تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):ایمان به صرف ادعا و آرزو نیست، بلکه ایمان آن است که خالصانه در جان و دل قرار گیرد و ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866407869




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حمايت وزير خارجه آمريكا از پيوستن اوكراين به ناتو


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: حمايت وزير خارجه آمريكا از پيوستن اوكراين به ناتو
وزير خارجه آمريكا وعده داد كه واشنگتن از تلاش اوكراين براي پيوستن به ناتو با وجود مخالفت روسيه به طور قاطع حمايت كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران به نقل از خبرگزاري رويترز كاندوليزا رايس وزير خارجه آمريكا در نشستي با همتاي اوكرايني خود در حاشيه نشست هاي مجمع عمومي سازمان ملل متحد اعلام كرد : آمريكا نسبت به تعهد خود كه در نشست كشورهاي عضو سازمان پيمان آتلانتيك شمالي (ناتو) در مورد پيوستن اوكراين به طرح اقدام عضويت پيوستن به اين سازمان نظامي اعلام كرد وفادار است .
رايس در كنار ولاديمير آگريزكا وزير خارجه اوكراين گفت : واضح است كه ما از تلاش هاي اوكراين براي پيوستن به جامعه اروپا ـ آتلانتيك حمايت مي كنيم و البته موضع آمريكا در مورد اين طرح اقدام عضويت اوكراين كاملا واضح است .
با وجود حمايت كامل آمريكا از عضويت گرجستان و اوكراين در ناتو اختلاف داخلي كشورهاي عضو به رهبري فرانسه و آلمان كه نمي خواهند با اقدامي نابخردانه بي جهت باعث بر افروخته شدن روسيه شوند باعث ايجاد تاخير در اين روند شده است .
اين در حالي است كه بيش تر مردم اوكراين از پيوستن كشورشان به اين سازمان ناراضي اند به گونه اي كه بر اساس نظرسنجي ها اكثريت قاطع اوكرايني ها با اين امر مخالفت خود را اعلام كرده اند.
از سوي ديگر رييس جمهور اوكراين نيز اظهار داشت كه احتمال عضويت اوكراين در اتحاديه اروپا و ناتو آن هم در بازه ي زماني كوتاه مدت ميسر نيست .
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از خبرگزاري نووستي ويكتور يوشچنكو رييس جمهور اوكراين اظهار داشت : احتمال عضويت و ورود اوكراين به اتحاديه اروپا و ناتو در كوتاه مدت ممكن نيست .
يوشچنكو در مصاحبه با روزنامه آمريكايي « واشنگتن تايمز » اظهار داشت : براي عضويت در ناتو از طريق روش هاي دموكراتيك تصميم گيري مي شود و از اين رو ما بايد به دنبال ساز و كارهاي دموكراتيك متناسب براي عضويت اوكراين در ناتو و اتحاديه اروپا باشيم .
يوشچنكو اظهار داشت : امروز ما از عضويت سخن نمي گوييم بلكه بيشتر به دنبال قرارداد و تفاهم نامه هاي همكاري با اين دو اتحاديه هستيم و براي اين كه در اين مورد پيشروي داشته باشيم بايد اين نهادها به ما علامتي نشان دهند.
وي گفت : بهترين حالت ممكن عضويت ما در پيمان آتلانتيك شمالي (ناتو) مي باشد.
اوكراين پيش از اين درخواست عضويت در ناتو را داده بود اما اين درخواست در نشست سران ناتو در بخارست پذيرفته نشد.
در اين نشست قبل از هر چيز موضع گيري كشورهايي چون فرانسه و آلمان باعث رد عضويت اين كشور شد. بعد از حوادث اخير و جنگ در منطقه قفقاز نيز يوشچنكو اظهار داشت كه بار ديگر و به طور فعالانه براي عضويت در ناتو تلاش مي كند.
رييس جمهور اوكراين در مورد چشم اندازهاي اتحاديه اروپا در مورد كي يف گفت كه اتحاديه اروپا در حال حاضر در بسياري از موارد دچار دودستگي است .
وي گفت : متاسفانه اين مساله اثرگذاري بسيار قوي را داشته است و طرفداران عقايد و مواضع مختلف قادر به داشتن وحدت نظريه و رويه نيستند.
يوشچنكو افزود : اتخاذ موضعي واحد به هيچ روي ساده نيست و به عبارت ديگر پذيرش كي يف در اتحاديه اروپا اصلا مساله ساده اي نيست .
 سه شنبه 2 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 151]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن