تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس براى خدا دانش بياموزد و به آن عمل كند و به ديگران آموزش دهد، در ملكوت آسمانها ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866214484




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مدير عمليات پژو در ايران در حاشيه نمايشگاه پاريس عنوان كرد:خودرو ارزان پژو در ايران


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: مدير عمليات پژو در ايران در حاشيه نمايشگاه پاريس عنوان كرد:خودرو ارزان پژو در ايران
گروه خودرو- نمايشگاه بين‌المللي خودرو پاريس پنج‌شنبه گذشته با رونمايي خودرو سيتروئن پيكاسو و سخنراني كريستين استرف مديرعامل گروه پژو سيتروئن در جمع خبرنگاراني از سراسر دنيا از جمله ايران به طور رسمي گشايش يافت.


دو سال قبل و در آخرين دوره از اين نمايشگاه 5/1ميليون نفر از سراسر جهان از نمايشگاه مذكور ديدن كردند اين در حالي است كه بسياري از شبكه‌هاي خبري فرانسه همزمان با رونمايي نمايشگاه پاريس عنوان كرده‌اند كه جو بسيار بدي كه هم اكنون بر صنعت خودروسازي جهان حاكم است، نمايشگاه بين‌المللي خودرو پاريس را نيز تحت تاثير قرار داده است. تلاش شركت‌هاي خودروساز براي توليد خودروهاي ارزان قيمت با مصرف سوخت كمتر و پاك‌تر همزمان با افزايش قيمت سوخت و رغبت مصرف‌كنندگان به استفاده از اين نوع خودروها، وضعيت جديدي را براي اين صنعت رقم زده است. اين در حالي است كه بسياري از شركت‌هاي خودروساز از احتمال كاهش توليد خبر داده‌اند به طوري كه رنو با توجه به حذف فرصت‌هاي شغلي در اين شركت، اعلام كرده كه قادر به توسعه فن‌آوري‌هاي گران قيمت نيست. اوضاع بحراني سوخت در آمريكا و تاثير آن بر صنعت خودروسازي اين كشور خيلي زودتر از آنچه كه كارشناسان پيش‌بيني مي‌كردند به اروپا سرايت و وضعيت جديدي را براي خودروسازي‌هاي اين قاره سبز به وجود آورده است.
در هر حال نمايشگاه بين‌المللي خودرو پاريس كه قدمتي 110ساله دارد همچون سال‌هاي گذشته با شكوه و عظمت خاصي برگزار شد. در اين نمايشگاه خبرنگاران ايراني نيز به ابتكار شركت‌هاي ايران‌خودرو و پژو حضور يافته‌اند تا اخبار و گزارش‌هاي خود را از اين رويداد مهم خودرويي به رسانه‌هاي كشور منتقل سازند.
همكاري دو جانبه تا سال 2014
به گزارش خبرنگار اعزامي دنياي اقتصاد به پاريس، فردريك فابق مديرعمليات پژو در ايران در حاشيه نخستين روز برگزاري اين نمايشگاه در جمع خبرنگاران ايراني اعلام كرد كه ايران‌خودرو و پژو با همكاري يكديگر تا سال 2014 پنج نوع خودرو جديد به بازار ايران و جهان عرضه خواهند كرد.
او ادامه داد: دو خودرو جايگزين پژو 405 و پارس، يك خودرو سبك تجاري، يك خودرو همكلاس پژو 206 و خودرو مردمي (ارزان قيمت)، پنج محصول مورد اشاره هستند.وي افزود: پژو اعتقاد دارد كه رويكرد مشتريان ايراني بيشتر به سمت خودروهاي ارزان‌تر است، لذا قصد داريم براي كساني كه براي نخستين بار قصد خريد خودرو را دارند و نمي‌خواهند براي آن هزينه زيادي بپردازند، خودرويي مقرون به صرفه به بازار عرضه كنيم.وي همچنين اظهار كرد: با توجه به موفقيت محصولات تجاري سبك پژو در بازار منطقه، مطمئنيم كه فرصت خوبي براي عرضه اين نوع محصولات در بازار ايران وجود دارد.وي درباره تيراژ و قيمت محصولات ياد شده اعلام كرد: تيراژ سالانه خودرو جايگزين پژو 405 حدود 120هزار دستگاه با محدوده قيمت 9 تا 13هزار يورو خواهد بود. همچنين جايگزين پژو پارس با قيمت 15 تا 18 هزار يورو سالانه تا 50هزار دستگاه توليد و عرضه خواهد شد.مديرعمليات ايران در شركت پژو اضافه كرد: خودرو همكلاس پژو 206 هاچ بك و اس. دي نيز با محدوده قيمت 9 تا 14هزار يورو عرضه مي‌شود و تيراژ آن 80هزار دستگاه خواهد بود.
او با بيان اين كه هدف شركت پژو در بازار ايران رقابت با رنو و محصول تندر 90 نيست، گفت: در ايران سالانه بالغ بر 250هزار دستگاه خودرو با برند پژو توليد مي‌شود كه براي افزايش سهم برند پژو در اين بازار، يكي از برنامه‌ها، عرضه محصولي براي رقابت با محصولات ارزان قيمت پرفروش است.
گزارش ديگري از خبرنگار اعزامي ما از نمايشگاه بين‌المللي خودرو 2008 پاريس حاكي است كه مارك دي كرگاريو مسوول بازاريابي پژو در بخش ايران در جريان روز نخست اين نمايشگاه از عرضه يك‌هزار دستگاه پژو 407 در مرحله اول به بازار ايران خبر داده كه تا سال 2014، تعداد آن به 20هزار دستگاه خواهد رسيد.
وي افزوده است: براساس مطالعات مشترك شركت‌هاي سيتكو و پژو در بازار ايران، پژو 407 در بازار ايران نسبت به رقباي خود از جمله هيونداي – آزرا، هيونداي – سوناتا، تويوتا – كمري برتري داشته و هم رديف خودروهاي بنز و بي‌ام‌و هم‌كلاس خود مي‌باشد.
پژو 407 جديد كه در يك ماه اخير به بازار اروپا عرضه شده، در دو مدل گيربكس دستي و اتوماتيك با حجم موتور 2هزار سي‌سي و مصرف سوخت چرخه تركيبي 1/8 ليتر در 100 كيلومتر در بازار ايران عرضه خواهد شد. هفتاد درصد اين خودروها با گيربكس اتوماتيك و مابقي با گيربكس دستي روانه بازار ايران خواهد شد.
از ورساي تا پاريس
بر طبق اطلاعات مندرج در سايت نمايشگاه مذكور، پاريس در سال 1898 ميلادي اولين ميزبان نمايشگاه خودرو در جهان بود. از آن زمان تاكنون برگزاري نمايشگا‌ه‌‌‌هاي خودرو در جهان مرسوم شد و هر دو سال يك‌بار در پاريس اين حادثه بزرگ صنعت خودرو تكرار مي‌‌‌‌شود. مدل‌‌‌هاي تازه‌‌اي كه در اين نمايشگاه عرضه مي‌‌‌‌شوند قبل از اينكه به معرض ديد عموم گذاشته شوند مورد آزمايش قرار مي‌‌‌‌گيرند. يكي از ساده‌‌ترين آزمايش‌‌‌هايي كه روي خودرو‌‌‌هاي موجود در نمايشگاه انجام مي‌‌‌‌شود، اين است كه بايد مسافت بين ورساي تا پاريس را با اين خودروها طي كرد تا صحت و سلامت فني خودرو تضمين شود. تا سال 1922 ميلادي تنها خودرو‌‌‌هاي توليدي فرانسه يعني خودرو‌‌‌هاي توليد شده توسط شركت‌‌‌هاي پژو، رنو و سيتروئن مي‌‌‌‌توانستند توليدات خود را به بازار عرضه كنند. در فاصله سال‌هاي 1939 تا حدود سال 1946 ميلادي اين نمايشگاه تعطيل شد. در اين سال‌ها درگيري جنگ‌‌‌هاي جهاني و مشكلات اقتصادي پيرامون آن سبب شد تا توليد‌كنندگان سرمايه‌‌گذاري كافي در اين زمينه انجام ندهند و فضا براي برگزاري نمايشگاه مناسب نباشد. بالاخره در سال 1948 ميلادي يعني بعد از بازگشتن صلح به اقتصاد جهاني و پشت سر گذاشته شدن جنگ جهاني دوم دوباره مدل‌‌‌هاي تازه خودرو‌‌‌هاي فرانسوي به بازار عرضه شد. در فاصله دهه 1960 تا 1970 ميلادي بود كه نمايشگاه خودروي پاريس ميزبان خودروي پورشه 911، پلي مواث باراكودا و در نهايت فولكس واگن گلف بود. اين اولين باري بود كه توليدات غير فرانسوي به نمايشگاه راه يافت و عرضه آن سبب شد تا فروش اين محصولات در جهان افزايش يابد. از طرف ديگر اعتبار بيشتري براي نمايشگاه پاريس به ارمغان آورد و سبب شد تا با ديگر نمايشگاه‌‌‌هاي بر پا شده در جهان متفاوت باشد. اما تا سال 1976 ميلادي هنوز ورود توليدات غير فرانسوي به اين نمايشگاه آزاد نشده بود.
در سال 1976 ميلادي تصميم گرفته شد كه نمايشگاه خودروي پاريس به يك نمايشگاه بين‌‌المللي تبديل شود و توليدات تمامي‌‌ ‌‌شركت‌‌‌هاي خودروسازي جهان در آن به نمايش گذارده شود. در سال 1988 ميلادي اين نمايشگاه كه پيش از اين نمايشگاه موتور پاريس نام داشت عنوان امروزي خود يعني نمايشگاه خودروي پاريس را به خود اختصاص داد. در سال‌هاي اخير اين نمايشگاه از اعتبار بسيار زيادي در جهان برخوردار شده است كه يكي از دلايل آن قدمت زياد آن در جهان و دليل ديگر آن معرفي مدل‌‌‌هاي تازه خودرو براي اولين بار در اين نمايشگاه است. در نمايشگاه خودروي پاريس در سال 2008 ميلادي انواع خودروها به نمايش گذاشته شده است. انواع خودروها از خودرو‌‌‌هاي كوچك و اسپرت كه ميزان مصرف سوخت در آنها پايين است تا خودرو‌‌‌هاي بسيار گران قيمت و لوكسي كه كسي به ميزان مصرف آنها توجه و دقتي ندارد. در اين نمايشگاه شركت تويوتا براي اولين بار خودروي هيبريدي خود را به معرض نمايش گذاشته كه قيمت پايه آن 20 هزار دلار امريكا است.
نماينده شركت هوندا در اين مورد مي‌‌‌‌گويد: ما خودروي هيبريدي خاصي توليد كرديم كه به دليل قيمت پايين بتواند وارد زندگي تمام مردم شود. خودرويي كه بتواند تمام‌دارندگان خودرو را به سمت خريد آن و به دنبال آن كاهش مصرف سوخت هدايت كند. در ميان خودرو‌‌‌هاي گران‌قيمتي كه به اين نمايشگاه آمده‌اند، مي‌‌‌‌توان به خودروي مدل كاليفرنيا توليد شده توسط شركت فراري و سري هفتم خودروي بي.ام.دبليو سال 2009 اشاره كرد. اين دو خودرو گران‌‌ترين خودرو‌‌‌هاي نمايشگاه هستند.
بعد از آنها مي‌‌‌‌توان به توليدات شركت‌‌‌هاي مرسدس بنز، Audi و توليد شركت نيسان اشاره كرد. بر طبق گزارش ارائه شده توسط سايت نمايشگاه شركت شورلت خودروي مدل ولت و شورلت كروز خود را به نمايشگاه فرستاده است. شركت خودروسازي Audi چندين مدل را به نمايشگاه ارائه كردكه از جمله آنها مي‌‌‌‌توان به Audi RS6 ، Audi A6، Audi S4 اشاره كرد. سري سه و هفت شركت بي ام دبليو، مدل‌‌‌هاي پانامرا و cayenne S Transsyberia 2010 توليدي پورشه ، اوندليوس توليدي رنو و مدل پيكسو توليد نيسان از ديگر خودرو‌‌‌هايي هستند كه در اين نمايشگاه خودرو به معرض نمايش گذاشته شده اند. در روز دوم اكتبر مدل هاچ بك مگان توليدي رنو، مدل Soul2009 توليدي كيا، مدل‌‌اي 20 توليد هيونداي، مدل اينسايت كانسپت توليد هوندا از ديگر مدل‌‌‌هاي موجود در نمايشگاه بودند.
بر طبق گزارش‌‌‌هاي موجود كيفيت توليداتي كه در اين نمايشگاه به مصرف‌كنندگان ارائه مي‌‌‌‌شود نسبت به سال‌هاي گذشته بالاتر است و بر شمار خودرو‌‌‌هاي هيبريدي و خودرو‌‌‌هايي كه ميزان مصرف سوخت كمتري دارند افزوده شده است.در اين نمايشگاه بيشتر از 20 خودروي هيبريدي عرضه مي‌‌‌‌شود كه برخي از آنها در سال 2010 ميلادي به بازار مصرف ارائه خواهد شد و برخي بعد از اتمام نمايشگاه بر‌‌اي فروش به بازار فرستاده مي‌‌‌‌شود. به همين دليل اين نمايشگاه نه تنها ازنظر توليد‌كنندگان بلكه از نظر مصرف‌كنندگان نيز بسيار مهم است و نمي‌‌‌‌توان آن را با نمايشگاه ه‌‌‌هاي ديگر از قبيل نمايشگاه خودروي فرانكفورت آلمان و نمايشگاه خودروي توكيو مقايسه كرد.
 شنبه 13 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 429]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن