واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: بزرگترين مركز كنترل ترافيك كشور و استوديو صداي شهر در تبريز به بهره برداري رسيد
تبريز ـ خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي : طي مراسمي با حضور فرمانده پليس راهوار كشور استاندار آذربايجان شرقي و جمعي از مسئولين و مقامات ارشد استان بهره برداري از بزرگترين مركز كنترل ترافيك كشور استوديو صداي شهر تبريز و مجهزترين سامانه 137 خدمات شهري شمال غرب كشور با صرف هزينه اي بالغ بر 25 ميليارد ريال در تبريز آغاز شد .
به گزارش روابط عمومي شهرداري تبريز مهندس نوين در مراسم بهره برداري از اين پروژه هاي شهري با اعلام اين مطلب كه همزمان با اعياد شعبانيه و هفته دولت و با صرف بيش از 170 ميليارد ريال پروژه هاي عمراني خدماتي و فرهنگي در سطح شهر تبريز توسط شهرداري به بهره برداري رسيده است گفت : از اين ميزان اعتبار بيش از 25 ميليارد ريال براي راه اندازي پروژه هاي مركز كنترل ترافيك و استوديو صداي شهر و نيز سامانه 137 خدمات شهري هزينه شده است .
شهردار تبريز در ادامه از معضل ترافيك به عنوان يكي از چالش هاي اساسي كلانشهر تبريز ياد كرد و افزود : با راه اندازي بزرگترين مركز كنترل ترافيك كشور امكان مديريت و هدايت با برنامه و هدفمند ترافيك شهري و نيز ساماندهي حمل و نقل درون شهري امكان پذير خواهد شد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود از تمام مراحل مطالعاتي طرح جامع حمل و نقل و ترافيك شهر تبريز خبر داد و افزود : از اين پس اتمام برنامه ريزي هاي كلان در بخش حمل و نقل و ترافيك مبني بر اين طرح جامع عملياتي خواهد شد.
مهندس نوين با اشاره به اهم برنامه هاي اجرا شده توسط شهرداري در حوزه حمل و نقل در سالجاي تصريح كرد : اجراي 30 پروژه مسيرگشايي احداث 8 زيرگذر و روگذر و برنامه ريزي براي احداث پنج زيرگذر جديد احداث سه پاركينگ طبقاتي در محدوده مركزي شهر ساخت 8 پل عابرگذر مكانيزه نوسازي و جوان سازي ناوگان حمل و نقل عمومي افزايش تعداد تاكسي هاي شهري به 12 هزار دستگاه آغاز مراحل احداث و توسعه ترمينال بزرگ تبريز با 50 ميليارد ريال اعتبار و دو پايانه جديد در شمال غرب و جنوب شرق تبريز و نيز ايجاد و راه اندازي خط اتوبوس راني سريع السير (تندرو) از مهم ترين پروژه هاي اجرا شده در بخش حمل و نقل و ترافيك شهر تبريز به شمار مي رود.
به گفته شهردار تبريز احداث 25 جايگاه سوخت (سي ان جي ) نصب تابلوهاي نمايشگر ميزان آلودگي هوا احداث سه پارك آموزش ترافيك انجام 70 مورد اصلاح هندسي در نقاط مختلف شهر تعريض وروديهاي شهر ايجاد باند دوچرخه اجراي طرح پاركبان جمع آوري خودروهاي فرسوده راه اندازي طرح كارت بليط الكترونيكي از ديگر طرح هاي اجرا شده شهرداري در حوزه حمل و نقل و ترافيك ميباشد.
مهندس نوين ضمن اشاره به ويژگيهاي مركز كنترل ترافيك شهرداري تبريز افزود : اين مركز با تجهيز 54 تقاطع مهم و حساس شهري از طريق نصب دوربين هاي حساس با شعاع كنترلي يك كيلومترمربع در آينده علاوه بر كار كنترل ترافيك شهري به عنوان مركز مديريت بحران شهري در مواقع بحران عمل خواهد كرد.
وي همچنين از توسعه اين مركز خبر داد و خاطرنشان كرد : براي سال آينده نيز تعداد تقاطع هاي تحت پوشش اين مركز به 87 مورد خواهد رسيد.
شهردار تبريز در ادامه به ويژگي هاي استوديو صداي شهر اشاره كرد و گفت : استوديو صداي شهر با هدف ارتباط مستقيم مجموعه مديريتي شهرداري با مردم و انتقال پيام هاي آموزشي عمراني و شهروندي به مردم و نيز دريافت نظرات و ديدگاههاي آنان راه اندازي شده كه از ويژگي هاي بارز اين مركز توليد و پخش مستقل برنامه و امكان اتصال آن به شبكه هاي سراسري است .
وي افزود : اين استوديو فعلا در هر نيم ساعت به مدت 5 دقيقه به توليد و پخش برنامه خواهد پرداخت و در آينده نيز امكان توسعه برنامه ها خواهد شد.
وي در عين حال از همكاري و مشاركت صادقانه مديركل و كاركنان صدا و سيماي مركز آذربايجان شرقي كه در راه اندازي استوديو شهر زحماتي را متحمل شدند قدرداني كرد.
سرداررويانيان :
خدمات شهرداري تبريز اين شهر را در مسير رشد و توسعه قرار داده است
فرمانده پليس راهور كشور گفت : خدمات شهرداري تبريز اين شهر را در مسير رشد و توسعه قرار داده و آثار اين توسعه در جاي جاي شهر ملموس و مشهود است .
سردار رويانيان در مراسم افتتاح مركز كنترل ترافيك تبريز با اعلام اين مطلب افزود : بايد اين موفقيت را به شهردار و شوراي شهر تبريز تبريك گفت چرا كه كاملا محسوس است كه اين دو مجموعه گام هاي اساسي براي توسعه و عمران و آباداني شهر تبريز برداشته اند.
وي تصريح كرد : خوشبختانه امنيت و آرامش قابل قبولي در كلان شهر تبريز حاكم است و اين ناشي از تعامل موجود ميان تمامي دستگاه هاي دخيل در مديريت شهري است .
فرمانده پليس راهور كشور در بخش ديگري از سخنان خود از تبريز و آذربايجان به عنوان يكي از مناطق مهم و برجسته كشور ياد كرد و گفت : اين خطه به عنوان پيشتاز حركت هاي آزاديخواهي حق طلبي استبدادستيزي و دين داري نام خود را به نيكي در تاريخ ايران به ثبت رسانده برهمين اساس تبريز و آذربايجان به حق شايسته بهترين ها و زيباترين ها مي باشد.
وي در عين حال از مديران شهرداري تبريز خواست در برنامه ريزي هاي شهري چشم انداز 50 ساله و نيازها و مشكلات آينده شهر تبريز را نيز درنظر بگيرند و براساس آن اقدام به اجراي پروژه هاي زيربنايي نمايند.
شهردار تبريز :
راه اندازي خطوط ويژه اتوبوس راني تندرو بهترين گزينه تا زمان راه اندازي متروي تبريز است
مهندس نوين در گفتگويي با اشاره به ايجاد خط اتوبوس راني تندرو تبريز گفت : اين طرح به طول 18 كيلومتر از غرب به شرق و بلعكس به مرحله اجرا درمي آيد كه تاكنون نصف بيشتر اين خطوط با كار شبانه روزي از ميدان راه آهن تا ميدان فلكه دانشگاه تبريز راه اندازي شده و پيش بيني مي شود به زودي شاهد بهره برداري از كل طرح باشيم .
شهردار تبريز گفت : طرح فوق كه دومين طرح اتوبوس هاي تندرو كشور است كه بعد از تهران در تبريز اجرا گرديده مورد تاييد و رضايت مجموعه پليس راهنمايي و رانندگي كشور ساير كارشناسان امور ترافيكي و موجب رضايت شهروندان خوب تبريزي نيز مي باشد.
مهندس نوين ادامه داد : در اين خطوط 120 دستگاه اتوبوس با فاصله زماني هر پنج دقيقه اقدام به جابجايي مسافران خواهد كرد كه البته هم اكنون نيز 50 دستگاه آن در خطوط فعال است .
وي اظهار اميدواري نمود : تا پايان آبان ماه سالجاري كل اتوبوس هاي موردنياز اين طرح تامين شود.
شهردار تبريز همچنين افزود : تا زمان راه اندازي متروي تبريز راه اندازي خطوط ويژه و سريع السير اتوبوس راني بهترين گزينه براي جابجايي مسافرتهاي درون شهري و ترغيب شهروندان به استفاده از خودروهاي عمومي به جاي خودروهاي شخصي است .
وي همچنين گفت : با بهره برداري كامل از اين طرح از ورود اتوبوس ها و ميني بوس هاي مسافربري كه هم اكنون حمل و نقل مسافرتهاي شهري را برعهده داردند ممانعت خواهد شد و مسافران از دروازه تهران و ميدان راه آهن توسط اتوبوسهاي سريع السير جابجا خواهند شد كه اين امر باعث كاهش بسيار امور ترافيكي شهر خواهد شد.
شهردار تبريز هم چنين افزود : علاوه بر فعاليتهاي فوق به منظور روان سازي حمل و نقل شهري مبلغ يك هزار و 500 ميليارد ريال از سوي دولت به پروژه متروي تبريز اختصاص يافته كه با تزريق آن تا پايان سالجاري اميد است بخش قابل توجهي از اين طرح تكميل شود.
وي گفت : از جمله بكارگيري 150 دستگاه ميني بوس در مسيرهاي اصلي شهر كه اين تعداد تا ماه آينده به بيش از 250 دستگاه افزايش داده خواهد شد و نيز افزايش تاكسي در سطح شهر را مي توان از ديگر اقدامات شهرداري تبريز نام برد.
مهندس نوين در پايان افزود : اين فعاليتها تماما در راستاي ارائه خدمات بهينه به شهروندان تبريزي است كه در مناطق هشت گانه اين شهر صورت مي گيرد.
مهندس نوين شهردار تبريز : اجراي 30 پروژه مسيرگشايي احداث 8 زيرگذر و روگذر احداث 3 پاركينگ طبقاتي در محدوده مركزي شهر ساخت 8 پل عابرگذر مكانيزه نوسازي ناوگان حمل و نقل افزايش تاكسي هاي شهري احداث و توسعه ترمينال بزرگ تبريز احداث دو پايانه جديد در شمال غرب و جنوب شرق تبريز و نيز راه اندازي خط اتوبوس راني تندرو از مهمترين پروژه هاي اجرائي در بخش حمل و نقل و ترافيك شهر تبريز به شمار مي رود
معضل ترافيك به عنوان يكي از چالش هاي اساسي كلانشهر تبريز مي باشد كه با راه اندازي بزرگترين مركز كنترل ترافيك كشور امكان مديريت و هدايت ترافيك شهري و نيز ساماندهي حمل و نقل درون شهري امكان پذير خواهد شد
سردار رويانيان فرمانده پليس راهور كشور : خوشبختانه امنيت و آرامش قابل قبولي در كلانشهر تبريز حاكم است و اين ناشي از تعامل موجود ميان تمامي دستگاههاي دخيل در مديريت شهري مي باشد
با بهره برداري از طرح اتوبوس هاي تندرو از ورود اتوبوس ها و ميني بوسهاي مسافربري كه هم اكنون حمل و نقل مسافران شهري را برعهده دارند ممانعت خواهد شد و مسافران شهري از دروازه تهران و ميدان راه آهن توسط اتوبوسهاي سريع السير جابجا خواهند شد كه اين امر باعث كاهش ترافيك شهر تبريز خواهد شد
شنبه 13 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 443]