تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):هر كس برادر (دينى) خود را پنهانى نصيحت كند، او را آراسته و اگر آشكارا نصيحتش نماي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816315389




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نحوه برخورد با همکاران در محيط کار!


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: نتايج تحقيقات جامعه شناسي و روانشناسي سازماني و شغلي نشان ميدهد كه آن دسته از كارمندان دفتري كه نسبت به نيازهاي ديگران حساس بوده، با وجدان و وظيفه شناس باشد و در كل شخصي مطبوع به نظر برسد، بسيار كمتر از ديگران شانس ترفيع مقام خواهد داشت.

دكتر نيكوس بوزيونلوس (Nikos Bozionelos) از دانشگاه شفيلد انگلستان در اين زمينه تحقيقات گسترده اي انجام داده است و ميگويد دليل اين امر اين است كه كارمندان مذكور، نيازهاي خود را در اولويت قرار نميدهند. " افراد ملايم و مطبوع استعداد فراواني در از خودگذشتگي دارند و مصالح خود را به خاطر دلخوشي ديگران به خطر مي اندازند. وي در اينجا به نكته بسيار مهمي اشاره ميكند:" از آنجايي كه افراد " خوب" تنها براي رظايت ديگران كار ميكنند، معمولا وظايفي كم ارزش و پر زحمت كه هيچكس ديگر انجام نميدهد، به آنان واگذار ميشود و اين عده در نهايت تنها به انجام اموري مي پردازند كه در ارتقا حرفه اي آنان هيچ تاثيري ندارد.

اصولا فرهنگ غالب بر محيط كار نيز، اقتدار و حتي تهاجم را بيشتر ميپسندد." گري نامي (Gary Namie) محقق و نويسنده نيز چنين نظري دارد، به گفته او " گاهي خوب بودن آدم را در دردسر مياندازد و موجب استثمار شدن است."

به گفته دكتر لويس فرانكل (Lois Frankel) ، افراد خوب به چند روش مختلف پايه كار خود را تحليل ميبرند كه در اينجا به پنج مورد از رايج ترين آنها و روشهايي براي خارج شدن از اين دايره اشاره شده است. شما ...


1.اجازه مي دهيد اشتباهات ديگران موجب دردسرتان شود:
قبل از اينكه براي هماهنگي با اشتباه شخصي ديگر، كل برنامه زندگي خود را تغيير دهيد، نقاط ضعف و قوت پذيرفتن يك خواسته نامعقول را بسنجيد. گاهي اوقات براي خاموش كردن آتش شما انتخابي نداريد جز اينكه به سرعت وارد عمل شويد. اما در مقابل زمانهايي نيز وجود دارند كه شما در آن حد آزادي عمل داريد كه بايستيد و بگوييد :" اين آن چيزي نيست كه ما از ابتدا درباره اش گفتگو كرده و به توافق رسيده ايم. از آنجايي كه من بايد براي انجام اين برنامه جديد زمان بيشتري را به بررسي و كار اختصاص دهم، نميتوانم آنرا در زمان پيشنهادي به پايان برسانم." نظر خود را طوري بيان كنيد كه شخص مقابل متوجه شود كه قصد شما ارايه بهترين خدمات ممكن است و شما به همين دليل به دنبال زمان و امكانات بيشتر هستيد.

2. مي گذاريد ديگران به خاطر ايده هاي شما امتياز بگيرند:
تا كنون پيش آمده پيشنهاد جالبي را مطرح كنيد و هيچ كس به آن توجهي نكند؟ و آيا متوجه شده ايد كه اين پيشنهاد اجرا شده و شخص ديگري از مزاياي آن برخوردار شده است؟ براي جلوگيري از دزديده شدن ايده هايتان، حتما آنها را به صداي بلند و با اعتماد به نفس بيان كنيد يا آنها را به صورت مكتوب براي مقام مسئول بفرستيد.
اگر در جلسه اي بوديد كه كسي پيشنهاد شما را از طرف خود بيان كرد، با گفتن چيزي مانند اين " به نظر ميرسد كه شما هم با آنچه من قبلا گفته ام موافق هستيد، متشكرم و همينجا اعلام ميكنم كه در اينباره ميتوانيد روي كمك من هم حساب كنيد." توجه ديگران را به خود جلب كنيد.

3. در مواقع غيرضروري عذرخواهي مي كنيد:
معذرت خواهي را براي زماني كه واقعا خرابكاري كرده ايد نگهداريد. اگر دچار اشتباهي شديد كه واقعا ارزش عذرخواهي داشته باشد، تنها يك مرتبه پوزش بخواهيد و سپس وارد مرحله رفع مشكل شويد. مشكل پيش آمده را به طور واقع بينانه ارزيابي كنيد و روشهاي براي رفع آن بيانديشيد. همواره از جايگاه برابر با قضيه برخورد كنيد.
براي مثال : " با درنظر گرفتن اطلاعاتي كه در ابتدا در اختيار من قرار گرفته بود، من به هيچ وجه نميتوانستم حدس بزنم كه شما چنين انتظاري داشته ايد. اگر درباره آنچه درنظر داريد اطلاعات بيشتري به من بدهيد، من اصلاحات لازم را اجرا خواهم كرد."


4. بدون وقفه كار مي كنيد:
از تعطيلات خود استفاده كنيد و همچنين ناهار خوردن را فراموش نكنيد. بي وقفه كار كردن موجب ميشود كه سراسيمه، بي كفايت و فاقد مهارت به نظر برسيد. اين كار بازده شما را هم كم ميكند. به گفته كارشناسان براي برخوردار بودن از حداكثر تمركز و دقت بايد هر 90 دقيقه يكبار به خود استراحت بدهيد.

5. كار ديگران را برايشان انجام مي دهيد.
مواقعي كه ديگران بدون اينكه واقعا نيازي باشد، شما را مامور انجام كارهايشان ميكنند تشخيص دهيد و با تمايل خود براي رفع مشكل همه، مبارزه كنيد. تمرين كنيد بدون اينكه ناراحت يا عذرخواه به نظر برسيد بگوييد" خيلي دلم ميخواست كمك كنم اما واقعا درگيرم." و گفتگو را ادامه ندهيد.

شكي نيست كه خوب بودن به هيچ وجه بد نيست بلكه اگر متوجه اعمال خود باشيد و بتوانيد تمايل طبيعيتان به كم ارزش دانستن و بي توجهي به نيازهاي خود را كنترل و تعديل كنيد، ميتواند محسناتي هم داشته باشد. اما آيا واقعا مي خواهيد روي سنگ قبرتان بنويسند :"در اينجا كسي آرميده كه همواره در محل كار نيازهاي ديگران را به خواسته هاي خود ترجيح ميداد."؟






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن