تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عالمان فرمانرواى بر شهرياران هستند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815403929




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سازمان ملل براي كاهش مشكلات افريقا خواستار انقلاب سبز در اين قاره شد


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: سازمان ملل براي كاهش مشكلات افريقا خواستار انقلاب سبز در اين قاره شد
تهران/ واحد مركزي خبر/ اجتماعي 87/07/12
سازمان ملل متحد بر ضرورت ايجاد يك انقلاب سبز در قاره افريقا به منظور كاهش مشكلات كشورهاي محروم افريقايي تاكيد كرد.
به گزارش خبرگزاري شينهوا از نيويورك،‌ سرويس اطلاع رساني سازمان ملل متحد اعلام كرد جان هولمز معاون بان كي مون دبير كل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه، در بيانيه اي تاكيد كرد براي كاستن از دردها و رنجهاي قشرهاي اسيب پذير در افريقا، به يك انقلاب سبز در اين قاره نياز داريم.
جان هولمز در بيانيه اي كه ديروز منتشر شد خاطر نشان ساخت اوضاع اسف باري كه شانزده ميليون انسان گرسنه در منطقه شاخ افريقا با ان روبرو هستند نشان مي دهد كه اگر جامعه جهاني براي جلوگيري از افزايش روز افزون بهاي محصولات غذايي و سوخت و همچنين مقابله با تغييرات ناگوار اقليمي و زيست محيطي به سرعت و به طور موثر وارد عمل نشود، بايد منتظر يك فاجعه در بخش وسيعي از كره زمين باشد.
اين مسئول بين المللي تاكيد كرد جامعه جهاني براي حل و فصل مشكلات و چالشهايي كه در حال حاضر با ان روبرو شده است به راهبردهاي كوتاه مدت و درازمدت موثر نياز دارد.
جان هولمز خاطر نشان كرد بسياري از كشورهاي افريقايي به ويژه اتيوپي به يك انقلاب سبز نياز دارند تا بتوانند كشاورزي خود را پرثمرتر و پايدارتر سازند. وي افزود پيش از انكه اثار منفي افزايش جمعيت، شرايط ناگوار اقليمي ، افزايش بهاي مواد غذايي پايه و كاهش منابع انرژيهاي فسيلي به دردها و رنجهاي كنوني قشرهاي اسيب پذير و محروم افريقا بيفزايد جامعه جهاني بايد به سرعت وارد عمل شود.
معاون بان كي مون در امور بشردوستانه ضمن ابراز نگراني عميق از افزايش بهاي سوخت، مواد غذايي و محصولات پايه در ماههاي اخير تاكيد كرد در سپتامبر سال دو هزار و هفت، قيمت هر تن برنج نصف قيمت كنوني بود. وي افزود در عرض تنها يك سال بهاي محصولات غذايي پايه كه تغذيه اصلي نيمي از مردم جهان را تشكيل مي دهد بيش از دو برابر شده است.
معاون بان كي مون دبير كل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه، تاكيد كرد تنها در اتيوپي بيش از شش ميليون نفر به كمكهاي غذايي فوري نياز دارند چرا كه امسال به علت خشكسالي وضع برداشت محصول در اين كشور بسيار بد بود و افزايش بهاي محصولات غذايي و ادامه ناامنيها مشكلات اين كشور را تشديد كرد.
جان هولمز خواستار سرمايه گذاريهاي بيشتر در بخشهاي كشاورزي كشورهاي در حال توسعه شد تا بتوان كمبودهاي موجود در بخش تغذيه را كه در نتيجه سياستهاي نادرست سالهاي گذشته به وجود امده است جبران كرد. وي در اين راستا بر ضرورت استفاده از فناوريهاي روز براي مقابله با مشكلات كم ابي و خشكسالي،‌ تقويت بخش كشاورزي و همچنين دسترسي اسانتر به اعتبارات مالي در اين بخش تاكيد كرد.
بان كي مون دبير كل سازمان ملل متحد نيز هفته پيش در سخنراني خود در مراسم گشايش شصت و سومين مجمع عمومي سازمان ملل متحد در نيويورك، ضمن نگراني از بحران غذايي در جهان كه به گفته وي از امريكا نشات گرفته است، خواستار يك انقلاب سبز در افريقا به منظور حل و فصل اين بحران وخيم شد. بان كي مون تاكيد كرد ما نبايد اجازه دهيم توجه افكار عمومي جهان از اوضاع نامناسب تغذيه در جهان منحرف شود چرا كه درد و رنج و مشكلات مردم از قيمت بالاي محصولات غذايي در بازار جهاني در حال افزايش است. بان كي مون خاطر نشان كرد تلاشهاي سازمان ملل متحد در سطوح بالا براي مقابله با بحران غذايي جهاني همچنان ادامه دارد و سازمان ملل تلاش مي كند براي تقويت بخش كشاورزي در افريقا تسهيلات لازم را
در چارچوب ارتقاي توليدات غذايي،‌ به كشاورزان افريقايي ارائه كند. دبير كل سازمان ملل متحد تاكيد كرد هدف ما اين است كه زمينه را براي يك انقلاب سبز
در افريقا مهيا كنيم.
نهادهاي بين المللي از قبيل بانك جهاني هشدار داده اند اگر جامعه جهاني براي حل و فصل مشكلات موجود در جهان وارد عمل نشود و دستكم شش ميليارد دلار امريكا براي بهبود وضعيت تغذيه اختصاص ندهد، بحران غذايي در جهان يكصد ميليون نفر را با مشكلات وخيم فقر و حتي خطر مرگ روبرو خواهد كرد. بر پايه ارزيابيهاي سازمان خواربار و كشاورزي ملل متحد، فائو، سي و هفت كشور جهان به علت افزايش ميزان تقاضا از طرف كشورهاي در حال توسعه، افزايش بهاي انرژي، استفاده روز افزون از زمينها و امكانات كشاورزي براي توسعه بيوكربورها يا همان سوختهاي زيستي كه امريكا بر ضرورت گسترش توليد ان تاكيد مي كند، افزايش بهاي كودهاي شيميايي و همچنين تشديد دلال بازيها در بازار، با يك بحران غذايي جدي روبرو شده اند.
163/
 پنجشنبه 11 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن