واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: وزير كشور:سلامت انتخابات را صد در صد تضمين ميكنيم در دالان تحول به شجاعت نياز داريمبهره وري در كشور به شدت پايين است
تهران- خبرگزاري كار ايران
وزير كشور با تاكيد بر اينكه تئوري قدرت در ايران مبتني بر مردم است، خاطر نشان كرد: تئوري حكومت در غرب مبتني بر تكنولوژي، سلاحهاي هستهاي و قدرتهاي ديگر است و تنها يك كشور در زير آسمان كبود قدرت مبتني بر مردم دارد.
به گزارش خبرنگار "ايلنا" علي كردان در مرسم " شب خاطره" كه به مناسبت هفته دفاع مقدس و با حضور بسيجيان وزارت كشور برگزار شد، اظهار داشت: در سالگشت رحلت امام خميني (ره)، مقام معظم رهبري به موضوع مهمي اشاره كردند كه به دليل سرعت حوادث در كشورما، برخي مطالب حساس و مهم از الويتهاي اصلي خود فاصله مي گيرد. از رهنموردهاي ه مقام معظم رهبري در اين سالگشت،اين بود كه براي بقاي انقلاب اسلامي بايد به وصيت نامه امام (ره) توجه كنيم.
بسيج فرزند معنوي امام خميني (ره) است
وي افزود: مقام معظم رهبري تاكيد كردند كه اگر ميخواهيد انقلاب به همان نشاط و حرارتي كه در دوران انقلاب شكل گرفت و سبب تشكيل جمهوري اسلامي ايران شد،باقي بماند، بايد به تحليل وصيتنامه حضرت امام(ره) پرداخت كه سبب ميشود راه را شناسايي كرده و در چارچوب نقشه امام براي نظام جمهوري اسلامي حركت كنيم.
كردان بسيج را فرزند معنوي امام (ره) ناميد و ياآور شد: بسيج كماكان مي خواهد فرزندي خود را ادامه دهد و پاسدار مواضع امام راحل(ره) براي بقاي جمهوري اسلامي باشد.
وارد كردن اسلام به عرصه اجتماعي دشمنسازي دارد
وي اسلام اجتماعي را اولين نكتهاي دانست كه بايد در وصيتنامه امام (ره) به آن توجه شود و اظهار داشت:همه فقها، بزرگان و كساني كه در ايران و نقاط ديگر جهان زندگي ميكنند، با اسلام فردي مخالف نيستند اما وارد كردن اسلام به عرصه اجتماعي، دشمن سازي داشته و دارد.
كردان تصريح كرد: زماني كه گفته ميشد اسلام اجتماعي يعني اسلام، حكومت تشكيل ميدهد كه بايد به صيانت و پاسداري از آن پرداخت و در وصيتنامه امام(ره) تاكيد شده است كه كساني كه ميخواهند راه ايشان را ادامه دهند، بايد از اسلام اجتماعي دفاع كنند.
وزير كشور به كشورهاي مسلماني مانند پاكستان و جمهوري آذربايجان اشاره كرد و گفت: هيچ كس با اين كشورها كاري ندارد زيرا احكام خدا در اين كشورها جاري نيست و نظام حكومت مبتني بر اسلام اداره نميشود اما انديشه و وصيتنامه امام(ره)، اسلام را اجتماعي ميداند و اسلام اجتماعي يعني تاسيس حكومت و صيانت از آن تا زمان تحويل به صاحب اصلياش.
وي استقلال خواهي را نكته ديگري دانست كه در وصيتنامه امام(ره) به آن تاكيد شده است و گفت: از اين وصيتنامه و انديشههاي امام ميتوان استنباط كرد كه ايشان با تمام وجود به دنبال استقلال كشور بودند و استقلال به اين معناست كه خود در داخل كشور تصميمگيري كنيم.كه اين مساله به عنوان بزرگترين تكنولوژي انقلاب در شرف وقوع است اما به شرط بقا اين است كه همه مردم كمك كنند.
طراحان انديشه محصور شدن در خانه، از ترس مرگ خودكشي ميكنند
وزير كشور بر تاكيد امام(ره) بر جنگ ميان فقر و غنا اشاره كرد و گفت: امام(ره) هيچگاه اين مساله را غائله يافته تلقي نكرد و حتي در وصيتنامه خود اعتقاد داشتند كه جنگ فقر و غنا تا مادامي كه مسلمانان متعهد و انقلابي در دنيا زندگي ميكنند، اين مبارزه حقطلبانه كه به عدالت ميانجامد، بايد ادامه داشته باشد.
وي الويت مطرح ديگر در وصيتنامه امام(ره) را حمايت از مسلمانان و آزاديخواهان جهان دانست و يادآور شد:اينكه برخي زمزمه ميكردند و ميكنند كه ما بايد محصور در خانه خود شويم به معناي اين است كه از انديشههاي امام (ره)فاصله گرفته و از ترس مرگ، خودكشي ميكنند.
كردان بر لزوم توجه به وصيتنامه امام (ره) و توجه ايشان به استكبارستيزي اشاره كرد و با تاكيد بر اينكه "مظهر استكبار ،آمريكا است"، گفت: اگرچه خانم رايس پز اين را مي دهد كه مسوول پروژه براندازي شوروي سابق بوده است اما اين ادعا بيربط است . كمونيسم فلسفهاي به نام برابري را به نام عدالت در جامعه جهاني وارد كرد كه در مقابل امپرياليسم وحشتناك و خونخوار قرار داد اما زمانيكه انقلاب اسلامي به پيروزي رسيد، اين مباني فكري فرو ريخت و سبب شد تا نظام كمونيستي در جهان از بين برود.با پيروزي انقلاب اسلامي، فلسفه يك قدرت جهاني رنگ باخت.
كردان با بيان اينكه امپرياليسم بدون دشمن سرپا نميماند، خاطر نشان كرد:آنها بايد براي خود يك دشمن فرضي بسازند تا از اين طريق زنده بمانند.
وزير كشور تمام موارد موجود در وصيتنامه امام (ره) را نوآوري و مخالف جريان حاكم و اميال بشري خواند .
كردان در ادامه به جنگ تحميلي اشاره كرد و اظهار داشت: براي اولين بار در طول تاريخ ايران، با تدبير امام(ره) و همت دينداران كه همان بسيجيان است،ذرهاي خدشه به منابع مرزي و خاك اين كشور وارد نشد. زيرا انديشههاي امام توانست سازمان دينداران را بسيج كند كه همين سازمان دينداران در چارچوب تدابير امام(ره) پيش ميرود و عامل بقا نيز هست.
كردان يادآور شد پس از دفاع مقدس،شبيخون فرهنگي براي بيهويت كردن انقلاب در دستور كار دشمنان قرار گرفت و اگرچه نيرو.هايي را از دست داديم، اما رويش نيرو بيشتر از ريزش آن بود زيرا مبنا، وصيت نامه و فكر امام (ره) بود.
وزير كشور تصريح كرد: اشكالي بر برخي وارد است كه زماني كه خودشان با مشكلي مواجه ميشوند ، فكر ميكنند همه مردم با اين مشكل مواجه هستندو اگر اين عده داراي جايگاه اجتماعي بالا باشند، نگاه حقيرانه خود را به كشور تسري مي دهند.البته تير اين افراد با وصيتنامه امام(ره) به سنگ خورد و جنگ نرم را در پيش گرفتند.
جنگ نرم بايد نرم حل شود
كردان با بيان اينكه در جنگ نرم ميخواهند با استقلال كشور مبارزه كنند، خاطر نشان كرد: اين جنگ چند وجهي است و شامل عرصه اقتصاد، سياسي و فرهنگي ميشود. آنها ميخواستند اراده ملت و نه عمل آنها را بزنند يعني ميخواهند با اراده ايرانيان مقابله كنند كه براي نيل به اين هدف، تلاش كردند تا كشور را از نظر اقتصادي با بحران مواجه كنند كه البته بيتوفيق هم نبودند اما نتوانستند خود را مستثني كنند.
كردان افزود: ميزان تورم وارداتي بر كشورهاي همسايه بيش از تورم وارداتي است كه به ايران وارد ميشود و حداقل 10 درصد تورم كشورما ناشي از تورمي جهاني است كه بر سبد هزينه مردم ايران اثرگذار بوده است.
