تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد، هر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826609740




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پهندشت فارس ، عرصه زيباي گردشگري ايران زمين ( 2 و پاياني )


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: پهندشت فارس ، عرصه زيباي گردشگري ايران زمين ( 2 و پاياني )
همچنين شهرستان هاي فيروزآباد، لارستان و لامرد با برخورداري از اقليم آب و هوايي گرم، كانون اصلي رويش گل هاي بهاري بخصوص شقايق و لاله وحشي است كه دشت هاي وسيع و پرگل اين مناطق ديدني و كم نظير است.


منطقه حفاظت شده هرمود لارستان كه كوه سربه فلك كشيده شب در آن واقع شده ومحل اصلي زندگي قوچ، ميش و كل به شمار مي آيد،مكان مناسبي براي گذران اوقات فراغت مي باشد.
استهبان ، ني ريز، فسا ، جهرم و داراب هم شهرستان هاي شرقي فارس هستند كه باغهاي مصفا و دشت گلهاي شقايق وپامچال اين مناطق، خاطره اين استان را براي هر بيننده اي جاودان مي سازد.
مناطق حفاظت شده بهرام گور در شهرستان ني ريز، هرمود لارستان وارژن شيراز مهمترين مناطق حفاظت شده فارس قلمداد مي شوند كه موقعيت ويژه اي براي گشت و گذار دارند.
كارشناسان حفاظت محيط زيست بيش از120 مورد جاذبه و چشم انداز طبيعي داراي قابليت سياحتي و گردشگري را در فارس شناسايي كرده اند كه انگيزه قابل توجهي براي جلب گردشگران و مسافران فراهم مي كنند.
در عين حال كه استان فارس به عنوان نگين فرهنگ و گردشگري ميهن اسلامي اين همه توانمندي هاي شگرف در بخش توسعه گردشگري دارد اما متاسفانه همچنان از همه كمواهب موجود در اين بخش بهره نگرفته است.
قابليت هاي فرهنگي و تاريخي در استان فارس به حدي است كه اگر تنها مي خواستيم از قابليت هاي فرهنگي تخت جمشيد به تنهايي بهره گيري نماييم مي توانستيم فارس را در جايگاه واقعي خود در بخش گردشگري قرار دهيم و سهم واقعي اين استان از توسعه گردشگري را بستانيم.
تخت جمشيد اين بناي كهن و يادمان چند هزار ساله تمدن ايراني اكنون به صورت بنايي براي بازديد تعداد اندكي گردشگر خارجي در سال و براي مكاني براي بازديد تعدادي از شهروندان و ميهمانان در مناسبت هاي خاص تبديل شده است و هنوز استفاده جامع و تاثير گذار در حوزه فرهنگ و گردشگري از اين بناي كهن انجام نمي گيرد.
اين در حالي است كه مقام معظم رهبري در سفر امسال خود به استان فارس بر لزوم بهره گيري بيشتر از اين بناي كهن تاكيد فرمودند و ياد اور شدند " ما اين همه مفاخر تاريخي داريم، اين همه چيزهايي كه مايه تفاخر تاريخي ملت ايران است، اعتماد به نفس ملت ايران است، چرا اينها را نشان ندهيم" شكي نيست كه استان فارس براي استفاده بيشتر و بهتر از فرصت هايي كه در بخش گردشگري وجود دارد نيازمند توسعه سرمايه گذاري ها در اين بخش است .
مدير عامل شركت توسعه گردشگري استان فارس اخيرا در اين رابطه گفته است : با وجود جاذبه هاي گردشگري منحصر به فرد در فارس، اين استان در جذب سرمايه گذاري در صنعت گردشگري ضعيف است.
احمدرضا نقيب زاده در اين رابطه افزود: روان سازي امور اجرايي از جمله ضرورت ها براي رونق بخشيدن به سرمايه گذاري گردشگري است.
وي اظهار داشت: در همين رابطه تهيه فرصت هاي سرمايه گذاري در صنعت گردشگري و واگذاري اين فرصت ها به سرمايه گذاران از برنامه هاي اصلي شركت توسعه گردشگري است.
نقيب زاده با بيان اينكه چهار شيوه ارائه خدمات براي توسعه گردشگري در فارس به تصويب رسيده است، گفت : در شيوه اول تعريف طرح، مكان يابي، دريافت مجوزها و تامين زمين توسط شركت انجام و پروژه به سرمايه گذار واگذار مي شود.
وي ادامه داد: در شيوه دوم تعريف طرح و مكان يابي توسط سرمايه گذار انجام شده و دريافت مجوز و تامين زمين توسط شركت صورت مي گيرد.
او افزود: در شيوه سوم تعريف طرح توسط سرمايه گذار بر روي زمين متعلق به خود سرمايه گذار انجام شده و دريافت مجوز را شركت انجام مي دهد.
نقيب زاده در مورد شيوه چهارم ارائه خدمات اين شركت اظهار داشت: اين شيوه مربوط به سرمايه گذاري در بناهاي تاريخي است كه متقاضيان احيا و بهره برداري از بناهاي تاريخي به صندوق احيا و بهره برداري سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري معرفي مي شوند.
وي گفت: شيوه هاي حمايتي شركت توسعه گردشگري فارس در ستاد جذب و تشويق سرمايه گذاري استانداري به تصويب رسيده و نويد بزرگي براي علاقه مندان به سرمايه گذاري در زير ساخت هاي گردشگري استان است.
مدير عامل شركت توسعه گردشگري استان فارس همچنين گفت: در چارچوب تدوين برنامه احداث يك هزار مجموعه خدماتي - بهداشتي در كشور، احداث 50 مجموعه از اين نوع خدمات، در اولويت برنامه هاي امسال اين شركت قرار گرفته است.
نقيب زاده بيان داشت: به همين منظور سعي شده است با برنامه ريزي صحيح، مكان يابي براي احداث اين مجموعه ها در استان فارس، بر اساس نيازسنجي و با شيوه اي مناسب صورت گيرد.
وي گفت:اين مجموعه ها در قالب دو طرح صرفابهداشتي شامل نمازخانه و سرويس بهداشتي و نيز مجموعه هاي خدماتي - بهداشتي شامل واحدهاي تجاري، پذيرايي و خدماتي احداث خواهد شد.
نقيب زاده با اشاره به اينكه شاخص انتخاب مكان براي احداث اين مجموعه ها اماكن گردشگري شامل اماكن زيارتي، طبيعي و تاريخي بوده است، اظهار داشت: همچنين محورهاي مواصلاتي دركنارراهدارخانه ها،پليس راه هاوفواصل 25 كيلومتري مكان هايي كه موافقت اصولي براي احداث مجتمع هاي خدمات رفاهي بين راهي توسط اداره كل حمل و نقل استان فارس صادر شده است، تعيين و مشخص شده است.
او اضافه كرد: بر اين اساس 15 مورد از اين مجموعه هادر اماكن گردشگري، 27 مورد در محورهاي مواصلاتي و هشت مورد در كنار امامزاده ها و مساجد بين راهي احداث خواهد شد.
نقيب زاده افزود: بر اساس برنامه ريزي هاي انجام شده، سعي بر اين است كه مجموعه هاي ياد شده تا اسفندماه امسال به بهره برداري برسد و تسريع در اين زمينه نيازمندهمكاري ومشاركت دستگاه هاي مرتبط با اجراي اين پروژه هاست.
وي با بيان اينكه هم اينك عمليات اجرايي ساخت اين مجموعه ها در اماكن گردشگري نقش رستم و پاسارگاد آغاز شده است گفت: با احداث اين مجموعه ها، عقب ماندگي استان فارس در زمينه مجموعه هاي خدماتي - بهداشتي ويژه مناطق گردشگري، جبران خواهد شد.
اما رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان فارس پول به تنهايي را براي توسعه گردشگري كافي نمي داند و معتقد است توسعه گردشگري نياز به مولفه هاي ديگري مثل مديريت ،هويت طلبي، عشق، علاقه، دين دوستي و عرق وطن خواهي است.
دكتر محمد رضا بذرگر در اين زمينه گفته است : پارسال مجموعه اعتبارات اين سازمان در فارس 15 ميليارد و 700 ميليون تومان بود كه از اين ميزان 5/11 ميليارد تومان بودجه عمراني و سه ميليارد و 700 ميليون تومان بودجه جاري بود و براي نخستين بار چنين اعتباري در ميراث فرهنگي فارس جذب شد.
وي اضافه كرد: تا كنون اين سازمان در حوزه حفظ و احيا، 47 پروژه مرمتي را احيا و مرمت كرده و يا در دست مرمت دارد كه از اهم آنها مي توان به بازار وكيل شيراز، آرامگاه حافظ، كاروانسراي ايزدخواست، ارگ كريم خاني و بقعه شيخ ابونجم اشاره كرد.
بذرگر ادامه داد: در حوزه معاونت فرهنگي نيز اين سازمان، 19پروژه اجرا شده و يا در دست اجرا دارد و در حوزه معاونت گردشگري 21 پروژه در دست انجام است.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان فارس اين را هم گفته است كه : صنعت گردشگري فارس، در عين حال امسال نسبت به سال گذشته پيشرفت مطلوبي داشته است.
دكتر هنگام نواخته شدن زنگ گردشگري در شيراز افزود: استان فارس امسال درصنعت گردشگري خارجي 21 درصد و در گردشگري داخلي 14 درصد پيشرفت داشته است.
بذرگر با اشاره به اين كه سرمايه گذاري در زمينه گردشگري در كشور و استان فارس رو به رشد است اضافه كرد: سرمايه گذار در حاشيه امنيت موجود مي تواند در استان فارس سرمايه گذاري كند.
وي با توجه به داشتن آثار تاريخي و پتانسيل بالاي فارس در زمينه گردشگري گفت: اگر فرهنگ گردشگري در جامعه بررسي و فرهنگ سازي شود از كشورهاي برتر در صنعت گردشگري خواهيم بود.
بذرگر گفت: صنعت گردشگري در رديف سه صنعت تعيين كننده در جهان است و با توجه به ويژگي خاص فارس وثبت دو هزار و200 اثر تاريخي ازاهميت ويژه گردشگري برخوردار است.
وي ادامه داد: دراستان فارس پيش از اسلام تا به امروز آثار تاريخي وجود داشته است كه اين آثاربايد خوب نگهداري شود و به جهانيان نمايش داده شود.
پنجم مهر ماه مطابق با 27 سپتامبر روز جهاني گردشگري نام گرفته است و از اين روز هفته گردشگري آغاز مي شود به همين مناسبت يك هفته آيين هاي گراميداشت و نكوداشت در سراسر كشور برگزار مي شود.
ك/4 677/675 شماره 335 ساعت 12:28 تمام
 يکشنبه 7 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 175]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن