واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه كيهان// چه كسي واسطه اين مصاحبه بوده است؟!// برنامه مون كجا بود؟ فكر كنيد خاتمي همان برنامه است!// چي فكر مي كرديم چي شد؟// عبدالله نوري مي آيد چرا مي گوئيد نه؟!
خبرگزاري آريا- كيهان در شماره امروز خود (8 مهر)، اخبار ويژه زير را درج كرده است.
انتقاد الازهراز سرمايه گذاري براي ترويج وهابيت(خبر ويژه)
تعدادي از علما و اساتيد دانشگاه الازهر مصر خواستار فاش شدن نام مؤسسات وهابي شدند كه با استفاده از بودجه عربستان سعودي، براي گسترش انديشه هاي افراطي در جهان اسلام تلاش مي كنند.
به گزارش شيعه آنلاين، اين علما و اساتيد دانشگاه الازهر در سميناري كه اخيراً در شهر قاهره برگزار شد، درخواست خود را مطرح كردند. شركت كنندگان در اين سمينار مسئوليت گسترش انديشه هاي افراطي در جهان به ويژه در جهان اسلام را بر گردن «مؤسسات وهابي» انداخته و اعلام كردند: مؤسساتي كه بيش از 78 ميليارد دلار از بودجه عربستان سعودي را طي سي سال گذشته براي گسترش اينگونه افكار هزينه كرده اند، بايد پاسخگو باشند و مسئوليت چنين كاري را برعهده بگيرند. اين سمينار در ادامه نسبت به موضع وهابيت در قبال اشغال فلسطين توسط رژيم اشغالگر قدس و نفوذ آمريكا در منطقه به شدت انتقاد كرد و گفت: وهابيت سكوت كرده، چون اين موضع رسمي دولت عربستان سعودي است كه جزو همپيمانان آمريكا به شمار مي رود.
چهار تن از سخنرانان اين سمينار طي سخنراني خود وهابيت را بزرگترين توهين تاريخي به مقدسات اسلامي دانستند. آنان در ادامه از وهابي هاي تكفيري كه مزدوران واشنگتن هستند خواستند دست از مقدسات اسلامي بردارند و مسئوليت آنرا برعهده علماي اسلامي قرار دهند.
چه كسي واسطه اين مصاحبه بوده است؟!(خبر ويژه)
رئيس جمهور در اقدامي سوال برانگيز، با خبرنگار متواري نشريات زنجيره اي مصاحبه كرد. كامليا انتخابي فرد در جريان سفر رئيس جمهور به نيويورك توانست به عنوان خبرنگار روزنامه اجيپشن گازت با احمدي نژاد مصاحبه كوتاهي انجام دهد و اين در حالي است كه نامبرده در وبلاگ شخصي خود در چند مقاله اقدام به تمسخر و اهانت عليه رئيس جمهور و دولت اصولگرا كرده است كه همچنان در وبلاگ وي موجود است.
وي كه همكار نشريه زنجيره اي زن بود و به ملاقات و مصاحبه با بيوه معدوم شاه پرداخت و ملاقاتي هم به همراه عطريانفر با جورج سوروس- از عناصر سرمايه گذار انقلاب هاي مخملين در اروپاي شرقي- داشت، در وبلاگ خود با مغرضانه ترين و ابلهانه ترين الفاظ اقدام به عقده گشايي عليه سفر رئيس جمهور و مواضع اصولگرايانه وي كرده است.
احتمال اينكه نامبرده به رئيس جمهور معرفي نشده باشد وجود دارد اما با اين اوصاف معلوم نيست نامبرده با كدام واسطه توانسته امكان مصاحبه با رئيس جمهور را به دست آورد به ويژه آنكه رئيس جمهور سفر كاملاً شلوغي را در زمينه مصاحبه با رسانه هاي بزرگ آمريكايي داشت.
اين سئوال نيز مطرح است كه اگر مشاوران مطبوعاتي و رسانه اي رئيس جمهور اطلاعي از عرصه رسانه و مطبوعات ندارند چرا در اين پست هاي حساس جاي گرفته اند و اگر از هويت خبرنگار مورد اشاره با خبر بوده اند، چگونه از انجام مصاحبه ياد شده جلوگيري نكرده و يا رياست محترم جمهوري را نسبت به آن بي خبر گذاشته اند...
برنامه مون كجا بود؟ فكر كنيد خاتمي همان برنامه است!(خبر ويژه)
همزمان با اوج گيري انتقادها از حزب مشاركت و سازمان مجاهدين انقلاب مبني بر اينكه دوباره قهرمان سازي و فردمحوري را جايگزين جمع محوري و رويكرد برنامه اي كرده اند، سايت بنياد باران از قول يكي از مدعيان اصلاحات نوشت: خاتمي يك برنامه است نه فرد.
اين سايت از قول حسين پايا مدير انتشارات طرح نو نوشت: خاتمي يك برنامه است چون قرار است ما با خاتمي در مقابل رقيب ايستادگي كنيم... خاتمي نماد يك برنامه عيني است. البته شايد او كارهايي را نتوانست انجام دهد.
پايا كه در جمع شماري از روزنامه نگاران و در جواب سحرخيز سخن مي گفت در اظهاراتي متناقض افزود: ما نبايد فاجعه آميز فكر كنيم و همه چيز را به سمت فاجعه ببريم. در اين صورت نيازمند يك لوياتان قلدر خواهيم بود. لوياتان خطرناك است و ما نبايد به اين سمت هدايت شويم.
گفتني است سحرخيز در اعتراض به سخنان پايا گفته بود «اگر بگوييم خاتمي يك برنامه است و نه فرد، در واقع به خودمان ضربه زديم چون مردم از برنامه هاي خاتمي و چگونگي پيشبرد آنها در زمان رياست جمهوري وي خبر دارند. از اين رو بايد بگوييم خاتمي يك فرد است.»
حسين پايا در پاسخ به انتقادات مشابه، با استدلالي كاملا محكم! گفت «شما كه انتقاد مي كنيد، بگوييد چه كار انجام دهيم؟ برنامه شما چيست؟ چرا با خاتمي مخالفت مي كنيد؟ ما با تنفر دچار فقر انديشه مي شويم و بايد تفاهم كنيم.»
اين در حالي است كه عطريانفر در همان جلسه به خاطر عدم حمايت جدي از خاتمي مورد اعتراض قرار گرفته و گفته است «تمام مصيبت هاي ما ناشي از عدم مديريت درست اصلاحات است كه موجب شد ناشكيبايي هاي فعلي رفع نشود. من ديرين ترين يار خاتمي هستم... هيچ يك از اصلاح طلبان در راستاي منافع ملي زحمت زيادي نكشيدند و بيش از آنچه زحمت بكشند برخوردار بودند.»
چي فكر مي كرديم چي شد؟(خبر ويژه)
سايت مؤسسه نومحافظه كار آمريكن اينترپرايز نوشت: در زماني كه آمريكا تمام توجه خود را به اقدامات ايران در خاورميانه متمركز كرده است، ايران نفوذ خود را در آمريكاي لاتين گسترش مي دهد.
در تحليل آمريكن اينتر پرايز آمده است: احمدي نژاد رئيس جمهور ايران گامهاي بلندي را براي حضور در آمريكاي لاتين برداشته و به كمك قدرتهاي مخالف ايالات متحده مثل ونزوئلا، بوليوي و نيكاراگوئه شتافته است. ايران از پيش از آغاز انقلاب اسلامي و پس از آن تلاش بسياري را براي تبديل شدن به يك قدرت منطقه اي بكار بسته است. پيش از سال 1979 واشنگتن در مقابل كمونيستها و ملي گرايان راديكال عرب از شاه ايران حمايت مي كرد، اما پس از انقلاب مقامات آمريكايي با احتياط به بلندپروازي هاي ايران مي نگرند، بخصوص پس از تلاشهاي ايران براي در اختيار داشتن فناوري هسته اي.
آمريكن اينترپرايز مي افزايد: مسئله ديگري كه نگراني آمريكا را برانگيخته نفوذ ايران در خاورميانه است. احمدي نژاد و نيروهاي انقلابي در پي تبديل كشورشان به يك قدرت كارآمد در سطح دنيا هستند.
اگر اصلاح طلبان يك روده راست داشتند...(خبر ويژه)
سازمان ادوار تحكيم ادعاي خاتمي و حاميان وي مبني بر اينكه «عصر قهرمان پروري گذشته است» را مغاير عملكرد آنان خواند.
سايت ادوارنيوز مي نويسد: اگر معناي قهرمان پروري اين است كه فردي به جاي جمع عمل كند و يك نفر نقش قيم مردم را پيدا مي كند، آقاي خاتمي درست مي گويد كه عصر آن تمام شده اما دست بر قضا اين همان كاري است كه اصلاح طلبان مي كنند. از نظر آنها مردم فقط پاي صندوق هاي رأي خوبند تا مثلاً به خاتمي رأي بدهند آنگاه ديگر بايد به خانه بازگردند. مردم كاملاً حكم صغار را دارند و اصلاح طلبان هم مي شوند قيمشان. و اين قيم چه خوب عمل كند، چه بد، صغار را نرسد فضولي كنند. اخيراً حتي مي گويند مردم به خاتمي در اصلاحات خيانت كردند!
ادوارنيوز همچنين نوشت: اصلاح طلبان تئوري پردازي هاي عجيبي مي كنند با اين مضمون كه تنها راه ايران شركت خاتمي در انتخابات است ولا غير اما همواره از پاسخ به اين سؤال طفره مي روند كه اگر خاتمي اكسير تمام دردهاي ماست و از نان شب واجب تر، چگونه در 8 سال حكومت او اصلاحات به بن بست كشيده شد... اساساً اين دسته از اصلاح طلبان تاكنون ذره اي از شكست هاي خود جمع بندي روشني ارائه نكرده اند. سال هاست شب انتخابات پيدايشان مي شود و از آزادي و مردم سالاري سخن مي گويند و بعد ديگر پيدايشان نمي شود تا انتخابات بعدي.
عبدالله نوري مي آيد چرا مي گوئيد نه؟!(خبر ويژه)
در حالي كه عبدالله نوري براي نامزدي انتخابات- با شرايطي از جمله حمايت قاطع اصلاح طلبان- تمايل نشان مي دهد ولي محمد عطريانفر اعلام كرد: عبدالله نوري هيچ گاه نامزد انتخابات رياست جمهوري نخواهد شد.
وي در گفت وگو با يكي از خبرگزاري هاي اصلاح طلب اظهار داشت: عبدالله نوري با تمام صلاحيت هايي كه دارد، قائل است كه خاتمي مناسب ترين گزينه است.
عطريانفر در عين حال از همان موضع بالا افزود: «خاتمي بايد بر اين باور باشد كه قرار نيست سال نهم رياست جمهوري را آغاز كند. او اگر قصد حضور دارد، بايد بداند سال اول دور جديد را شروع مي كند». وي همچنين اقدام حزب مشاركت و اعتمادملي در معرفي نامزد حزبي را مورد انتقاد قرار داد و گفت: كارگزاران اين كار را نكرد و چنانچه خاتمي تمايل خود را اعلام كند، از او حمايت خواهد كرد.
اما به دنبال انتشار برخي اظهارات مشابه از سوي عطريانفر درباره قطعيت نيامدن عبدالله نوري، حسن اسدي زيدآبادي عضو شوراي مركزي ادوار تحكيم كه رايزني هاي گسترده اي را با نوري انجام داده، به نكوهش فضاسازي ها عليه نامزدي نوري پرداخت و گفت: برخي رسانه هاي اصلاح طلب با انتشار جهت اخبار ساير كانديداها ]غير از خاتمي[ به نوعي تخريب روي آورده و نه تنها از انعكاس اظهارات فردي مانند نوري امتناع مي كنند بلكه با تحريف موضع گيري هاي ايشان، برخي از مواضع اتخاذ شده از سوي وي را عملاً معكوس نشان مي دهند و اينكه گفته شود تمايلي به نامزدي ندارد و آن را منتفي مي داند، در خوش بينانه ترين حالت، از روي عدم آگاهي از ايشان است. وي اضافه كرد: عبدالله نوري هم مانند خاتمي در مقام ترديد است.
حق شما براي ما مضر است(خبر ويژه)
سايت روزآن لاين كه توسط شماري از روزنامه نگاران زنجيره اي فراري اداره مي شود با انتشار مقاله اي خطاب به كروبي، نامزدي وي را مضر دانست.
محمدرضا يزدان پناه نويسنده مشاركتي اين مقاله ابتدا نامزدي كروبي را حق مسلم كروبي خوانده اما بلافاصله خطاب به وي تاكيد مي كند: رياست جمهوري شما براي حركت تاريخي جامعه ايران به سوي آزادي و دموكراسي مضر است.
وي با بيان اينكه «شما و حزب منسوب به شما به هرحال ]![ خود را در زمره جريان اصلاح طلبي مي دانيد» خواستار عذرخواهي صريح كروبي از برخي نمايندگان مجلس ششم به خاطر تندرو خواندن آنها شد.»
دوشنبه 8 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]