واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: دكتر محمود احمدي نژاد: ما مساله اي با مردم آمريكا نداريم
دكتر"محمود احمدي نژاد" صبح روز سه شنبه در گفت و گو با شبكه تلويزيوني "سي.ان.ان." آمريكا اعلام كرد ما هيچ مساله اي با مردم آمريكا نداريم و اين دولت آمريكاست كه از زبان زور استفاده مي كند و ما بايد در مقابل آن بايستيم.
به گزارش خبرنگار اعزامي ايرنا به نيويورك، احمدي نژاد در عين حال تصريح كرد كه "ما علاقه مند به روابط با آمريكا هستيم."
وي به نامه خود به رييس جمهوري آمريكا اشاره كرد و گفت: "بوش به اين نامه جواب نداد و خيلي فرصت هاي خوب ديگر را نيز از دست داد."
احمدي نژاد كه با "لاري كينگ" مجري معروف "سي.ان.ان." مصاحبه مي كرد، در پاسخ به اين سوال كه ترجيح مي دهد كدام يك از نامزدها، رييس جمهوري آمريكا شود؟، گفت: "ما هيچ شخص خاصي را به ديگري ترجيح نمي دهيم و اين مردم آمريكا هستند كه بايد تصميم بگيرند."
وي افزود : "به هر حال رييس آينده جمهوري آمريكا بايد رويكردهاي سياسي و اشتباهات دولت هاي قبلي را اصلاح كند و چيزي كه مهم است اين است كه وقتي كسي روي قدرت مي آيد بايد تغييري در سياست ها ايجاد كند."
احمدي نژاد در پاسخ به سوالي در مورد اين كه آيا تمايل دارد با نامزدهاي رياست جمهوري آمريكا گفت و گو كند؟، تصريح كرد قبلا نيز آمادگي خود را براي مذاكره و مناظره با آنها در مقابل رسانه ها در خصوص مسايل جهاني اعلام كرده ام.
لاري كينگ پرسيد: "چرا بوش يا ديگر سياستمداران آمريكايي تمايلي به حرف زدن با شما ندارند؟"
احمدي نژاد در پاسخ گفت: "اين سوال را بايد از آنها بپرسيد. ما اهل گفت و گو هستيم."
در ادامه "سي.ان.ان." پرسيد: "آيا از اين كه آمريكا به عراق حمله كرد و صدام را سرنگون كرد خوشحال هستيد؟"
دكتر احمدي نژاد گفت: "شما رفتار متناقض دولت آمريكا را چظور تفسير مي كنيد؟ صدام سالها با استفاده از بمب هاي شيميايي و حمايت هاي آمريكا عليه ايران جنايات زيادي مرتكب شد و بعد از چند سال ديديم كه خود آمريكا صدام را ساقط كرد."
وي افزود: "شايد ما اول از اين بابت خوشحال بوديم. اما بعدا وقتي فهميديم كه آمريكا مي خواهد درعراق بماند و بر منطقه تسلط پيدا كند، آيا اگر شما جاي ما بوديد خوشحال مي شديد؟"
"سي.ان.ان." در ادامه در خصوص برنامه هسته اي ايران و اتهامات مطرح شده عليه ايران مبني بر اين كه اين كشور قصد دارد سلاح هسته اي بسازد، پرسيد و احمدي نژاد پاسخ داد: "اين كه گفته مي شود دنيا از ايران مي ترسد، بايد ببينيم كه آيا دنيا كيست؟ آيا دولت آمريكا و چند متحدش تمام دنيا هستند؟"
وي با بيان اين كه ناراحتي غرب از ايران تازه و جديد نيست، گفت: "غربي ها از صدام خواستند به ايران حمله كند و تروريست ها را براي ترور مقامات جمهوري اسلامي حمايت و تقويت كردند."
احمدي نژاد با تاكيد بر اين كه 118 كشورعضو جنبش عدم تعهد، 57 كشور عضو سازمان كنفرانس اسلامي و بسياري ديگر از نهادهاي بين المللي از فعاليت هاي صلح آميزي هسته اي ايران حمايت مي كنند، گفت: "بسياري از كشورهاي دنيا از فعاليت هاي هسته اي صلح آميز جمهوري اسلامي حمايت مي كنند و ما از اين بابت هيچ نگراني نداريم."
وي افزود: "ما به لحاظ اعتقادي با ساختن بمب اتم مخالفيم و معتقديم دوران بمب اتم به پايان رسيده است و هر كس در آن سرمايه گذاري كند، ضرر كرده است."
وي با طرح اين سوال كه آيا بمب اتم توانست از فروپاشي شوروي جلوگيري كند و آيا توانست به آمريكا در عراق و افغانستان كمك كند و براي آن پيروزي بياورد، تاكيد كرد امروز دوران فرهنگ و منطق است.
احمدي نژاد گفت: "همه مي دانند كه موضوع هسته اي ايران تبديل به يك موضوع سياسي شده است و از چارچوب حقوقي خارج شده است، آژانس بيش از 12 بار با اسناد رسمي، صلح آميز بودن برنامه هسته اي ايران را تاييد كرده است و اعلام كرده كه ايران هيچ انحرافي در اين مسير نداشته است، فعاليت هاي هسته اي ما كاملا قانوني و صلح آميز است."
وي تصريح كرد در طول تاريخ آژانس بيشترين بازرسي ها از تاسيسات ايران شده و هيچ كشوري به اندازه ايران با آژانس همكاري نكرده است.
وي افزود: "من اينجا مي پرسم كه آيا كشورهايي كه بمب هسته اي مي سازند نياز به بازرسي ندارند؟ چه كسي تهديد است؟ آيا ما كه با آژانس همكاري مي كنيم تهديد هستيم؟ آژانس هميشه گفته است كه ايران انحرافي مرتكب نشده است."
در ادامه مصاحبه مجري "سي.ان.ان." پرسيد: "شما كه موضوع محو شدن اسراييل از نقشه جهان را مطرح كرده ايد، آيا منظور شما محو نظامي است يا محو سياسي؟"
احمدي نژاد با بيان اين كه در اين خصوص دو نكته بايد تشريح شود، گفت: "امسال چهار سال است كه ازمن سوال هاي متعدد در اين خصوص پرسيده شده، اين كه ما با اساس رژيم صهيونيستي مخالفيم، به خاطر صلح و عدالت است و شما به عنوان يك خبرنگار با سابقه اطلاع داريد كه در خاورميانه چه مي گذرد. ميليون ها نفر از خانه هايشان رانده شده اند و كساني هم كه مانده اند، از جمله زنان و كودكان هستند."
احمدي نژاد تصريح كرد راه حل فلسطين يك راه حل انساني است و تنها از طريق برگزاري رفراندوم آزاد در ميان مردم آن مي توان به حل مساله فلسطين كمك كرد.
مجري "سي.ان.ان." پرسيد: "آيا حاضر هستيد با تمام رهبران خاورميانه به همراه رهبران اسرائيل براي حل مساله خاورميانه مذاكره كنيد؟"
احمدي نژاد گفت: "رژيم صهيونيستي يك ميهمان ناخوانده و اشغالگر است. امروز رييس تشكيلات خود گردان، سران مصر، و ديگر مقامات منطقه بارها با اسراييل مذاكره كرده اند. اما هيچ نتيجه اي حاصل نشده است، جز اين كه اشغالگري و جنايات اين رژيم توسعه يافته و تشديد شده است."
وي در بخش ديگري از اين گفت و گو اظهار داشت: "وقتي ما مي گوييم اسراييل محو شود، يعني ترور و جنايت و آدم كشي بايد محو شود، راه حل ما يك راه حل مردمي و دموكراتيك است و اين راه حل پايدار است."
احمدي نژاد با بيان اين كه دو علت باعث شكست مذاكرات صلح است، گفت: "بي توجهي به ريشه مساله يكي از مهمترين دلايل شكست مذاكرات صلح است و عامل دوم ناديده گرفتن حق مردم فلسطين براي تعيين سرنوشت خود است."
وقتي از دكتر احمدي نژاد در خصوص يهوديان سوال شد، وي پاسخ داد: "ما با يهوديان هيچ مشكلي نداريم. در ايران به ازاي هر 150هزار نفر يك نماينده مجلس وجود دارد. اما يهوديان كه تعدادشان از 20 هزار نفر تجاوز نمي كند، يك نماينده مستقل در مجلس شوراي اسلامي براي خودشان دارند."
وي تصريح كرد البته صهيونيستها يهودي نيستند و اصلا دين ندارند و فقط ماسك دين بر چهره دارند. كسي كه مذهب دارد چگونه مي تواند زنان و كودكان را به قتل برساند؟
رييس جمهوري در پاسخ به سوال ديگري در خصوص هولوكاست گفت: "بايد اجازه داد در اين باره تحقيق شود و نتيجه آن مورد بررسي قرار گيرد."
وي افزود: "به فرض اين كه چنين چيزي رخ داده باشد بايد ديد كه آيا در فلسطين اتفاق افتاده يا در اروپا. چرا مردم فلسطين بايد قرباني آن شوند و چرا از جيب ديگران بايد براي صهيونيست ها خرج كرد؟"
مجري "سي.ان.ان." پرسيد: "آيا فكر مي كنيد اسراييل يا آمريكا به شما حمله كنند؟"
احمدي نژاد گفت: "نگران نيستيم. چون آنها نمي توانند. چرا كه اين بدترين كاري است كه آمريكا مي تواند مرتكب شود."
وي در خصوص اسراييل هم گفت: "اسراييل خيلي كوچكتر از آن است كه حمله كند و حتي در معادلات منطقه اي به حساب نمي آيد و ايران كشور بزرگ و قدرتمندي است و ملتي بزرگ دارد."
احمدي نژاد در پاسخ به سوال ديگري در خصوص حقوق بشر و موضوع همجنس بازي در ايران،گفت: "اين كار بسيار زشتي است. ما در اين زمينه قانون داريم و اين قانون هم قانون جديدي نيست و به هفتاد سال پيش بر مي گردد و قانون هم در اين زمينه اعمال مي شود."
وي در ادامه در خصوص موضوع حقوق بشر گفت: "شما نگران هفتاد ميليون مردم ايران هستيد يا چند نفر همجنس باز؟"
وي با بيان اين كه در ايران آزادي وجود دارد، تصريح كرد در ايران هيچ كس در زندگي شخصي ديگران دخالت نمي كند.
مجري "سي.ان.ان." پرسيد: "آيا مايل هستيد كه آمريكا از عراق خارج شود؟"
احمدي نژاد گفت: "اگر اين كار بشود خيلي خوب است. آمريكا با حضور خود در منطقه تنش ها و تروريسم را كم نكرده است و اين به نفع همه است كه آمريكا در يك برنامه زمان بندي شده منطقه را ترك كند."
وي تصريح كرد آمريكا بايد دخالت هاي خود را در ديگر كشورها محدود كند چون اين كار هزينه هاي زيادي بويژه براي مردم آمريكا دارد.
احمدي نژاد گفت: "آمريكا بايد تلاش خود را به جاي دخالت در ديگر كشورها در داخل آمريكا متمركز كند."
سيام.1723**9130**1058
سه شنبه 2 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]