واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: تسهيلات ويژه براي مهاجرت كاركنان دولت به شهرهاي كوچك
سرويس سياسي - اجتماعي: سرپرست كميته امداد امام خميني(ره) گفت: اين نهاد در راستاي اجراي سياستهاي دولت، تسهيلات ويژهاي را براي كار كنان دولت كه به شهرهاي كوچك مهاجرت كنند اختصاص داده است.
حسين انواري در گفتوگو با خبرنگار اطلاعات افزود: يكي از سياستهاي مهم دولت تقويت اين حركت است و در تلاش است هرچه سريعتر اين طرح را به پايان برساند.
وي تصريح كرد: اين نهاد حمايتي در حال حاضر طرح مهاجرت مددجويان تحت حمايت اين نهاد را از شهر به روستا را در دستور دارد و در اين جهت كساني كه از شهر به روستا بروند مشكل مسكن و اشتغالشان رفع ميشود.
وي، تعمير و بازسازي واحدهاي مسكوني مددجويان را از ديگر اقدامهاي كميته امداد برشمرد و افزود: در سال جاري، 40 هزار واحد مسكن روستايي بهسازي شده و ساخت و بهسازي 20 هزار واحد مسكن شهري و بازسازي 35 هزار واحد مسكوني مددجويان تحت پوشش نيز در حال انجام است.
انواري همچنين به تامين مسكن اقشار آسيبپذير اشاره كرد و افزود: در تلاشيم تا بخشي از هزينههاي اجرايي اين طرح را هم انجام دهيم.
سرپرست كميته امداد در ادامه سخنان خود از تشكيل مجمع حاميان سلامت خانواده درآينده نزديك خبر داد و گفت: براساس اين طرح از تمامي ظرفيتها و مشاركتهاي مردمي براي تامين مسكن نيازمندان، رسيدگي به مسايل بهداشتي - درماني و تهيه جهيزيه براي آنان، نيازهاي آموزشي و تحصيلي، تكريم ايتام و رفع نيازهاي زنان سرپرست خانوار و از كارافتادگي استفاه ميشود.
انواري تهيه و اهداي سالانه 50 هزار جهيزيه براي دختران بيسرپرست و نيازمند را از ديگر اقدامهاي كميته امداد ذكر كرد.
وي، اكثر مددجويان زيرپوشش كميته امداد در بخش اشتغال را زنان سرپرست خانوار ذكر كرد و گفت: بايد به گونهاي براي آنان اشتغالزايي كنيم، تا سرپرستي زنان نسبت به كودكانشان تقويت شود و به اين ترتيب هزينههاي فرهنگي ناشي از عوارض ايجاد شده، كاهش يابد.
سرپرست كميته امداد امام(ره)، تصريح كرد: اين نهاد براي تقويت زنان خانوار سرمايهاي را دراختيار اين قشر از افراد قرار ميدهد تا براساس توانايي و هنر خود توليد داشته باشند و كميته امداد در اين زمينه كالاهاي توليدي آنان را خريداري ميكند.
انواري همچنين درباره اقدامهاي كميته امداد در زمينه خودكفايي مددجويان اين نهاد، گفت: براي رسيدن به اين هدف از دو نوع ابزار استفاده ميشود، يكي اعطاي وام از صندوق اشتغالزايي كميته امداد و ديگري استعدادسنجي خانوادهها، آموزشهاي فني و حرفهاي، واگذاري ابزار كار و مراقبتهاي كارشناسي براي وارد شدن به چرخه خودكفايي.
سرپرست كميته امداد امام خميني(ره)، ميزان وام اشتغالزايي پرداختي به مددجويان از صندوق اشتغالزايي كميته امداد را به طور ميانگين 2 تا 6 ميليون تومان اعلام كرد و افزود: در برخي مواقع سقف اين وام به 10 ميليون تومان نيز ميرسد.انواري همچنين در مورد اقدامهاي صورت گرفته براي سرپرستي ايتام، بيسرپرستان و بدسرپرستها، گفت: سرپرستي و پوشش كودكان يتيم و بدسرپرست در طرح اكرام ايتام انجام شده است به طوري كه همه مردم در حد بضاعت خود ميتوانند در اين طرح شركت كنند.
وي يادآور شد: هماكنون در سراسر كشور حدود 80 تا 90 درصد ايتام زيرپوشش كميته امداد داراي يك تا سه حامي هستند.
انواري در بخش ديگري از سخنانش از فعاليت كميته امداد در كشورهاي جمهوري آذربايجان، لبنان، سوريه، عراق، تاجيكستان، افغانستان و... خبر داد و گفت: اين فعاليتها يك سرمايهگذاري حمايتي است تا بتوانيم الگوي حمايتي را در كشورهاي خارجي بومي كنيم.
سرپرست كميته امداد همچنين به درمان بيماران نيازمند اشاره كرد گفت: كميته امداد با پزشكان متعددي در سراسر كشور قرارداد دارد و نيازمنداني كه تحت پوشش اين نهاد حمايتي باشند به آنان خدمات درماني ارايه ميشود.
به گفته وي، در هر شهرستاني حداقل 5 تا 6 پزشك طرف قرارداد كميته امداد است.
يکشنبه 7 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]