واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: اخبار كوتاه ازايران
توصيه يونيسف به رانندگان به مناسبت بازگشايي مدارس
همزمان با آغاز سال تحصيلي جديد و رفت و آمد كودكان به مهدهاي كودك و مدارس، يونيسف (دفتر حمايت از زنان و كودكان سازمان ملل متحد) با صدور اطلاعيهاي از تمام رانندگان كشور خواست با احتياط هرچه بيشتر رانندگي كنند.
در اين اطلاعيه بر كاهش سرعت، نشاندن كودكان در صندلي عقب ماشين و بستن كمربند و استفاده از صندلي ايمني كودك تاكيد شده است.
بنابراين گزارش، كريستين سالازار فولكمن، نماينده يونيسف در ايران گفت:
وي افزود:
هفته ناجا؛ فرصتي براي افزايش تعامل جامعه و پليس
جانشين معاون هماهنگكننده نيروي انتظامي گفت: هفته گراميداشت ناجا فرصت مناسبي براي افزايش ميزان تماس و تعامل معنادار و هدفمند ميان جامعه و پليس است.
سردار عليرضا جزيني افزود: هفته گراميداشت نيروي انتظامي از پانزدهم مهر آغاز و تا بيست و يكم مهرماه به مدت يك هفته برگزار ميشود. وي شعار هفته ناجا را ، اعلام كرد. جزيني ارائه عملكرد نيروي انتظامي در سال گذشته و آموزش همگاني را از مهمترين اهداف هفته ناجا برشمرد.
افزايش معتادان به موادمخدر خطرناك
مديركل درمان و بازپروري ستاد مبارزه با موادمخدر، نسبت به افزايش شدت اعتياد به تبع تغيير الگوي اعتياد از موادمخدر سبك (با اعتياد پايينتر) به موادمخدر سنگين و خطرناك (با اعتياد بيشتر) هشدار داد.
دكتر صفاتيان گفت: الگوي اعتياد در كشور از موادمخدر سبك (با اعتياد پايينتر) مثل ترياك به سمت موادمخدر سنگين و خطرناكتر (با اعتياد بيشتر) از جمله هروئين و كراك در حال تغيير است. وي شاهد اين موضوع را افزايش دو برابري ورود معتادان هروئيني و كراكي به مراكز درمان و رشد آسيب اعتياد از 15 درصد در سال گذشته به 30 تا 35 درصد در سال جاري اعلام كرد.
مديركل درمان و بازپروري ستاد مبارزه با موادمخدر در ادامه بر لزوم توجه بيشتر ارگانهاي مبارزهكننده با اعتياد به عنوان بزرگترين آسيب اجتماعي كشور به رشد مصرف هروئين و كراك در جامعه معتادان كشور و ضرورت تعيين برنامههاي تسريعكننده مبارزه با اعتياد، تاكيد كرد.
كمبود فيلتر تزريق خون بيماران تالاسمي
مديرعامل انجمن حمايت از بيماران تالاسمي از براي اين بيماران خبر داد.
محمدرضا مشهدي در گفتوگو با ايسنا گفت: هر بيمار تالاسمي براي تزريق خون به يك عدد فيلتر لكوسيت نياز دارد كه متاسفأنه اين فيلتر در حال حاضر در كشور موجود نيست و بيماران از اواخر هفته با مشكل كمبود فيلتر براي تزريق خون روبرو ميشوند.
دكتر محمود هاديپور، رئيس سابق هيات مديره انجمن تالاسمي نيز گفت: توليد فيلتر و برخي لوازم پزشكي ديگر در كشور طي قراردادهاي مدتدار با شركتها صورت ميگيرد، ولي متاسفانه توليدكنندگان داخلي در مواردي به دليل مشكلات مالي تمهيدات لازم براي تمديد قرارداد پس از اتمام دوره را انجام نميدهند.
روند افزايش جراحيهاي لاغري در كشور نگران كننده است
استاد دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، روند افزايش عملهاي جراحي لاغري به علت شيوع چاقي را در كشور نگرانكننده دانست و گفت: سن انجام اين نوع عملها 10 سال پايين آمده است.
عبدالجليل كلانترهرمزي در گفتوگو با فارس افزود: كاهش تحرك و ورزش در بين كودكان و نوجوانان و جوانان، افزايش گرايش به بازيهاي كامپيوتري و تمايل بيشتر مردم به خوردن غذاهاي آماده به شدت موجب گسترش چاقي در كشور شده است و مسئولان كشور بايد هرچه زودتر براي كنترل روند چاقي در كشور، اصلاح سبك تغذيه مردم و افزايش ورزش و تحرك در بين جوانان برنامهريزي كنند.
به گفته او، تا چند سال پيش متوسط سن افرادي كه براي جراحي برداشت چربي يا ليپوساكشن مراجعه ميكردند طيف گروه سني 30 تا 50 سال بودند، اما اكنون اين طيف سني به گروه 20 تا 40 سال كاهش يافته است.
كلانتر هرمزي افزود: عمل جراحي ليپوساكشن اگر در شرايط استاندارد و توسط پزشكان ماهر انجام نشود، عوارض خطرناكي از جمله عفونت، خونريزي و حتي گاهي مرگ را هم در پي دارد.
ورود فرآوردههاي شيري از چين ممنوع شد
ورود شكلات و برخي فرآوردههاي شيري از چين با توجه به آلودگي شيرخشك در اين كشور ممنوع شد.
رسول ديناروند معاون غذا و داروي وزارت بهداشت در گفتوگو با فارس، افزود: هيچ نوع واردات مستقيم شير خشك نوزادان يا شيرخشك صنعتي چيني به ايران نداريم و از اين نظر هيچ نگراني وجود ندارد، اما برخي محصولاتي كه فرآوردههاي حاصل از شيرخشك است مانند شكلات يا قهوههاي فوري ممكن است از چين به ايران وارد شود كه طي ابلاغيهاي از امروز ورود اين فرآوردهها به كشور ممنوع شد.
او ادامه داد: مصرف اندك اين نوع شيرها خطرناك نيست، اما مصرف مداوم آن موجب بروز بيماريهاي كليوي در مصرف كنندگان به خصوص نوزادان ميشود.
چهارشنبه 3 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 189]