واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ايثارگران خراسان جنوبي: دفاع مقدس بزرگترين حماسه تاريخ ايران است
داخلي. اجتماعي. دفاع مقدس.
جمعي از ايثارگران دانشگاهي در خراسان جنوبي از هشت سال دوران دفاع مقدس به عنوان بزرگترين حماسه تاريخي ايران ياد كردند.
آنان در گفتگو با خبرگزاري جمهوري اسلامي تاكيد كردند كه ملت ايران و رزمندگان اسلام كه در دفاع مقدس حماسههاي بزرگ و ماندگاري را آفريدند لذا بايد تلاش كرد كه تاريخ دلاوريهاي آنان زنده نگهداشته شود.
يك رزمنده دوران دفاع مقدس گفت: بايد حال و هواي جنگ، خلوص نيت و يكپارچگي مردم و ايثارگران دفاع مقدس براي نسل جوان كه كمتر آشنايي با اين دوران دارند، بازگو شود.
علي خندان افزود: امروز استكبار بودجههاي زيادي را براي انحراف جوانان صرف ميكند لذا آشنايي نسل جوان با فرهنگ ايثار و شهادت و ارزشهاي دفاع مقدس ميتواند در خنثي كردن توطئههاي دشمن نقش بسزايي داشته باشد.
وي همچنين بر انتقال ارزشها و دلاورمرديهاي مبارزان دفاع مقدس و ارتقا اعتقادات ديني در جوانان تاكيد و بيان كرد: بايد واقعيات دفاع مقدس براي نسل جوان بازگو شود.
او ارايه خاطرات و حقايق دوران جنگ از زبان فرماندهان ارشد دفاع مقدس را يكي از راههاي انتقال فرهنگ اين دوران به نسل جوان دانست.
وي افزود: يادگارهاي دوران دفاع مقدس بايد به صورت فيلم و آثار هنري به مردم عرضه شود.
يك جانباز ديگر هم نبود جايگاه سازماني براي رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را از مشكلات آنان ذكر كرد.
محمد ناصري افزود: رزمندگان دفاع مقدس كه وظيفه خود را در جبهههاي حق عليه باطل به خوبي انجام دادند امروز بايد همانند ديگر ايثارگران از جايگاه خاصي برخوردار باشند.
وي همچنين با بيان اينكه در مورد انتقال ارزشهاي دفاع مقدس به نسل جديد كم كار شده افزود: در اين ارتباط بايد رزمندگان و ايثارگراني كه در دوران جنگ حضور داشتند در بيان خاطرات و از جان گذشتگي مجاهدان راه حق تلاش بيشتري كنند.
وي بر فراهم كردن بسترهاي لازم در جامعه براي انتقال ارزشها و خاطرات رزمندگان و ايثارگران هشت سال دفاع مقدس تاكيد كرد.
او گفت: اگر واقعيات و خاطرات مجاهدتها و رشادتهاي ايثارگران درجبهههاي حق عليه باطل به رشته تحرير درآيد به عنوان الگو و اسوه آيندگان ماندگار ميماند.
يك جانباز ديگر هم گفت: ايثارگران با توكل به خدا بدون هيچ چشمداشت مادي در جبهههاي جنگ به مبارزه با دشمن تا دندان مسلح پرداختند.
وي افزود: هنوز در برخي ادارات آنطور كه شايسته است جانبازان را درك نكردهاند و بعضا برخوردهاي نامناسبي نسبت به اين قشر صورت ميگيرد.
غلامحسين توشه گفت: ايثارگران براي دفاع از سرزمين و ناموس خود از جان خويش گذشتند و در برابر دشمن ايستادگي كردند لذا بايد بستري فراهم شود كه مردم اين مجاهدتها را درك كنند.
يك ايثارگر ديگر هم گفت: وجود برخي مسايل و مشكلات فرهنگي و اجتماعي در جامعه كه با ارزشهاي دفاع مقدس مغايرت دارد موجب رنجش ايثارگران است.
محمدرضا ارزني ادامه راه و آرمانهاي شهدا و امام راحل را تنها انتظار ايثارگران از مردم و مسوولان ذكر كرد.
وي افزود: دفاع مقدس صحنه دفاع از ارزشها، شجاعت، وحدت و ايستادگي در مقابل دشمنان انقلاب و اسلام بود.
او همچنين بر حفظ حرمت خون شهدا و زنده نگهداشتن آرمانها و ارزشهاي هشت سال دفاع مقدس و اهداف والاي امام راحل تاكيد كرد.
فرمانده پايگاه شهيد فياض بخش دانشگاه علوم پزشكي بيرجند هم گفت: فرهنگ دفاع، فرهنگ اخلاص، ازخودگذشتگي و فدا كردن مصالح شخصي براي ارزشهاي اسلامي ديني و ميهني است.
غلامحسين شيرواني افزود: حضور در صحنههاي دفاع مقدس به منزله دفاع از اسلام، ناموس و ميهن اسلامي است.
وي گفت: به رغم اينكه فداكاري ايثارگران با پاداشهاي مادي و دنيوي قابل جبران نيست گاهي برخي افراد به امتيازات ناچيزي كه به بسيجيان وايثارگران داده شده به صورت طلبكارانه و منت گذارانه نگاه ميكنند.
او افزود: حمايت از ارزشهاي اسلامي و ديني به ويژه اطاعت از رهبر معظم انقلاب خواسته تمام شهيدان و ايثارگران است.
وي ادامه دادد: خواسته بسيجيان و ايثارگران، دريافت پاداش معنوي از خداوند متعال و احياي ارزشهاي اسلامي و ديني ميباشد.
مسوول امور مالي بيمارستان امام رضا(ع) بيرجند نيز كه از ايثارگران است گفت: مشكلات جانبازان بايد به صورت قانونمند حل شود.
سيدمحمود قطباني افزود: مشكلات ايثارگران در بخشهاي مختلف از جمله معالجه، بيمه، حمل و نقل و مسايل اجتماعي و فرهنگي به دليل جانيفتادن فرهنگ ايثار در جامعه است.
وي گفت: مردم بايد ارزشهاي انقلابي را پاس بدارند، حافظ انقلاب باشند و شهدا و جانبازان را از ياد نبرند. ك/۴
يکشنبه 7 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 210]