وي به سقوط قيمت دلار نيز اشاره كرد و افزود: اينطور نيست كه كشوري كه محل توطئه براي ساقط كردن ايران بوده و هست،خود وارد مرطه هلاكت نشده باشد. مشكل مسكن، ورشكستگي سيستم مالي و بانكي در آمريكا چنان بحراني ساخته است كه بوش در هفته گذشته التماس ميكرد كه با توجه به اينكه 700 ميليارد دلار پول به بانكها تزريق شده است،مردم داراييهاي خود را از خزانه خارج نكنند.اكنون سرمايهگذاران آمريكايي و اروپايي ترجيح مي دهند كه در آمريكا سرمايهگذاري نكنند.
وي با بيان اينكه سيستم بانكي آمريكا با تزريق پول هم نتوانست سرپا بماند،اظهار داشت: امكان خريد و فروش در آمريكا نيست . اين كشوري است كه ميخواست جمهوري اسلامي را به زانو درآورد. خدا رود نيلي دارد كه موسي را در دامان فرعون پرورش دهد!
كردان با بيان اينكه مفاهيمي مانند جنگ نرم تك مسالهاي نيستند بتوان به صورت موردي آنها را حل كرد، خاطر نشان كرد:جنگ نرم بايد نرم حل شود.بايد عاقلانه براي هر صورت مسالهاي تدبير كرد و راهحل يافت. بايد خود را از حوزه نظامي خارج و به حوزه فكري بپردازيم و در چارچوب وصاياي حضرت امام(ره)اقدام به دفاع از كيان كشور كنيم.
حركت در دالان سنت ما را متوقف ميكند
كردان با اعتقاد به اينكه منابع انساني بايد دالان تصميمگيري مديران اصلي كشور براي بهرهوري بيشتر باشند، توضيح داد:اگر در دالان سنت قرار گيريم،متوقف ميشويم. بايد دالان سنت را متوقف و دالان تحول را بازگشايي كنيم كه در اين دالان به شجاعت نياز داريم كه اين شجاعت در بسيجيان سراسر كشور و بويژه وزارت كشور وجود دارد.
وزير كشور با بيان اينكه اشتباه است اگر نوآوري را يك پروژه بدانيم ادامه داد: نوآوري فرآيند است و نه پروژه. بايد در چارچوب اين فرآيند گامهاي خود را استوار كنيم.
مشكل اساسي كشور، مصرف بيهوده است
كردان مشكل اساسي كشور را مصرف بيهوده ناميد و خاطر نشان كرد:در تمام عرصهها سرانه سرانه مصرف بالا و سرانه بازدهي پايين است.
وي در بيان علت اين امر گفت: پدربزرگي با نام نفت داريم كه نعمت خدا براي سرزمين ايران است. اين پدربزرگ سبب شد به جاي اينكه تنومند و تصميمگير شويم، بگوييم كه پدربزرگي حضور دارد و روزي ما را ميرساند. 80 درصد بودجه كشور وابسته به نفت است و ساير منابع تنها 20 درصد منابع بودجهاي كشور را تامين ميكند.
وي به بسيجيان توصيه كرد تا در حلال و حرام دقت كنند و افزود: بايد مصرف بيهوده در كشور را كم كنيم زيرا كاهش مصرف بيهوده منجر به افزايش سرمايه كشور ميشود.
كردان با بيان اينكه بهرهوري در كشور به شدت پايين است، ادامه داد: تمام بهرهوري كشور از سرمايه است كه اين هم پايين است. در كشورهاي پيشرفته ميزان بهرهوري نيروهاي انساني 12 درصد است اما اين ميزان در سازمان عظيمي كه دولت در اختيار دارد حدود يك و نيم درصد است.بايد اين مشكلات را در چارچوب انديشه امام (ره) اصلاح كنيم و اصلاح بايد از جايي شروع شود كه توانايي اصلاح را دارد.
نهاده محوري بدترين نوع اقتصاد در دنياست
وزير كشور با تاكيد بر اينكه كشور ما نهاده محور است،تصريح كرد: اين بدان معناست كه ما نهاده هاي كشور را ميفروشيم . نهاده فروشي بدترين نوع اقتصاد در جهان است.
كردان به چشمانداز بيست ساله كشور اشاره كرد و گفت:طبق اين چشمانداز بايد حرف اول را در منطقه بزنيم و در بين 23 كشور حائز مقام اول شويم كه در برخي شاخصها عقب نيستيم و در برخي ديگر با شاخصهاي اصلي فاصله داريم و البته اين طور نيست كه ساير كشورها فعاليت خود را متوقف كنند تا ما اول شويم.
وزير كشور گفت به لحاظ فلسفي آنقدر قدرتمند هستيم كه جهان در برابر آن خاضع باشد اما به لحاظ كارآمدي بايد نقصهايمان را رفع كنيم تا جلوگر زيبايي براي پيوستن ديگران به جمهوري اسلامي فراهم شود و بايد با افزايش بهرهوري، انديشههاي امام (ره) را محقق كنيم.
به گزارش خبرنگار "ايلنا"، علي كردان پس از سخنراني در مراسم"شب خاطره" در جمع خبرنگاران با اشاره به شايعه استعفاي افشار، معاون سياسي وزارت كشور و اظهارات اخير وي مبني بر اينكه من با نظر احمدينژاد و مقامات عاليرتبه كشور آمدهام،گفت:بايد از خودشان بپرسيد؛وي هنوز استعفايشان را به من ندادهاند.
كردان در مواجهه خبرنگاران كه با اصرار خواستار اظهار نظر در مورد ادامه همكاري وي با افشار بودند،گفت: وقتي استعفايي به من نرسيده است،چه بايد بگويم.
كردان در پاسخ به خبرنگار "ايلنا" كه پرسيد آيا اختلاف نظر جدي ميان شما و افشار وجود دارد، گفت:اين را هم از خودشان بپرسيد.
وزيركشور درباره برگزاري رايانهاي انتخابات و اشكالاتي كه در مورد اين نوع برگزاري انتخابات، ابراز ميشود، تصريح كرد: همكاران ما با توجه به تجربياتي كه از انتخابات مجلس شوراي اسلامي به دست آوردهاند، درصدد رفع نواقص هستند اما در چارچوب قانون، شوراي نگهبان بايد اين كار را قبول كند كه در همين راستا، هيات مشتركي از وزارت كشور و شوراي نگهبان در حال بررسي انتخابات رايانهاي هستند.
وي ادامه داد: همكاران ما به دنبال رفع مشكلات هستند تا انتخابات به صورت رايانهاي برگزار شود اما شرط اصلي تحقق اين امر اين است كه شوراي نگهبان سيستم ما را بپذيرد.ما درتلاش هستيم تا اين مسير طي شود.
كردان در مورد اصلاح قانون انتخابات نيز گفت: طرحي كه نمايندگان مجلس ارائه كردند، در مورد قانون انتخابات رياست جمهوري است كه در صورت تصويب در انتخابات آينده بر اساس آن عمل ميشود.
كردان درباره تعيين زمان تعيين رئيس ستاد انتخابات و بازرسان انتخابات، تصريح كرد: شرايط به دليل برگزاري همزمان سه انتخابات خلط شده است.از آنجا كه اين سه انتخابات بايد با هم برگزار ميشد، تاريخ 22 خرداد سال آينده را اعلام كرديم.
وي ادامه داد: كارهاي انتخابات مجلس در حال انجام است و در مورد انتخابات رياستجمهوري، كارها بايد سه ماه مانده به برگزاري انتخابات انجام شود و ما فعلا هيچ فعاليتي در مورد انتخابات رياستجمهوري نميكنيم و نبايد هم بكنيم؛ زيرا قانون به ما جواز هيچ كاري را فعلا نميدهد.
وي دليل ديگر اعلام زمان انتخابات در 22 خرداد را اينگونه توضيح داد:براي انتخابات مياندوره ايي مجلس برخي از مقامات كه ميخواهند كانديدا شوند، بايد استعفا بدهند و به همين دليل تاريخ برگزاري انتخابات را اينگونه اعلام كرديم.
كردان با تاكيد بر اينكه بايد قانون جامعي براي انتخابات ارائه شود، تصريح كرد:اما مجلس به اين نتيجه رسيده كه بتواند با ارائه يك طرح، وضع موجود را اصلاح كند و با توجه به اينكه وزارت كشور مجري قانون است به اجراي مصوبات مجلس و شوراي نگهبان ميپردازد.
وي از ايجاد اصلاحاتي در موضوع قانون انتخابات از سوي دولت اظهار بياطلاعي كرد و افزود: من چيزي در اينباره نشنيدهام.
گفتني است خبرنگاران پس از اين گفتوگو در مراسم افطاري وزارت كشور حضور يافتند.
پايان پيام
كد خبر: 447917
جمعه 5 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]