «مهرگان» در ادامه به نقاط ضعف اين نوع از همسريابي پرداخت و گفت: در فضاي مجازي تضميني وجود ندارد كه اطلاعات ارائه‌شده توسط كاربران تا چه حد صحت دارد زيرا در بسياري از موارد افراد ايده‌آ‌ل‌هاي خود را به طرف مقابل منعكس مي‌كنند.

وي امكان فريب‌كاري در اين فضا و بروز مشكلات بعدي در طول زندگي را از ديگر آسيب‌هاي همسريابي اينترنتي عنوان كرد و افزود: تصحيح اين فضا پس از ازدواج براي هر كدام از زوجين مشكلاتي را به‌همراه دارد.

كارشناس ارشد مشاوره در پاسخ به اين پرسش ايكنا كه «آيا مي‌توان دخالت نهادهاي دولتي را عاملي براي نظارت بر اين جريان دانست؟» تصريح كرد: هرچند كه سلامت اخلاقي افراد را نمي‌توان با هيچ قانون و نظارتي كنترل كرد اما بي‌شك اين امر در ساماندهي همسريابي اينترنتي امري راهگشاست.

حاجي‌زاده راه‌اندازي مركز و سيستمي دولتي و وجود چنين آيكوني در اين فضاها را از جمله راهكارهاي كنترل آسيب‌هاي ناشي از همسريابي اينترنتي عنوان و اظهار كرد: البته اين موضوع در ابتدا با اعتراض كاربران و مقاومت آنها مواجه مي‌شود اما در درازمدت شاهد نتايج مثبت آن خواهيم بود.

اين مشاور خانواده افزايش آمار ازدواج را يكي از نقاط قوت اين شيوه از همسريابي ذكر كرد و افزود: اگر استفاده صحيح از اين شيوه در جامعه ما فراگير شود مي‌توانيم از اين امكان براي كاهش سن ازدواج در كشور ازدواج كنيم.

وي درباره فرهنگ‌سازي اين مسئله در جامعه گفت: در حال حاضر بسياري از دختران از معرفي خود براي ازدواج واهمه دارند و فكر مي‌كنند اعلام آمادگي براي ازدواج امري ناصحيح است لذا فضاي مجازي مي‌تواند برخي از مشكلات اين امر را كاهش دهد البته چه بسيار زناني كه با اين موضوع نيز تدافعي برخورد مي‌كنند.

در بخش پاياني گفت‌و‌گو خبرنگار ايكنا از رئيس مركز مشاوره «مهرگان» پرسيد آيا شيوه همسريابي اينترنتي با اقبال خانواده‌هاي ايراني مواجه مي‌شود؟ كه وي در پاسخ اظهار كرد: به اين سرعت كه نمي‌توان انتظار داشت والدين ايراني بپذيرند كه فرزندشان از فضاي اينترنت براي انتخاب همسر بهره‌مند شده است چراكه بسياري از آنان بر اين باورند كه ازدواج بهتر است بر مبناي واقعيت‌هاي عيني افراد صورت گيرد.

حاجي‌زاده در پايان اين گفت‌و‌گو افزود: ارائه آموزش‌هاي صحيح به افراد درباره شناخت قبل از ازدواج نه تنها باعث رويگرداني جوانان نسبت به همسريابي اينترنتي مي‌شود بلكه نقش مهمي در تداوم زندگي مشترك افراد نيز دارد.
 شنبه 13 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن