واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: ضرورت حضور تربيت يافتگان جنگ در جامعه بيش از هميشه است
لاريجاني گفت:امروز بيش از هر زمان ديگر لازم است تربيت يافتگان جنگ در همه جا حضور داشته باشند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي كه صبح امروز چهارشنبه در مراسم آغاز سال تحصيلي دانشگاه عالي دفاع ملي سخن ميگفت، با اشاره به تقارن آغاز سال تحصيلي با ليالي قدر اظهار داشت: اين تقارن نماد تعليم و تعلم در تفكر اسلامي است كه نشان ميدهد آموزش فكري و عقلاني همواره با نوعي تذهيب نفس همراه است.
وي اضافه كرد: انسان در تعليم و تربيت تك ساحتي نيست و يكي از مشكلات جامعه بشري امروز نيز تمركز بر روي برخي وجوه انساني و استعدادها است و لذا نوعي عدم تعادل را شاهد هستيم.
رئيس مجلس با بيان اينكه اين دانشگاه از اهميت بالا و ارزشي زيادي برخوردار است، گفت: ما براي تربيت مديران استراتژي كشور خيلي كار نكردهايم و اهميت دارد با توجه به ضرورت اين مساله به اين موضوع توجه خاصي داشته باشيم.
لاريجاني ياد آور شد: مديران ما در سطوح بالا درست است كه از يك تخصصي برخوردارند اما به دليل آنكه بايد همه جانبه عمل كنند نياز به آموزش هاي مختلفي دارند تا درك درستي از جايگاه خود داشته باشند و الا هزينه ها را بالا ميبرند.
رئيس مجلس تاكيد كرد: مديران استراتژيك كشور نبايد رفتار مديران خود را از خود نشان دهند و لذا آموزش هاي اين دانشگاه بسيار با اهميت است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به مشكلات آمريكا در عرصه بين الملل اشاره كرد و گفت: استراتژيستهاي امريكا ميگويند ما يك فرصت طلايي را از دست داديم و جايگاه آمريكا در تئوري مديريت جهان مخدوش شده است.
دبير سابق شوراي عالي امنيت ملي با اشاره به نظر سنجي اخير در كشور عراق اظهار داشت: در اين نظر سنجي تنها سه درصد مردم اين كشور معتقد بودند كه آمريكا براي استقرار دموكراسي به اين كشور آمده است در حالي كه در ابتداي ورود آمريكا نزديك به 45 درصد از مردم اين كشور اين اعتقاد را داشتند كه نشان از افت شديد اعتماد مردم دارد.
رئيس مجلس با اشاره به وجود روحيه نفرت عمومي در منطقه به خاطر جنايتهاي آمريكا گفت: از اين موضوع بالاتر اينكه اقتدار امريكا شكسته شده و برخي از كارشناسان بين المللي نوع رفتار روسيه در مساله گرجستان را نيز ناشي از همين افول قدرت آمريكا ميدانند.
لاريجاني با يادآوري اهميت نگاه عميق و استراتژيك در ميان مسئولان عالي رتبه كشور گفت: بايد مطالعات مباني در راستاي كار شما قرار گيرد تا حرفتان قوام كافي داشته باشد و در دام تحليل هاي رو بنايي گرفتار نشويم.
وي اضافه كرد: بايد موضوعات ريشهاي را بررسي كنيد و به عنوان مثال به اين موضوع توجه كنيد كه چرا اسرائيل با همه تلاش خود و استفاده از حاميان شرق و غرب و حتي برخي از كشورهاي اسلامي در مقابل نيروي كوچكي چون حزب الله آن گونه مفتزحانه شكست خورد.
رئيس مجلس در ادامه سخنان خود به موضوع هفته دفاع مقدس اشاره كرد و گفت: افرادي كه در جنگ واقعا زحمت كشيده اند هر جا باشند اصيل هستند و زرق و برق زمانه چشمانشان را كور نميكند.
وي تاكيد كرد: امروز بيش از هر زمان ديگر لازم است تربيت يافتگان جنگ در همه جا حضور داشته باشند و اين موضوع بصورت متلك نيست بلكه بايد به آنها افتخار كنيم چون اين افراد در گذر حوادث سخت وزن ايران را بالا بردند.
لاريجاني با اشاره به برخي مشكلات موجود در كشور همچون موضوعات اقتصادي گفت: بايد بر اساس موضوعات چشم انداز 20 ساله برنامه كلان و درستي داشته باشيم و در بخش اقتصادي به موضوع رونق اقتصادي توجه كنيم نه كارهاي كه جنبه شكلات دارد و تنها سرگرمي ايجاد ميكند، اما دواي درد نيست.
وي تاكيد كرد: آنچه كه در سياست هاي مد نظر مقام معظم رهبري مورد تاكيد قرار گرفته اين نبود كه تنها چهار تا كارخانه را واگذار كنيم بلكه بايد اقتصاد را به مردم سپرده نه اينكه شبه دولتي ها جايگزين قبلي ها شوند.
لاريجاني بيانات مقام معظم رهبري در اين بخش را راه جديدي دانست كه موجب شكوفايي اقتصاد خواهد شد و افزود: ما نياز به نگاه عالمانه براي سامان دهي اقتصاد داريم و در كنار آن ثبات در تصميم گيري و سياست ها ضروري است چرا كه تغييرات در وجوه مختلف به اين موضوع ضربه ميزند.
لاريجاني در پايان سخنان خود به چهار نفر از فارغ التحصيلان جديد دانشگاه عالي دفاع ملي شامل امير عبدرحيم موسوي جانشين فرمانده كل ارتش و سردار جمالي جانشين دانشگاه فرماندهي و ستاد سپاه و نيز 2 نفر از فارغ التحصيلان دولتي اين دانشگاه دانشنامه اشان را اهدا كرد پيش از سخنان رئيس مجلس شوراي اسلامي ، ابراهيم حسن بيگدي رئيس دانشگاه عالي دفاع ملي توضيحاتي را در خصوص نحوه گزينش دانشجويان و آموزش هاي پژوهش محور اين داشنگاه ارائه كرد.
چهارشنبه 3 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]