تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا توكل كند، خداوند هزينه او را كفايت مى كند و از جايى كه گمان نمى برد ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866502583




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

روز‌هاي آتش و خون كي فراموشم شود ـ 9 رسيدن به خودباوري رهاورد دفاع مقدس است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: روز‌هاي آتش و خون كي فراموشم شود ـ 9 رسيدن به خودباوري رهاورد دفاع مقدس است
خبرگزاري فارس: مردم ايران در سايه سختي‌ها و مشقت‌هاي دوران جنگ و با تقديم هزاران شهيد، جانباز، آزاده، ايثارگر و رزمنده امروز به قله‌هاي خوباوري و توانمندي در عرصه‌هاي مختلف رسيد كه جاي افتخار دارد.


به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، همزمان با هفته دفاع مقدس به‌سراغ تعدادي از مسئولان، رزمندگان و ايثارگران 8 سال دفاع مقدس رفتيم تا زواياي ديگر از دوران پرافتخار دفاع مقدس را باز كنيم.
نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اردبيل دوران هشت سال دفاع مقدس را يك دانشگاه عمومي براي تجربه‌اندوزي نسل جوان و عبرت‌آموزي براي دشمنان عنوان كرد و گفت: ويژگي جنگ ما كه آن را با تمام جنگ‌هاي جهان تمييز مي‌دهد معنويت و مجهز شدن به سلاح ايمان بود كه از ملت و جوانان ما يك لشكر مخلص و مقتدر ساخت.
سيدحسن‌عاملي شهادت را تنها حقيقت سعادت و آرمان دين رسول‌الله عنوان كرد و افزود: در جنگ تحميلي جوانان و رزمندگان ما با ايثار جان و مال خود خط بطلان بر تفكر غربي و شرقي زدند و آنها را از تفكر شوم خود پشيمان و ندامت‌زده كردند.
عاملي رهبري صالح را عامل اصلي پيروزي ملت در جنگ 8 ساله دانست و گفت: اگر رهبري و مرجعيت مدبرانه و صالحانه حضرت امام نبود الان ايران در باتلاق خونخواهان جهان گرفتار شده بود و تمام عزت و شرف ما پايمال شده بود.
اما معاون سياسي و امنيتي استاندار اردبيل دوران جنگ تحميلي را دوران سراسر افتخار، عزت و شرف نام برد و گفت: به بركت اين دوران و ايثارگري‌هاي شهدا و رزمندگان است كه در دنيا سرافرازانه در مقابل زورگوي‌هاي استكبار ايستاده‌ايم.
فيروز احمدي با تأكيد بر اينكه داشته‌هاي امروز ما مرهون خون شهدا و جانفشاني رزمندگان است، تصريح كرد: نبايد مشغله‌هاي روزمره ما را از ايثارگري‌ها و فداكاري اين ايثارگران غافل كند.
وي گفت: رسيدن به امنيت و وحدت ملي با نگاه افتخارآميز به گذشته ميسر است زيرا دفاع مقدس مردم ما با وحدت و امنيت ملي به پيروزي‌هاي بزرگ دست يافت.
مديركل حفظ آثار و ارزش‌هاي دفاع مقدس استان اردبيل در خصوص ايام جنگ و دوران هشت ساله دفاع مقدس به خبرنگار ما گفت: تجربه دفاع مقدس پشتوانه افتخار‌آميز و ارزشمندي براي زمان حال و آينده ايران اسلامي است.
سرهنگ زكي‌الله خوشبخت افزود: نسل‌هاي بعدي براي ساخت كشور و زندگي با اقتدار و عزت در دنياي كنوني بايد از اين تجربه با ارزش بهره ‌بگيرند و به همين دليل انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل‌هاي بعدي از ضروريات است.
وي دفاع مقدس را يك نقطه عطف ارزشمند در تاريخ كشور ذكر كرد و گفت: يك نسل در دهه اول بعد از پيروزي انقلاب اسلامي با تمسك به آموزه‌هاي ديني و ملي در نهايت درجه، فداكاري و ايثار كردند و با ايستادگي در برابر دشمن تا دندان مسلح آنان را بر سر جاي خود نشاندند.
فرمانده سپاه حضرت عباس استان اردبيل نيز در اين گفتگو مهم‌ترين رهاورد دفاع مقدس را خودباوري و خوداتكايي دانست و گفت: با بهره‌گيري از تجربيات دفاع مقدس، خلاقيت و استعدادهاي متخصصان جوان به نوآوري‌هاي مختلفي در زمينه‌هاي دفاعي و نظامي دست يافتيم كه ريشه همه آنها ابتكارات و خودباوري ملت ايران است.
سردار پاسدار جليل بابازاده به خبرنگار فارس در اردبيل افزود: دشمن به زعم خود، ضعف قواي دفاعي و نظامي و عدم فعاليت سازمان‌يافته نيروهاي مسلح كشور را نقطه قوتي براي خود مي‌دانست تا جنگ را بر انقلاب اسلامي نوپا تحميل نمايد.
وي پيروزي در جنگ را مرهون ايستادگي، ايثار جوانان، بردباري مردم و رهبري داهيانه امام راحل دانست و بر تداوم و انتقال فرهنگ ايثار و شهادت به نسل جوان تاكيد كرد.
سرهنگ غلام‌عسگر كريميان معاون هماهنگ‌كننده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبيل نيز هشت سال دوران دفاع مقدس را سند افتخار از وحدت و همدلي ملت ايران عنوان كرد.
وي تصريح كرد: ملت ما در دوران جنگ با تكيه بر قدرت الهي، وحدت و همدلي در جنگي نابرابر در مقابل دشمنان ايستادگي كرد و به هدف و مقصد خود رسيد.
انتهاي پيام/ب
 شنبه 6 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن