واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: ايستگاه
دانش آموزان با زيورآلات به مدرسه نروند
مديركل دفتر آموزش و خلاقيت پيش دبستاني و ابتدايي وزارت آموزش و پرورش گفت؛ دانش آموزان با اشياي قيمتي به مدرسه نروند به خصوص دانش آموزان دختر، طلا و زيورآلات همراه خود نداشته باشند. عليرضا رحيمي در گفت وگو با فارس در پاسخ به اين پرسش كه آيا دانش آموزان مي توانند تلفن همراه در مدرسه داشته باشند، اظهار داشت؛ توصيه ام اين است بچه ها تلفن همراه نداشته باشند و اين توصيه براي تمام دوره هاي تحصيلي است. استفاده از هر چيزي در مدرسه كه روند آموزش و پرورش را مختل كند، ممنوع است حتي اگر ممنوعيت آن در قانون صريحاً نيامده باشد.
سيلي زدن، آزار جسمي خفيف در منزل
يافته هاي يك تحقيق كه ميزان شيوع كودك آزاري در نوجوانان شهر تهران را مورد بررسي قرار داده است، نشان داد ميزان شيوع آزار جسمي در دانش آموزان پسر در محيط خانه به طور معناداري بيش از دانش آموزان دختر است. به گزارش ايسنا در اين تحقيق كه توسط كتايون خوشابي عضو هيات علمي دانشگاه و همكاران وي انجام شده است، يك هزار و 530 دانش آموز مقطع راهنمايي شهر تهران، شامل 785 پسر و 745 دختر مورد بررسي قرار گرفته اند. نتايج اين پژوهش نشان داد، سيلي زدن بيشترين ميزان شيوع را در ميان انواع آزار جسمي خفيف در منزل، با 3/38 درصد به خود اختصاص داده است. همچنين در حيطه بي توجهي والدين، شيوع بي توجهي جسمي 5/20 درصد و بي توجهي عاطفي 9/32 درصد بوده است كه در بعد جسمي بيشترين شيوع مربوط به فراهم نكردن امكانات تفريح در خارج از منزل، در بعد آموزشي بي توجهي نسبت به درخواست هاي مدرسه و فراهم نكردن نيازهاي آموزش و در بعد عاطفي بيشترين شيوع مربوط به حمايت نكردن عاطفي و بي توجهي نسبت به علاقه مندي هاي كودك بوده است.بر اساس يافته هاي اين مطالعه، در حيطه آزار عاطفي والدين، بيشترين ميزان شيوع مربوط به فرياد زدن، وجود نزاع هاي خانوادگي و بي اعتنايي كردن به ترتيب با 5/62، 3/44 و 5/32 درصد و كمترين آن مربوط به زنداني كردن، تهديد به ترك كردن و تنها گذاشتن و تهديد به از بين بردن وسايل مورد علاقه به ترتيب با 8/8 ، 2/16 و 6/18 درصد بوده است.
مرگ سالانه 500 هزار زن باردار
صندوق كودكان سازمان ملل متحد (يونيسف ) اعلام كرد؛ سالانه 500 هزار زن در هنگام بارداري يا در زمان وضع حمل از دنيا مي روند كه اغلب اين مرگ و ميرها در كشورهاي در حال توسعه رخ مي دهد. ميزان مرگ و مير مادران در كشورهاي در حال توسعه به واسطه مشكلات ناشي از بارداري يك مورد در هر 76 نفر است در حالي كه اين ميزان در كشورهاي صنعتي و توسعه يافته يك مورد در هر هشت هزار نفر است.در گزارش يونيسف آمده است؛ در سال 2005 در مجموع 536 هزار مورد مرگ مادران باردار در جهان گزارش شد كه بيش از 99 درصد از اين مرگ و ميرها در كشورهاي در حال توسعه و به طور خاص 84 درصد از آن در آفريقا و آسياي جنوبي رخ داده بود كه خونريزي دليل اصلي مرگ مادران در هنگام بارداري بوده است.
شنبه 6 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: همشهری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]