تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كه بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را با اعتقاد و دوستى محمد و آل پاكش و با تسليم در ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816379882




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

همسريابي اينترنتي در بوته نقد/ 3يك روان‌شناس:نگاه پسران به مقوله همسريابي اينترنتي صرفاً نوعي سرگرمي است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: همسريابي اينترنتي در بوته نقد/ 3يك روان‌شناس:نگاه پسران به مقوله همسريابي اينترنتي صرفاً نوعي سرگرمي است
گروه اجتماعي: بيشتر دختران از شيوه همسريابي اينترنتي براي انتخاب همسر مناسب استفاده مي‌كنند و اين در حالي‌است كه پسران بيشتر با نگرش سرگرمي وارد «چت‌روم» مي‌شوند.
«فاطمه مذكوري» دكتراي روانشناسي و مدرس دانشگاه تربيت معلم در گفت‌وگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، با اعلام اين مطلب و با اشاره به تجربيات پرونده‌هاي مشاوره خود گفت: آنچه در مجموع از تجارب كاري من برمي‌آيد اين است كه نكات منفي اين نوع از همسريابي بيشتر است چراكه بيشتر افراد در فضاي مجازي از بازگويي حقيقت طفره مي‌روند و در صورت ارائه اطلاعات، مي‌توان ادعا كرد كه بيشتر افراد صداقتي در اين امر ندارند.

وي افزود: پيشرفت فناوري ما را ناگزير مي‌كند كه فعاليت‌هاي زندگي‌مان را با بهره‌مندي از اين امكانات تطبيق دهيم اما به عقيده من شرايط كنوني جامعه ما زمينه‌اي را فراهم كرده است كه نتايج به‌دست آمده به نفع خانواده‌ها نبوده و رسيدن به نقطه مطلوب براي استفاده از اينترنت و خدمات آن نيازمند گذشت زمان است.

مذكوري در پاسخ به پرسش خبرنگار ايكنا كه طبق تجربيات كاري شما بيشتر متقاضيان اين شيوه همسريابي مربوط به كدام جنس هستند، تصريح كرد: بيشتر دختران از اين ابزار براي انتخاب همسر مناسب استفاده مي‌كنند و اين در حالي‌است كه بيشتر پسران صرفاً با نگرش سرگرمي وارد «چت‌روم» و مقوله همسريابي اينترنتي مي‌شوند.

در اين بخش از گفت‌و‌گو خبرنگار ايكنا با استناد به نظر يكي از روانشناسان كه استفاده از اين شيوه همسريابي مي‌تواند منجر به كاهش سن ازدواج در جامعه ما شود، نظر اين مشاور خانواده را جويا شد كه وي در پاسخ اظهار كرد: شايد بتوان ادعا كرد كه آشنايي در چت‌روم‌ها بتواند به كاهش سن ازدواج كمك كند زيرا اقبال به استفاده از اينترنت در جوانان بين 20 تا 25 سال است اما نمي‌توانيم آن را به جامعه خودمان تعميم دهيم.

استاد دانشگاه تربيت معلم در ادامه گفت: شايد اين امر در جوامع رشديافته محقق شود اما نمي‌توان توقع داشت اين الگو در جامعه ما نيز جوابگو باشد زيرا بيشتر تعاملات جوانان در فضاي مجازي انتزاعي و دور از واقعيت است و همين موضوع زمينه‌اي براي افزايش مشكلات و آسيب‌هاي همسريابي اينترنتي در جامعه ما است.

مذكوري تصريح كرد: مشكل كنوني ما اين است كه پسران حاضر به قبول مسئوليت ازدواج نيستند و در نهايت اين جامعه زنان هستند كه از اين شيوه ازدواج آسيب مي‌بينند.

اين دكتراي روان‌شناسي در پاسخ به اين پرسش كه آيا مي‌توان دخالت نهادهاي دولتي را عاملي براي ساماندهي اين جريان دانست؟ افزود: اين مسئله نيز همچون مواردي كه پيش از اين اشاره شد مشكلي را از ما حل نمي‌كند زيرا دخالت‌ دولت در امور شخصي مورد پذيرش جوانان نيست.

به گفته مذكوري بهترين راهكار براي رفع مشكلات ناشي از فضاي مجازي فرهنگ‌سازي است به اين معني كه مسئولان فرهنگي جامعه با ارائه مشاوره به والدين و همچنين توليد برنامه‌هاي مختلف به آموزش خانواده‌ها و جوانان نسبت به نقاط قوت و ضعف استفاده از اينترنت و خدمات آن بپردازند.

وي تصريح كرد: تنها در اين صورت است كه ما مي‌توانيم به نظارت و كنترل اين نوع روابط بپردازيم و در صورت تخطي افراد را با قانون و مجازات نيز تحمل كنيم لذا ساماندهي بدون آموزش كاربران نمي‌تواند تأثيرگذار باشد.

در بخش پاياني گفت‌و‌گو خبرنگار ايكنا از استاد دانشگاه تربيت معلم پرسيد با فرض اينكه مشكلات اين امر با فرهنگ‌سازي رفع شود، آيا شيوه همسريابي اينترنتي با اقبال خانواده‌هاي ايراني مواجه مي‌شود؟ كه وي در پاسخ اظهار كرد: همسريابي اينترنتي خواسته و ناخواسته در جامعه ما رواج مي‌يابد و البته آغاز هر حركتي با مشكلاتي همراه است اما اگر اين جريان جهت مناسبي پيدا كند و مشكل ازدواج جوانان ـ كه معضل بيشتر خانواده‌هاست ـ را حل كند مطمئناً از سوي خانواده‌ها پذيرفته مي‌شود.
 سه شنبه 9 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 229]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن