واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: خودداري 50 درصد تاكسيها از سوار كردن مسافر
تهران - خبرگزاري اقتصادي ايراناكونيوز: رييس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ با اشاره به فعاليت 60 هزار دستگاه تاكسي در تهران گفت: تاكسي هايي كه در شهر تهران مفيد كار مي كنند كمتر از 30 هزار دستگاه است، به طوري كه بيش از 50 درصد تاكسي ها، از سوار كردن مسافر خودداري كرده و بدون مسافر در شهر تردد مي كنند.
به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران، "هاشمي" در جمع خبرنگاران گفت: تهران دو برابر بيش از ظرفيت، تاكسي دارد و حمل و نقل عمومي توسط اتوبوس هاي شركت واحد انجام مي شود.
سرهنگ هاشمي گفت: تاكسي ها معمولاً سرويس هاي لوكس را انجام مي دهند و سرويس هاي ضروري كمتر با اين وسايل نقليه انجام مي شود.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ افزود: رانندگان اين تاكسي ها ضمن استفاده از يارانه سوخت و امتيازات دولتي بايد در جابجايي عموم شهروندان فعاليت كنند.
اين مقام انتظامي خاطرنشان كرد: با آن دسته از تاكسي هايي كه سرويس مطلوب نداشته باشند، برخورد مي شود.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ همچنين از توقيف 600 دستگاه تاكسي و 140 دستگاه ون كه مسافر جابجا نمي كردند، خبرداد.
سرهنگ هاشمي با اشاره به وجود 100 هزار دستگاه تاكسي و مسافر شخصي در تهران گفت: اگر 50 درصد تاكسي ها فعال باشند، قطعاً مشكل جابجايي مسافر نخواهيم داشت.
به گفته هاشمي، ساماندهي مسافربرهاي شخصي كه تبديل به تاكسي مي شوند تا پايان امسال صورت مي گيرد.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي پايتخت همچنين با اشاره به كنترل ترافيك مهر توسط دو بالگرد، تاكسي و ون را به عنوان سرويس مدارس معرفي و تاكيد كرد: در صورت وقوع حادثه اي براي سرويس مدارس ،مدير مدرسه به عنوان عامل حادثه معرفي خواهد شد.
هاشمي از كاهش 30 درصدي تراكم ترافيك در نيمه اول ماه رمضان نيز خبرداد و گفت: با توجه به ساعات ادارات، ترافيك در ايام صبح و عصر اين ماه از كشش روان و خوبي برخوردار بود.
هاشمي با اشاره بازگشايي مدارس و برگزاري جلسات هماهنگي با حضور مسوولان شهرداري، سازمان آموزش و پرورش، پليس، فرمانداري تهران و تمام دستگاه هاي مرتبط گفت: طبق ماده هفت آيين نامه ارائه شده از سوي دولت سرويس مدارس بايد مورد تاييد شهرداري شهر و يا بخش باشد.
رييس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ با بيان اينكه در اين جلسات، سرويس مدارس، تاكسي و ون تعريف شد، گفت: سازمان تاكسيراني آمادگي كامل خود را براي سرويس دهي به مدارس اعلام كرد.
به گفته هاشمي ،متاسفانه فقط دو منطقه آموزش و پرورش خواستار استفاده از تاكسي براي سرويس مدارسشان بوده اند.
اين مقام انتظامي در ادامه گفت: جاي تعجب است كه چرا مسوولان ديگر مناطق آموزش و پرورش از تاكسي كه وسيله نقليه شناخته شده ،داراي پروانه و وسيله اي مطمئن براي جابجايي دانش آموزان است به عنوان سرويس استفاده نمي كنند.
وي با اعلام اينكه پليس با سرويس هاي غيرمجاز ،غير از تاكسي برخورد مي كند،تاكيد كرد: با توجه به عدم استقبال مسوولان آموزش و پرورش و مدارس از تاكسي به عنوان سرويس در صورتي كه براي سرويس مدارس حادثه اي رخ دهد مدير مدرسه به عنوان عامل حادثه معرفي خواهد شد و بايد پاسخگوي تصادف، جرح، فوت و خسارت باشد.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي پايتخت از آمادگي 6 هزار دستگاه ون براي سرويس دهي به مدارس خبرداد و خاطرنشان كرد: 26 هزار دستگاه تاكسي براي سرويس شهر تهران نياز است و تاكسيراني آمادگي تامين 60 هزار دستگاه را دارد.
وي خاطرنشان كرد: استفاده از خودروهاي ساماندهي شده براي سرويس مدارس مد نظر ما نيست بلكه فقط تاكسي و خودرو ون مورد نظر ما است.
هاشمي در ادامه افزود: در صورت تخلف ،رانندگان تاكسي سرويس مدارس در هفته اول اعمال قانون مي شوند اما در هفته دوم وسيله نقليه آنها توقيف و پس از معرفي به معاونت ترافيك شهرداري با آنها بر طبق قانون برخورد مي شود.
به گفته وي، رانندگان وسايل نقليه شخصي كه تحت عنوان سرويس مدارس فعاليت مي كنند از نظر ما هويت عمومي ندارند.
هاشمي در خصوص آژانس هاي تاكسي تلفني اظهارداشت: اين آژانس ها زير نظر وزارت بازرگاني اند و از بدو تاسيس هيچ ساماندهي خوبي بر روي آژانس هاي تاكسي تلفني صورت نگرفته است.
وي داشتن نوار شطرنجي، وجود برچسب كد آژانس بر روي كاپوت جلو و درب صندوق عقب خودرو و نيز تابلوي سقف آژانس را مشخصه اين خودروها برشمرد و گفت: پليس با اجراي طرح هاي مختلف و گذاشتن جلسات متعدد با اتحاديه آژانس ها از آنها خواست تا مقررات مربوطه را رعايت كنند اما متاسفانه رعايت مقررات از سوي آژانس ها روز به روز كمرنگ تر مي شد.
وي با اشاره به همكاري كمرنگ اتحاديه آژانس ها و وزارت بازرگاني با پليس گفت: با هماهنگي رييس ستاد سوخت كشور،از هفته آينده با تاكسي تلفني هايي كه برچسب،نوار شطرنجي و تابلوي سقف نداشته باشند،ضمن اعمال قانون و جلوگيري از فعاليتشان ،كارت سوخت آنها باطل مي شود.
وي با بيان اينكه 10 درصد آژانس هاي تاكسي تلفني مقررات را رعايت نمي كنند، گفت: با اعمال قانون ،مي خواهيم از مخدوش شدن فعاليت 90 درصد آژانس هايي كه بر طبق قانون عمل مي كنند، جلوگيري شود.
وي با بيان اينكه كنترل معابر و تقاطع ها در هيچ جاي دنيا همانند ايران نيست از توقيف روزانه 400 دستگاه موتورسيكلت متخلف خبرداد و گفت: ناكارآمد بودن قوانين و مقررات در بخش موتورسيكلت و به سهولت خريداري شدن اين وسيله نقليه از سوي شهروندان با حداقل قيمت موجب شده تا موتورسيكلت سواران روز به روز به تخلفات خود ادامه دهند.
وي افزود:70 درصد موتورسواران براي ترخيص موتورسيكلت توقيفي خود به پليس مراجعه نمي كنند.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ اعلام كرد: از 15 شهريور تا 15 مهرماه با هماهنگي شهرداري تهران ،عمليات عمراني در سطح معابر در طول روز تعطيل و روكش آسفالت در شب ها و تا ساعت 5 صبح انجام خواهد شد.
سرهنگ هاشمي با اشاره به مشكل ترافيكي در دو هفته اول مهر، از افزايش 30 درصدي ترافيك در اين ايام خبرداد و گفت: 280 تيم موتورسوار، 240 تيم خودرويي به همراه عوامل پياده و نيروهاي طرح ويژه و نيروهايي كه از ستاد راهور ناجا براي تهران اختصاص يافتهاند به همراه 2 بالگرد ترافيك بازگشايي مدارس را كنترل ميكنند.
اين مقام انتظامي تصريح كرد:بر اساس دستور صادره، حاشيه مدارس ابتدايي و راهنمايي توسط ماموران راهنمايي و رانندگي پوشش مناسب داده شده و از پارك دوبل در اين مناطق جلوگيري خواهد شد.
رييس پليس راهور پايتخت در عين حال از شهروندان خواست در دو هفته اول بازگشايي مدارس از آوردن وسايط نقليه شخصي، انجام سفرهاي غير ضروري و تردد در ساعات پيك جدا خودداري كنند.
سرهنگ هاشمي گفت: با توجه به قول وزارت نيرو و تجهيز حدود 200 تقاطع تهران به UPS تا پيش از اول مهرماه پيش بيني ميشود مشكلي در زمينه قطع برق چراغهاي راهنمايي و رانندگي نداشته باشيم.
وي در پاسخ به سوالي در زمينه ريزش تونل مترو در خيابان شريعتي گفت: محل عبور اين تونل از قناتهاي قديمي است و اين امر موجب شده تا بخشي از اين خيابان ريزش كند و ماموران راهنمايي و رانندگي نيز تا رفع مشكل نسبت به مسدود كردن اين مسير اقدام كردهاند.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ خاطرنشان كرد:به نظر ميرسد تا عمليات احداث مترو در اين محل به اتمام نرسد هرچند وقت يكبار شاهد ريزش اين خيابان باشيم.
در همين حال جانشين فرمانده نيروي انتظامي نيز در گفت و گو با پايگاه اطلاع رساني پليس از توقيف 700 دستگاه تاكسي و 170 دستگاه خودرو ون به علت پرداختن به فعاليت غير از حمل مسافر خبر داد.
حسين ذوالفقاري ضمن اعلام اين خبر افزود: اين خودروها با همكاري بازرسي شهرداري تهران شناسايي و نسبت به توقيف آنها اقدام شد.
وي اضافه كرد: با بررسي بيشتر اين موضوع مقرر شد تاكسي ها از حالت گردشي خارج و در مسيرهاي مشخص فعالت كنند تا فعالت آنها قابل كنترل باشد.
سردار ذوالفقاري با اشاره به اينكه نيروي انتظامي معتقد است كه روي تاكسي ها بايد سيستم GPS نصب شود، خاطر نشان كرد: با استفاده از اين سيستم مسيرهايي كه تاكسي ها در آن تردد مي كنند رديابي و قابل كنترل است.
انتهاي پيام//
دوشنبه 8 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]