واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: 274 پروژه آموزشي با حضور وزير آموزش وپرورش در خوزستان افتتاح شد
274 پروژه آموزشي در قالب يكهزار و 518 كلاس درس عصرامروز پنج شنبه با حضور وزير آموزش و پرورش در شهرهاي مختلف استان خوزستان به بهره برداري رسيد.
به گزارش ايرنا، در آيين افتتاح اين واحدهاي آموزشي كه در دبستان عقيل شهر اهواز برگزار شد، "عليرضا علي احمدي" وزير آموزش و پرورش در سخناني با گراميداشت هفته دفاع مقدس و ياد و خاطره شهداي فرهنگي از خوزستان به عنوان استاني كه دين خود را به اسلام ادا كرده و مورد توجه ويژه رييس جمهوري است ياد كرد.
علي احمدي در همين راستا، از تدوين برنامه توسعه و تعالي آموزش وپرورش در استان خوزستان در راستاي تقويت بنيه علمي ، آموزشي و سطح كيفي آموزش در اين استان خبر داد و از استاندار و مدير كل آموزش و پرورش خوزستان خواست در تدوين اين برنامه، وزارت آموزش و پرورش را ياري كنند.
وي افزود : برنامه توسعه و تعالي آموزش و پرورش علاوه بر استان خوزستان در ساير استانهاي كشور و با توجه به نياز ومتناسب با وضعيت آموزش و پرورش هر استان ، با افق ايران 1404 تدوين مي شود.
وزير آموزش و پرورش همچنين اجراي طرح "كانون مدرسه" در يك سوم مدارس ابتدايي سراسر كشور در راستاي شكوفايي استعدادهاي دانش آموزان رااز جمله برنامه هاي اين وزارت خانه در طول سال تحصيلي جديد عنوان كرد و اظهارداشت: طرح آموزش روخواني قرآن به شيوه جديد نيز در طول سال تحصيلي جديد براي دانش اموزان پايه سوم ابتدايي مدارس سراسر كشور اجرا مي شود.
دكتر علي احمدي اجراي ارزش يابي توصيفي دانش آموزان در يك سوم مدارس ابتدايي كشور ، اجراي برنامه " درس ملي " به صورت تهيه كتاب هاي درسي براي آموزش شيوه هاي زندگي فردي ، اجتماعي ، شغلي به دانش آموزان شهري ، و روستايي و همچنين تشكيل ستاد طرح تحول بنيادي نيروهاي ستادي آموزش و پرورش با چشم انداز 20 ساله آموزش و پرورش را از ديگر برنامه هاي اين وزارت خانه بيان كرد كه متفاوت با سال هاي گذشته است.
وزير آموزش و پرورش همچنين به تفاوت معنادار بين استان هاي مختلف كشور در سطح آموزش دانش آموزان اشاره كرد و گفت : بررسي آزمون هاي مختلف كشوري گوياي اين تفاوت معنادار است ضمن اينكه در معدل دانش اموزان سال سوم دبيرستان شهرستانهاي مختلف كشور نيز تفاوت معناداري وجود دارد لذا براي ارتقاي سطح آموزش در استان هايي كه عقب تر از ساير استانها مي باشند برنامه توسعه و تعالي متناسب با هر استاني در دست تدوين مي باشد.
علي احمدي همچنين در خصوص اقدامات انجام شده براي رفع كمبودهاي فضاي آموزشي در كشور گفت : در شش ماهه نخست امسال سه هزار واحد آموزشي نوساز و بازسازي شده به بهره برداري رسيد.
استاندار خوزستان نيز در اين آيين نگاه ويژه دولت نهم به استان خوزستان را ارزشمند دانست و گفت : علاوه بر افزايش چند برابري سقف اعتبارات اين استان در دولت نهم ، در بخش نرم افزاري و نيروي انساني نيز شاهد تحول در اموزش و پرورش اين استان هستيم.
دكتر " سيد جعفر حجازي " افزود : خيرين مدرسه ساز خوزستاني كه در كشور رتبه اول را در امر مدرسه سازي به خود اختصاص داده و ميزان كمكهاي آنان به اين امر نسبت به پارسال 100 درصد افزايش داشته نشان اعتماد خيرين خوزستاني به دولت نهم است.
وي از وزير آموزش و پرورش خواست تا امكانات و خدمات ويژه اي در امر آموزش و پرورش به اين استان كه در طول هشت سال جنگ متحمل خسارت هاي سنگيني در بخش آموزش و پرورش شده در نظر بگيرند.
استاندار خوزستان همچنين اظهار داشت:شرايط سخت آب و هوايي ، وقوع پديده گرد و خاك به طور مكرر ، نرخ بالاي هزينه زندگي و مشكلات معيشتي در خوزستان ايجاب مي كند تا در بحث نظام پرداخت حقوق به فرهنگيان ، توجه ويژه اي به فرهنگيان اين استان از سوي دولت صورت گيرد تا فرهنگيان در شرايط سخت اين استان با دلگرمي بيشتري به وظيفه خود عمل كنند.
مهندس " نياكان " مدير كل نوسازي مدارس استان خوزستان نيز در اين آيين با ارايه گزارشي از وضعيت ساخت وتوسعه فضاهاي آموزشي در اين استان و نيز تلاش هاي در خور تحسين خيرين مدرسه ساز خوزستاني از وزير آموزش و پرورش خواست تا به استان خوزستان كه در طول هشت سال دفاع مقدس فرصت ساخت و ساز و توسعه فضاي آموزشي را نداشته در تخصيص اعتبارات ملي و تخريب بازسازي عنايت ويژه اي داشته باشند.
بنا بر اين گزارش، 274 پروژه آموزشي كه امروز در شهرهاي مختلف استان خوزستان به بهره داري رسيد، داراي يك هزار و 518 كلاس درس است كه با صرف اعتباري بالغ بر 286 ميليارد ريال به بهره برداري رسيده است.
ك/4 648/642 /1551/ شماره 697 ساعت 22:41 تمام
پنجشنبه 4 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]