واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: نحوه محاسبه تعرفه دفاتر خدمات الكترونيك در جلسه شوراى شهر تصويب شد اخذ عوارض شهرى، مستقيم و آشكار مى شود
گروه اجتماعى - در يكصد و سى و يكمين جلسه شوراى شهر تهران لايحه نحوه محاسبه تعرفه دفاتر خدمات الكترونيك شهر بررسى و تصويب شد و به اين ترتيب در دفاتر خدمات الكترونيك شهر كه از اين پس به بخش خصوصى سپرده مى شود، بابت انجام خدمات شهرى مبالغى اخذ مى شود و كارمندان شهردارى اين دفاتر تعديل مى شوند.
به گزارش ايسنا، رسول خادم، رئيس كميسيون برنامه و بودجه شوراى شهر تهران- در اين جلسه گفت: اولين متقاضيان تأسيس دفاتر خدمات الكترونيك شهر، كاركنان شهردارى بوده اند و نظر شورا هم بر اين است كه مجوز اين دفاتر به نيروهاى باسابقه شهردارى سپرده شود. حدود ۷۰ مجوز براى تأسيس اين دفاتر صادر شده كه تعداد قابل توجهى از آن ها به كاركنان شهردارى كه خود را بازخريد كرده اند، سپرده شده است و اين براى بخش خصوصى توجيه اقتصادى دارد. خادم گفت: در گذشته و حتى حالا اين پول را از مردم در قالب عوارض مى گرفتيم و حالا قرار است، اين پول در قالب بخش خصوصى دريافت شود. به عبارتى تا به حال به شكل پنهان گرفته مى شد و حالا بخش خصوصى آن را آشكارا مى گيرد. حسن بيادى، نائب رئيس شوراى شهر تهران، نيز در اين باره گفت: در زمان مديريت هاى قبلى شهردارى نيز براى خصوصى شدن دفاتر خدمات الكترونيك اقدامى صورت گرفت، اما موفق نبود و شورا نيز در آن زمان به دنبال علت شكست آن نرفت.وى تأكيد كرد: ساز و كار روند خصوصى سازى اين دفاتر بايد به گونه اى باشد كه كمترين اختلاف وجود داشته باشد و سرمايه بخش خصوصى در اين ميان هدر نرود و در عين حال ضمانتى براى كار اين دفاتر وجود داشته باشد. وى افزود: در عين حال طبق پيشنهاد و توافقات صورت گرفته، دفاتر خدمات الكترونيك شهر خدماتى نظير صدور شناسنامه و پرداخت قبوض برق و گاز و آب و تلفن را هم بزودى انجام مى دهند.
چمران: مسئوليت ساماندهى كودكان كار و خيابانى در جلسه مشترك با وزير كشور مطرح مى شود
در اين جلسه همچنين لايحه شناسايى و جمع آورى متكديان و بى خانمان ها از سطح شهر تهران و تحويل آنها به مراكز نگهدارى موقت مطرح شد.چمران، رئيس شوراى شهر تهران در اين باره گفت: وزير كشور پيشنهاد ديدار و گفت وگو با اعضاى شورا را مطرح كرده و مى توان اين موضوع را در اين جلسه در ميان گذاشت. طرح اين موضوع با مجمع نمايندگان تهران نيز امكان پذير است. رسول خادم رئيس كميسيون برنامه و بودجه شوراى شهر تهران در جريان بررسى اين لايحه تأكيد كرد: وزارت رفاه از زمان تشكيل در دولت هشتم هيچ گونه فعاليتى براى ساماندهى متكديان و بى خانمان هاى شهر تهران نداشته است.وى گفت: 60 تا ۶۵ درصد از متكديان جمع آورى شده از سطح شهر اتباع خارجى و يا شهرستانى ها هستند كه شهردارى به تنهايى عهده دار ساماندهى آنها شده است و اداره اتباع وزارت كشور اعلام كرده كه براى ساماندهى اين افراد اعتبارى ندارد.
رئيس كميسيون برنامه و بودجه پيشنهاد كرد كه شوراى عالى استان ها درباره ساماندهى متكديان و بى خانمان ها وارد عمل شود و اقدامى را براى تغيير شرايط داشته باشد و به اين ترتيب از طريق مجلس براى اين موضوع پيگيرى جامع و كلى صورت بگيرد.خادم تأكيد كرد: موضوع متكديان، كودكان كار، خيابانى و بى خانمان ها با هم خلط شده و چيزى به اسم كودك خيابانى در ايران نداريم، اما برخى از افراد و رسانه ها دائماً به اين موضوع اشاره مى كنند، كودك خيابانى به كسى اطلاق مى شود كه در خيابان به دنيا آمده، در خيابان زندگى كرده و در خيابان مى ميرد. در تعريف ها دچار مشكل شديم و اين مشكل بايد در حد كلان حل شود. اين لايحه براى بررسى بيشتر، رد شد.
اعطاى وام به كاركنان شهردارى براى خريد سهام مؤسسه اعتبارى شهر
شوراى شهر تهران با اعطاى وام ۵۰۰ هزار تومانى به كاركنان شهردارى (با بازپرداخت ماهى ۳ هزار تومان در مدت زمان پنج سال) براى تأمين سرمايه خريد ۱۰ درصد از سهام مؤسسه مالى و اعتبارى شهر موافقت كرد. به گزارش فارس، بر اساس ماده واحده اين لايحه، به شهردارى تهران اجازه داده مى شود مبلغ ۱۵۰ ميليارد ريال از رديف موضوع تبصره پنجم بودجه مصوب سال ۱۳۸۷ با عنوان كمك به اشخاص و مؤسسات خصوصى براى كمك به سازمان بازنشستگى شهردارى تهران به منظور اعطاى وام از طريق سازمان مذكور به صندوق ذخيره كاركنان شهردارى تهران در خريد ۱۰ درصد از سهام موسسه مالى و اعتبارى شهر، در راستاى تحقق مجوز بانك مركزى جمهورى اسلامى ايران و در چارچوب ضوابط و مقررات اعلامى بانك مذكور اقدام كند.
شنبه 13 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]