تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 26 اسفند 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):خدا اطاعت و پیروی از ما اهل بیت را سبب برقراری نظم اجتماعی در امت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865611071




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

همكاري ايران و اسپانيا براي مبارزه با مواد مخدر تقويت خواهد شد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: همكاري ايران و اسپانيا براي مبارزه با مواد مخدر تقويت خواهد شد
مادريد ـ تقويت همكاري هاي تهران با مادريد در زمينه مبارزه با مواد مخدر در ديدار روز چهارشنبه سفير جمهوري اسلامي ايران با نماينده دولت اسپانيا مورد تاكيد قرار گرفت .


سيد داود صالحي سفير ايران در مادريد در گفت وگو با ايرنا، هدف از انجام اين ديدار را بررسي آخرين وضعيت توليد مواد مخدر در افغانستان و ساير كشورها و راههاي جلب همكاري كشاورزان افغاني براي جايگزين كردن ساير محصولات كشاورزي از جمله زعفران به جاي خشخاش بيان كرد.
در اين ديدار كه باخانم "كارمن مويا گارسيا" نماينده دولت اسپانيا و رييس ستاد ملي مبارزه با مواد مخدر اين كشور انجام شد، سفير كشورمان همچنين به تشريح اقدامات جمهوري اسلامي ايران براي مقابله با اشرار و قاچاقچيان و ترانزيت مواد مخدر پرداخت .
وي دراين باره گفت : هم اكنون 90 درصد ترياك جهان درافغانستان توليد مي شود كه از اين مقدار 98 درصد آن در پنج استان و بيشترين آن در استان "هلمن " كه هم مرز ايران است توليد مي گردد و جمهوري اسلامي ايران براي مقابله با ترانزيت اين مواد از طريق خاك ايران خسارات جاني ومالي زيادي را متحمل شده است .
صالحي با بيان اينكه جمهوري اسلامي با دادن بيش از سه هزار شهيد و تحمل هزينه سنگين از ترانزيت اين مواد به كشورهاي اروپايي ممانعت مي كند ، تصريح كرد كه اسپانيا و ساير كشورهاي اروپايي در اين زمينه بايد بطور عملي و جدي به حمايت مادي و تداركاتي از ايران بپردازند .
وي خاطر نشان ساخت كه ماموران نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران براي براي مقابله با قاچاقچيان مواد مخدر و اشرار طي سال هاي 2005 تا 2007 ميلادي چهار هزار و 258 عمليات پاكسازي انجام داد كه يك هزار و 688 درگيري مسلحانه را به همراه داشته است .
صالحي دراين ديدار كه با حضور "فرانسيسكو پرز" معاون دبير كل روابط نهادهايي دولتي اسپانيا برگزار شد، همچنين اظهار داشت : در نتيجه اقدامات انجام شده مذكور شش هزار و 690 باند تهيه و توزيع مواد مخدر متلاشي شده است .
وي با اشاره به اينكه طي سال 2008 حدود 8700 تن ترياك درافغانستان توليد شده كه قابل تبديل به يك هزار و 100 تن هروئين است ، تصريح كرد: عليرغم حضور نيروهاي ناتو درافغانستان از جمله 700 تن از نيروهاي اسپانيايي ، توليد مواد مخدر در اين كشور طي سال هاي 2005 تا2007 ميلادي نسبت به سال هاي 2002 تا 2004 ميلادي 65 درصد افزايش يافته است .
سفير كشورمان با بيان اينكه 10/5 درصد جمعيت افغانستان به كشت خشخاش اشتغال دارند، بر لزوم جايگزين كردن ساير محصولات كشاورزي به جاي خشخاش تاكيد كرد.
بنابراين گزارش ، دراين ديدار كارمن مويا گارسيا نيز ضمن تقدير از فعاليت هاي جمهوري اسلامي ايران در امر مبارزه با مواد مخدر بر آمادگي اسپانيا جهت همكاري با كشورمان تاكيد كرد.
رييس ستاد ملي مبارزه با مواد مخدر اسپانيا تصريح كرد : اسپانيا براي هرگونه همكاري ، تبادل تجربيات ،برگزاري كارگاههاي مشترك آموزشي ، اعزام هيات هاي كارشناسي به ايران براي آشنايي با فعاليت هاي كشورمان در امر مبارزه با مواد مخدر آمادگي كامل دارد.
وي همچنين ضمن تشريح اقدامات انجام شده در اسپانيا براي مقابله با مواد مخدر و جلوگيري ازاشاعه اعتياد گفت : در اسپانيا 570 مركز بازپروري و ترك اعتياد و 127 مركز نگهداري معتادان وجود دارد.
وي با اشاره به اينكه اكنون ميزان مصرف هروئين در اسپانيا به يك درصد كاهش يافته اما كوكائين جايگزين آن شده است ، تاكيد كرد كه براي مبارزه با مخدر نياز به انجام اقدامات فرهنگي است .
وي دراين ديدار كه به درخواست سفير كشورمان انجام شد ، درعين اينكه از بيان آمار معتادان اين كشور خودداري نمود، تصريح كرد كه اطلاعات مربوط به فعاليت هاي اسپانيا دراين زمينه را بصورت مكتوب در اختيار ايران قرار خواهد داد.
بنابراين گزارش ، دراين ديدار همچنين اقدامات پيشگيرانه ايران در قالب يك سي دي و كتاب در اخيتار طرف اسپانيايي قرار گرفت .
اروپام **350**350**شبك** 1512
 پنجشنبه 4 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن