واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: رسانه هاي پاكستان فاش كردند رد پاي سيا و موساد درانفجار اسلام آباد
شواهد و مدارك از دست داشتن سيا و موساد در انفجار هتل ماريوت پاكستان خبر مي دهند.
در حالي كه يك گروه ناشناخته به نام «فدائيان اسلام» مسئوليت انفجار در هتل بين المللي ماريوت در اسلام آباد را برعهده گرفته اما شواهد و مدارك حاكي از دخالت سيا و موساد در اين عمليات تروريستي است.
روزنامه پاكستاني «دون» در اين مورد نوشت نيروهاي امنيتي و بسيار مجهز سفارت آمريكا به فاصله بسيار اندكي پس از انفجار در محل حاضر شده و پس ازمدت كوتاهي آنجا را ترك كردند.
مسئله ديگر اينكه نوع و نحوه اين عمليات نشان مي دهد، عوامل آن كاملا حرفه اي و كار كشته بوده اند و اساسا چنين عملياتي از عهده يك گروه مجهول الهويه و حتي طالبان محلي نيز خارج است.مواد به كار رفته در كاميون بمب گذاري شده شبيه مواد منفجره عمليات بالي در اندونزي در سال 2003 است.
در اين سال يكي از هتل هاي زنجيره اي ماريوت در جزيره بالي واقع در اندونزي منفجر شد و بر اثر آن ده ها تن كشته وزخمي شدند. كارشناسان مسائل امنيتي و نظامي پس از مدت ها سيا و موساد را مظنون اصلي اين حادثه عنوان كردند.
نكته جالب در مورد انفجار باي آن است كه اين عمليات به فاصله اندكي پيش از حمله واشنگتن به عراق انجام شد و در حالي كه اغلب كشورهاي جنوب شرق آسيا مخالف اين حمله بودند پس از حادثه بالي باتوجه به جو به وجود آمده با آمريكا همراه شدند.
دستگاه تبليغاتي آمريكا اسلامگرايان تندرو را عامل انفجار بالي معرفي كرده بود.
در حادثه اخير نيز رسانه هاي غربي بلافاصله انگشت اتهام را به سوي عوامل تندرو و اسلامگرايان دراز كردند و سياستمداران و اغلب رسانه هاي پاكستاني نيز متاثر از اين جو، كشورشان را قرباني تروريسم خوانده و از انفجار هتل ماريوت به عنوان «11 سپتامبر پاكستان» نام بردند.
در حالي كه جو عمومي پاكستان اعم از مردم، رسانه ها، سياستمداران و حتي نظامي ها به دليل حملات اخير و متعدد آمريكا به مناطق مرزي اين كشور، ضدآمريكايي بود اما اينك اين جو ضد آمريكايي به جو ضدتروريسم تبديل شده و همه سخن از لزوم مبارزه جدي با افراطيون مي گويند.
روزنامه پاكستاني «پاك تريبيون» نيزدر تحليل مفصلي سيا، موساد، «راو» (سازمان اطلاعاتي هند) و «خاد» (سازمانان اطلاعاتي افغانستان) را د راين انفجار دخيل دانست و نوشت هر كدام از اين چهار عنصر از انگيزه هاي كافي و لازم براي اين كار برخوردارند.
آمريكا در فكر حمله به مخالفان خود در مناطق قبايلي شمال غرب پاكستان است و اين حمله مي تواند اسلام آباد را در كمك به واشنگتن در اين راه ترغيب كند.
اسرائيل و هند نيز طي ايام اخير به شدت به يكديگر نزديك شده و قراردادهاي امنيتي و نظامي فراواني را به امضا رسانده اند.
انفجارهاي اخير در دهلي نو، انفجار سفارت اين كشور در كابل و مسايل اخير كشمير از جمله دلايل دخالت هند در اين ماجراست.
كابل نيز ثبات افغانستان و پيروزي بر طالبان را در همراهي پاكستان در اين جنگ مي بيند.
اما دليل كشته شدن دو مقام پنتاگون در اين انفجار چيست؟ وزارت دفاع آمريكا و سيا در مورد نحوه برخورد با اسلام آباد و جنگ عليه تروريسم ديدگاه كاملا مشتركي ندارند.
حملات متعدد آمريكا به پاكستان توسط سازمان سيا ترتيب داده مي شود و اين در حالي است كه مقامات پنتاگون چندان راضي به گشودن جبهه اي جديد در برابر ارتش خسته و درگير در دو جنگ افغانستان و عراق نيستند.
هفته گذشته پس از آن كه موشك هاي شليك شده از هواپيماهاي بدون سرنشين سيا به مناطق قبايلي شش غيرنظامي پاكستاني را كشت، موجي از خشم و نفرت سراسر پاكستان را فرا گرفت.
ژنرال «اشفق كياني» فرمانده ارتش پاكستان، آمريكا را به پاسخ نظامي تهديد كرد و گفت ما از تماميت ارضي خود به هر قيمتي دفاع خواهيم كرد.
مقامات سياسي پاكستان نيز با حمايت از اظهارات كياني، موضع ارتش را موضع دولت اسلام آباد معرفي كردند.
در اين ميان بلافاصله ژنرال «مايكل مولن» بلندپايه ترين مقام نظامي آمريكا خود را به اسلام آباد رساند و در ديدار با مقامات سياسي و نظامي اين كشور قول داد حملات مرزي متوقف خواهد شد و از اين پس بدون هماهنگي با اسلام آباد حمله اي در مناطق مرزي انجام نخواهد شد.
كمتر از 24 ساعت از ديدار و توافق مولن و مقامات اسلام آباد بار ديگر هواپيماهاي سازمان سيا به پرواز درآمده و مناطق مرزي را موشكباران كردند.
سيا با اين عمليات پيام روشني براي پنتاگون و اسلام آباد فرستاد. آن پيام اين بود: «جنگ عليه تروريسم متوقف نمي شود!»
حال به نظر مي رسد سيا با ترتيب دادن عمليات هتل ماريوت در كوتاه مدت به اهداف خود رسيده است.
اگر تا پيش از اين عمليات كسي در مورد جنگ در شمال غرب ترديد داشت اما اينك مقامات پاكستاني جنگ عليه تروريسم را «جنگ خود» مي دانند.
«جو ويالس» از فعالان و پژوهشگران سياسي طي مقاله اي مي نويسد اين شگرد آمريكايي هاست، هر وقت مي خواهند كشوري را در جنگ ادعايي عليه تروريسم با خود همراه كنند دست به انفجاري بزرگ مي زنند.
كافي است نگاهي به انفجارهاي بزرگ چند سال اخير بيندازيد، انفجار لندن، مادريد، گرجستان و بالاخره حادثه 11 سپتامبر براي همراه كردن مردم آمريكا با اين جنگ تمام نشدني.
اين بار هم يك نماد غربي (هتل پنج ستاره و زنجيره اي ماريوت كه مالك اصلي آن صهيونيست ها هستند) مورد حمله قرار گرفته است و براي همراه كردن مقامات اسلام آباد و مردم پاكستان با خود نام 11سپتامبر پاكستان را بر آن نهاده اند.
سه شنبه 2 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: کيهان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 163]