واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون فرهنگي سپاه: نهضت ثبت و ضبط خاطرات و ناگفتههاي جنگ در كشور ايجاد شود
خبرگزاري دانشجويان ايران - شهركرد
سرويس: فرهنگ و حماسه
معاون فرهنگي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: با تغيير شرايط و مقتضيات زمان گرايشات و سليقهها تغيير ميكند و تغيير، لازمه سلامت، ماندگاري و پويايي هر جامعهاي است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه چهارمحال وبختياري - حجتالاسلام والمسلمين حسيني در چهارمين همايش لشگر خوبان، عصر حاضر را عصر رسانه و اطلاعات دانست و افزود: عصر حاضر عصر تغييرات صريح نام گرفته و به عقيده صاحب نظران در اين عصر تنها مولفه ثابت تغييردائم است.
وي افزود:: تغيير در نگاه مادي و ديني داراي مفاهيم متعددي است به گونهاي كه تغييرات مادي براي اصالت تغييرمفهوم ثابتي به عنوان نقطه ثقل قائل نيستيم و هرچيزي در اين نگاه تاريخ مصرف مخصوص خود را داراست و نتيجه اين نگاه تقدسزدايي و در نتيجه زيرآب دين زدن است اما در نگاه ديني تغييري ارزش تلقي ميشود كه جهتدار باشد و انسانها را به سمت خدايي شدن و ارزشهاي اخلاقي و انساني سوق دهد؛ بنابراين در اين نگاه انسان بايد همواره در حال تحول و تعالي باشد اما در اين راه نبايد راهش را گم كند.
وي افزود: درنگاه ديني، اصل تغيير و تحول مهم نيست چرا كه تغيير ميتواند به سمت پستي و اضمحلال باشد هر چند نقطه تعالي براي انسان مسلمان تعريف نشده اما به حركت انسان جهت ميدهد.
وي در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه همه چيز در صحنه دفاع مقدس تمام نشده خاطرنشان كرد: دفاع مقدس نقطه عطف اين دوران است و نه آغاز آن آغاز همه چيز و نه پايان آن پايان همه چيز است.
حجتالاسلام حسيني افزود: عدهاي براي مصلحت دين، نظام و كمال چون شمع حاضرشدند بسوزند تا در سايه آنها عصرها و نسلهاي آينده راه هدايت را بجويند ولي قرار نيست اگر در كشوري 50 ميليون جمعيت و30 ميليون جوان وجود داشت همه 30 ميليون شهيد شوند تا گفته شود انسانهاي به شهادت رسيدند.
وي گفت: بايد شهيد نشدن را به حساب استمرار جهاد و مجاهدت دانست واين درحالي است كه با ماندن ما دراين سنگربه ميزان ماندگاري اجرما نيز بيشتر خواهد شد.
حسيني ادامه داد: امروز جنگ ما به مراتب پيچيدهتر، فنيتر و تخصصيتر از گذشته است. جنگ و دفاع هنوز تمام نشده اما اين جنگ چون از جنس فتنه است دفاع را مشكل ميكند و درمسير مبارزه با اين فتنه بايد با عمل به تكليف طبق بصيرت عمل شود.
وي افزود: دردوران دفاع مقدس تشخيص حق از باطل آسان و دشمن در مقابل و دودر روي ما قرار داشت اما امروز دشمن در كمين ما يا حتي درخانه ماست بنابراين تشخيص حق از باطل نياز به حسگرهاي فوقالعادهاي دارد، ديدهبانهاي اين صحنه بايد علاوه بر دوربينهاي مجهز نور الهي نيز داشته باشند.
حجتالاسلام حسيني با بيان اينكه عصرحاضر عرصه جنگ فكرها، مغزها و انديشههاست نه جنگ سخت افزاري، تصريح كرد:استمرار حركت شهدا نياز به سرسختي، تغييرناپذيري، ثبات وعدم تغييردر اصول ارزشي و نو شدن دارد.
وي تصريح كرد: مسئولان موظفند زمينه را براي خارج كردن خاطرات و ناگفتههاي دوران جنگ و ماندگاري اين آثار فراهم كنند اين در حالي است كه در هر سال 10 درصد از پدر و مادر شهدا كه تنها اسناد مورد استفاده براي استخراج اين آثار هستند به رحمت خدا ميروند اگرچه هم اكنون نيز براي انجام اين كار دير شده و قسمتي از خاطرات خانواده هاي شهدا از ذهن شان پاك شده است.
وي تاكيد كرد:بايد نهضتي تحت عنوان نهضت ثبت و ضبط خاطرات و ناگفتههاي جنگ در كشور ايجاد شود. اين اسناد بايد به زبان نسل جوان نوشته شود تا براي نسلهاي آينده نيز كاربردي و عملياتي باشد و در آينده بزرگترين هديهاي است كه ميتوان براي نسل هاي بعد به ارمغان آورد.
در پايان اين همايش از" فاطمه روستايي" خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقه چهارمحال و بختياري به عنوان خبرنگار برتر در حوزه دفاع مقدس تجليل شد.
انتهاي پيام
يکشنبه 7 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]