تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 26 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):گوش خود را به شنيدن خوبى‏ها عادت بده و به آنچه كه به صلاح و درستى تو نمى‏افزايد گو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865483552




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي: انگيزه صدور قطعنامه جديد، تقويت جريان سازشكار است


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي: انگيزه صدور قطعنامه جديد، تقويت جريان سازشكار است


تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي در پايان نشست هفتگي شوراي مركزي اين جمعيت گفت: انگيزه اصلي نظام سلطه در صدور قطعنامه جديد، فشارهاي اقتصادي و تقويت جريان سازشكار در داخل ايران است.

به گزارش روز دوشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، دكتر احمد نجابت افزود: با وجود اين انگيزه‌ها، همچنان برگ برنده در دست ملت ايران است. نماي اختلاف و دودستگي در ميان كشورهاي 1+5 و همچنين وحدت و يكپارچگي در درون مسوولين سران سه قوه و نخبگان سياسي كشور، نويد پيروزيهاي آينده است.
وي اضافه كرد: در قطعنامه جديد، هيچ نكته جديدي وجود ندارد و صرفاً براي خالي نبودن عريضه، بر اجراي قطعنامه‌هاي قبلي تأكيد شده است.
وي ادامه داد: با نگاهي به چند قطعنامه صادر شده از سوي شوراي امنيت سازمان ملل متحد و بررسي حوادث قبل و بعد از اين قطعنامه‌ها، مشخص مي‌ شود كه در هيچ كدام، تمام شرايط مصرح در قوانين بين‌المللي لحاظ نشده است و اين قطعنامه‌ها در جهت نظام‌سلطه براي مانع‌تراشي مقابل ملت ايران است.
وي در خصوص برخي تحليل‌ها در خصوص احتمال حمله به كشور گفت: مسوولين سياسي، دستگاه اجرايي و نيروهاي نظامي، بايد همواره خود را آماده مقابله با هرگونه تهاجم دشمن نگه دارند و تلاش كنند كه دشمن در صورت كوچكترين تخطي، با پاسخي محكم مواجه شده و ملت ايران كمترين آسيب را ببيند.
دكتر نجابت افزود: البته در عرصه تحليل، تجربه دوران دفاع مقدس، وجود نيروهاي سازمان‌دهي شده بسيج، اعتقاد به شهادت در ميان ملت ايران، متفاوت بودن شرايط ايران با ديگر كشورهاي منطقه و ... دشمن را از حمله باز مي‌دارد.
عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي با اشاره به تغيير در پست‌هاي مديريتي دولت گفت: جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي بر اساس قانون، بر اين باور است كه دولت در انتخاب همكاران خود آزاد است و همواره تأكيد داشته كه نبايد با دولت، بر سر اشخاص و افراد وارد چالش شد بلكه آنچه اهميت دارد اين است كه از اين تغييرات، نظام مديريتي كشور دچار بي‌ثباتي نشود و همچنين هر تغيير، معطوف به افزايش كارآمدي و پاسخ به مطالبات عمومي باشد.
وي افزود: جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي همواره دولت را بر مبناي گفتمان و عملكرد، مورد حمايت و نقد و ارزيابي قرار داده و خواهد داد.
دكتر نجابت در پاسخ به سوالي در خصوص وضعيت اصولگرايان و اصلاح‌طلبان در انتخابات آتي گفت: اين كه بتوان در انتخابات رياست جمهوري دهم، جمع بزرگتري از اصولگرايان را مورد اتفاق نظر و وفاق قرار دهيم، نياز به رايزني‌هاي چند جانبه دارد كه اين كار آغاز شده است و احزاب و شخصيت‌هاي اين حوزه‌ها، رايزني‌هاي خود را آغاز كرده‌اند تا به ساز و كار مورد قبولي دست يابند كه اين ساز و كار، در راستاي عدالت، عقلانيت و افزايش كارآمدي باشد.
وي افزود: در اردوگاه جبهه دوم خرداد، وجود ترديد نسبت به پايگاه اجتماعي و مقبوليت مردمي خويش از يك سو و داشتن اختلافات مبنايي و اصولي با يكديگر از سوي ديگر، اين جبهه را از رسيدن به اجماع بر روي كانديداي خاص و اعلام نظر نهايي محروم ساخته است.
عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي، حضور گسترده و پرشور مردم در راهپيمايي روز جهاني قدس را ستود و گفت: ملت ايران، حمايت از مقاومت و تقويت نقش آن در نبرد با اشغالگران در فلسطين را از شاخصه‌هاي حركت بر مسير حق و ولايت مي دانند.//12005
 دوشنبه 8 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن