واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: تدوين لايحه رفع مشكلات معيشتي فرهنگيان
سرمايه: معاون اول رئيس جمهوري از تدوين لايحه دولت براي رفع مشكلات معيشتي فرهنگيان خبر داد: «مشكلات رفاهي و معيشتي، مهم ترين مشكل معلمان است و دولت نيز در راستاي رفع اين مشكلات، جلسات متعددي را تشكيل داده است و لايحه اي از سوي دولت در آينده اي نزديك براي حل مشكلات رفاهي فرهنگيان به مجلس شوراي اسلامي تقديم مي شود.» پرويز داوودي ديروز در حاشيه مراسم نواختن زنگ آغاز سال تحصيلي 88-87 در مدرسه دخترانه شهيد سيد كاظم موسوي گفت: «دولت و مجلس شوراي اسلامي براي حل مشكلات آموزش و پرورش به ويژه مشكلات رفاهي فرهنگيان همكاري خواهند كرد.»
داوودي با تاكيد بر نقش معلمان گفت: «شگفتي آفريني جوانان ايراني در جنبه هاي مختلف به ويژه در زمينه هاي علمي، تنها از زحمات شبانه روزي معلمان نشأت مي گيرد كه قطعاً اين تلاش ها با جديت بيشتر در هر سال تحصيلي جديد ادامه پيدا خواهد كرد.»
پرسش مهر رئيس جمهوري: چه كنيم كه خدمتگزار خوبي باشيم
محمود احمدي نژاد، رئيس جمهوري در پيامي با تبريك آغاز سال تحصيلي پرسش مهر امسال را مطرح كرد: «طي سه سال سه پرسش مطرح شد. پرسش اول درباره عدالت، پرسش دوم درباره مهرورزي و پرسش سوم درباره پيشرفت و تعالي همه جانبه كشور و امروز درباره «خدمتگزاري» است. خدمتگزاري به جامعه بالاترين جايگاه براي يك انسان نزد خداوند است كه البته از مومنان و متقيان برمي آيد. سوال اين است: «چه كنيم كه خدمتگزار خوبي باشيم. راه هاي خدمتگزاري چيست؟ چگونه بايد خدمت كرد؟ چه عواملي بايد دست به دست هم بدهند تا روحيه خدمتگزاري درجامعه گسترش پيدا بكند؟ فوايد و نتايج خدمتگزاري چيست؟ سوال اين است كه چگونه خدمتگزار خوبي براي جامعه باشيم؟ دانش آموزان چه مي توانند بكنند، چگونه مي توانند به كشور، ملت و خانواده شان خدمت كنند؟ جامعه فرهنگي ما چه مي تواند بكند و همين طور بقيه اقشار؟»
او در پيام خود تاكيد كرد: «مجموعه آموزش و پرورش بزرگ ترين، موثرترين، مهم ترين و عزيزترين مجموعه كشور است. همين امروز جامعه فرهنگيان ما، مومن ترين، انقلابي ترين و پاك ترين اقشار جامعه هستند. هيچ كاري با كار جامعه فرهنگي ما قابل مقايسه نيست. بزرگ ترين خدمات، بزرگ ترين ابتكارات و خلاقيت ها، پيشرفت هاي علمي و معنوي و سياسي جامعه و دستاوردهاي اقتصادي در همه عرصه ها مرهون دلسوزي، فداكاري و تلاش صادقانه و مخلصانه جامعه فرهنگي است.»ديروز همچنين وزير آموزش و پرورش در مراسم نواختن زنگ آغاز سال تحصيلي جديد در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: «طرح تامين منابع مالي مورد نياز آموزش و پرورش در قالب لايحه اي طي 10 روز آينده به مجلس مي رود.»
علي احمدي افزود: «معلمان و فرهنگيان با بهره مندي از فضايل معنوي ماه مبارك رمضان، با توان بالاتر در خدمت دانش آموزان خواهند بود و ما به عنوان خدمتگزار آموزش و پرورش، وظيفه خود دانسته ايم كه نارسايي هاي موجود را رفع كنيم كه يكي از اين موارد، اقدام در رفع نيازهاي مالي است.»
وزير آموزش و پرورش با اشاره به پيگيري وعده رئيس جمهوري در اجلاس روساي آموزش و پرورش براي تبديل مراكز تربيت معلم به دانشگاه سراسري گفت: «اين دانشگاه ها زيرمجموعه آموزش و پرورش هستند البته تصميم گيري در مورد فعاليت اين دانشگاه ها زيرنظر هر يك از وزارتخانه هاي فوق به زودي در شوراي عالي انقلاب فرهنگي بررسي مي شود.»او مشكلات برخي مدارس در استان ها را كه دچار برف و سرماي غيرقابل پيش بيني شدند، تجربه اي دانست تا آموزش و پرورش، امسال با آمادگي بيشتري به استقبال زمستان برود: «در بسياري از كشورهاي دنيا، ساخت و ساز مدارس را شهرداري ها انجام مي دهند و دولت محتواي آموزشي را فراهم مي كند زيرا با عوارضي كه شهرداري ها از مردم مي گيرند تامين مالي مي شوند و انتظار است كه كمك بيشتري نسبت به ساختار فيزيكي مدارس داشته باشند.»
حذف نمره از يك سوم دبستان هاي كشور
علي احمدي گفت: «طرح حذف نمره از امسال در بيش از يك سوم دبستان هاي كشور اجرا خواهد شد.»
او مدارس را در سال تحصيلي جديد شاد و زيبا توصيف كرد: «در حالي سال تحصيلي را آغاز مي كنيم كه مدارس نوسازي و زيباسازي شدند و بخشي از فضاهاي دانش آموزي به تازگي احداث شده است. در حقيقت فضاي با طراوتي فراهم شده است تا نونهالان و دانش آموزان با آرامش خاطر به فعاليت هاي تعليم و تربيت بپردازند.»
وزير آموزش و پرورش به اجراي طرح ارزشيابي توصيفي در مدارس نيز اشاره كرد: «امسال شيوه ارزشيابي دانش آموزان ابتدايي در بيش از يك سوم دبستان ها به شكل توصيفي خواهد بود و حاصل زحمات دانش آموزان به جاي نمره دهي بر مبناي ارزشيابي كيفي صورت مي گيرد.تعدادي از كتاب هاي درسي ما مورد بازنگري قرار گرفته و اين در حالي است كه برنامه درسي ملي را در افق بلند مدت دنبال مي كنيم. در برنامه درسي ملي تفاوت هايي براي دانش آموزان شهري، روستايي و عشايري قائل شديم.» به گفته او در برنامه درسي ملي به نيازهاي دانش آموزان دختر و پسر توجه شده ضمن اين كه به نيازهاي دانش آموزان استعدادهاي برتر و با نيازهاي ويژه نيز توجه شده است.
او به طرح «كانون مدرسه» اشاره كرد و افزود: «امسال تعدادي از دانش آموزان مدارس ابتدايي به همراه معلمان به جاي آنكه بعضي از روزها در كلاس درس حضور يابند به كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان مي روند و در آن جا در فعاليت هاي فرهنگي، هنري و ادبي شركت مي كنند.»
محمدباقر قاليباف هم پس از نواختن زنگ سال تحصيلي جديد در دبيرستان شهيد سيدفاطمي در نازي آباد، با اشاره به برخي از خاطرات خود در شروع سال تحصيلي جديد در مشهد مقدس گفت: «آموزش و پرورش و دانش آموزان در اين سن و مقطع، سرمايه هاي جدي كشور هستند كه بايد براي آنها برنامه ريزي مهمي صورت گيرد.»
به گزارش ايسنا شهردار تهران در جمع خبرنگاران در رابطه با ترافيك اول مهر پاسخ داد: «پيش بيني هاي لازم در مورد حمل ونقل عمومي براي شروع سال تحصيلي جديد صورت گرفته است و اتوبوس هايي كه براي تعمير و يا شيفت اعزام شده بودند، با شروع سال تحصيلي جديد مورد استفاده قرار گرفتند.»
قاليباف كه حدود ساعت 9 صبح در جمع خبرنگاران حاضر شده بود، با بيان اينكه براي شروع سال تحصيلي جديد، پيش بيني حدود 20 ميليون سفر در شهر تهران را داشته ايم، يادآورشد: «طبق گزارش معاونت ترافيك تا به حال گزارشي مبني بر ترافيك غيرقابل تحمل در سطح شهر نداشته ايم.»
وي تصريح كرد: «اينكه بگوييم در سطح شهر اصلاً ترافيك نبوده، درست نيست، اما اين ترافيك آن طور كه پيش بيني مي شد، تا اين ساعت به قفل ترافيكي جدي منتهي نشده است، البته بايد زمان پيك كار ادارات و مدارس را نيز با هم در نظر بگيريم، چنانچه تا ساعت30:9 مشكلي پيش نيايد، با مساله جدي مواجه نخواهيم بود.»
قاليباف در پاسخ به اين سوال كه برداشت از حساب ذخيره ارزي براي استفاده در خطوط مترو و تسريع در روند پروژه هاي آن به چه نتيجه اي رسيد، گفت: «اين مصوبه پس از تصويب در شوراي شهر تهران و بررسي وزارت كشور به شوراي اقتصاد رفته، اما هنوز از كميسيون اقتصادي دولت بيرون نيامده است. در آخرين نشستي كه با مجمع نمايندگان شهر تهران داشته ايم، اين موضوع هم مطرح و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي قول پيگيري آن را دادند.»
وي در پاسخ به سوال ديگري در رابطه با مفيد بودن اتوبان هاي دوطبقه براي شهر تهران، يادآورشد: «براي ساخت اين اتوبان ها مطالعات دقيقي صورت گرفته و با توجه به امكانات و توانايي هاي كشورمان، قابليت ساخت اين اتوبان هاي را داريم و حتماً ساخت اتوبان هاي دوطبقه نسبت به اتوبان هاي معمولي هزينه و منفعت بيشتري را دارد.»
شهردار تهران بيان كرد: «در حال حاضر هزينه ساخت يك اتوبان در شهر تهران، كمتر از هزينه تملك و معارض آن است و چنانچه در برخي از مسيرها، از اتوبان دوطبقه يا تونل استفاده كنيم، حتماً در زمان و قيمت تمام شده به نفع شهر تهران است.»
چهارشنبه 3 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 150]