تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ایمان یک درجه بالاتر از اسلام است, و تقوا یک درجه بالاتر از ایمان است و به فـرزنـد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838020028




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

/ خبرهاي دريافتي هنري /


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: / خبرهاي دريافتي هنري /
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر

23 عكاس ايراني در دهمين جشنواره بين‌المللي عكس فرانسه شركت دارند.

به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، 34 قطعه عكس از گيتي نوروزيان، هدا اميني، محمدامين كجوري، سارا محمد فاتح، مختاري، ميرحامد سركارفرشي، محمدحسن اميني، ترانه صنيعي، حسن يگانه، سيامك جعفري، پوريا ضرابي، عليرضا شورابي، اعظم حسن لاريجاني، اميرحسين بي‌پروا، حميد صادقي، قاسم شيشه‌گري، مريم شادافزا، گوهر تاج كياني، ساسان ابري، لعيا سرابي، هانا كامكار، ميترا مهتريان، اميرعرب بيگي در بخش مسابقه اين جشنواره شركت دارند.

در اين خبر آمده است دهمين جشنواره بين‌المللي عكس «زيبايي‌هاي جهان ما» از 11 تا 19 آبان‌ماه سالجاري در شهر تيونويل فرانسه برگزار مي‌شود.

گفتني است: آثار اين جشنواره را هيأتي از كشورهاي بلژيك – لوگزامبورگ و آلمان داوري خواهند كرد.

****

همايش 3 روزه «سينماي ملي، طرحي براي فردا» اوايل آذرماه توسط انجمن منتقدان و نويسندگان سينمايي ايران برگزار مي‌شود.

اين انجمن، همايش 3 روزه سينماي ملي را از پنجم تا هفتم آذر ماه برگزار مي‌كند . اين همايش شامل چندين نشست تخصصي است كه با حضور پژوهشگران، كارشناسان،‌دانشگاهيان و سينماگران برگزار خواهد شد.

***

اين كتاب دربرگيرنده گفتگوهاي مسعود فراستي با برخي سينماگران و اساتيد رشته‌هاي علوم اجتماعي دانشگاه‌ها و ساير مراكز علمي كشور است، با عناوين مختلف به نقش موثر سينما در استقرار و گسترش امنيت اجتماعي در جامعه ايران مي‌پردازد.

اين كتاب با هدف آشنايي متقابل جامعه سينايي و نهادهاي متولي برقراري نظم و امنيت اجتماعي در كشور با خواسته‌ها و انتظارات يكديگر براي رسيدن به جامعه‌اي ايده‌آل و مطلوب در دست تهيه است.

كتاب حاضر ضرورت بهره‌گيري از توانمندي‌هاي موجود در رسانه‌هاي سينما و تلويزيون جهت پيشگيري از هر گونه انحراف، آسيب و يا تهديدهاي اجتماعي به اقشار مختلف مردم را جهت كاهش جرائم و تخلفات از منظر علمي و كارشناسي مورد بررسي قرار مي‌دهد.

اين مجموعه گفتگوها و مقالات در كتابي با 300 صفحه در قطع رقعي و با تيراژ دوهزار جلد، همزمان با سومين جشنواره فيلم پليس در نيمه دوم آذرماه امسال منتشر و در اختيار مخاطبان جشنواره قرار خواهد گرفت.

***

اجراي نمايش «اين فصل را با من بخوان» نگاه جديدي به مفهوم ايثار دارد و تلاش كرديم تا فداكاري هنرمندان را در كنار جلوه‌هاي ديگري از ايثار به نمايش بگذاريم.

حسين مسافر آستانه، مشاور كارگردان اين نمايش با بيان اين مطلب گفت: «در حال حاضر در آخرين روزهاي تمرين هستيم و تمركز اصلي بر ايجاد هماهنگي ميان گروه نمايشي و موسيقي قرار گرفته است و تلاش كرده‌ايم تا مفاهيم را به شكل آسانتري به مخاطب ارائه كنيم‌، درهمين راستا در طول تمرينات تلاش كرديم تا حركات نمايشي را با قطعه‌هاي موسيقي تطابق دهيم تا بر ميزان تاثير گذاري نمايش افزوده شود.»

وي افزود:« تجربه اجراي سال گذشته با توجه به زمان بسيار كوتاه براي آماده سازي نمايش باعث شد تا امسال با فرصت بيشتري به كمبود نواقص و كاستي‌هايي كه در اجراي سال گذشته مشهود بوده بپردازيم. تاكيد بر افزايش حجم تصاوير، گرايش به مفهومي بودن حركات، برآورده شدن توقعات و موسيقي و ... از جمله مواردي بود كه در اجراي امسال بسيار مورد توجه قرا رگرفته است. در عين حال و در طراحي حركات تلاش كرديم تا نشانه‌ها و نمادهاي حركتي و قطعات موسيقي به نوعي تداعي معنايي آثار را در برداشته باشد.»

سوئيت سمفوني «اين فصل را با من بخوان» از 4 تا 12 مهرماه به كارگرداني حسين پارسايي و رهبري مجيد انتظامي از 4 تا 12 مهرماه به مناسبت هفته دفاع مقدس در تالار وحدت روي صحنه مي‌رود.

***

دومين جشنواره فيلم كوتاه سوادآموزي توسط انجمن سينماي جوانان ايران و سازمان نهضت سواد آموزي از دوم تا پنجم ديماه برگزار مي‌شود.

اين جشنواره در بخش‌هاي مسابقه،‌خارج از مسابقه و ويژه برپا مي‌شود و بخش مسابقه شامل آثاري مي‌شود كه موارد زير را به تصوير كشيده باشند،‌مصداق‌هاي ابعاد مختلف پيام تاريخي امام خميني (ره) در اهميت سواد آموزي از جمله بسيج دستگاههاي اجرايي در مشاركت سواد آموزي، مشاركت آموزش و پرورش در ايجاد فرصت تحصيلي براي كودكان بازمانده از تحصيل، استفاده از افراد باسواد خانواده در آموزش بي سوادان، معرفي برنامه‌ها و فعاليت‌هاي مهم سوادآموزي طي سه دهه گذشته از جمله آموزش كاركنان، نيروي مسلح، كارگران، زندانيان و ... معرفي ويژگي‌هاي روان شناختي و جامعه شناختي زبان آموزي در سواد‌آموزي بزرگسالان؛‌ويژگيهاي يادگيري بزرگسالان در مقايسه با خردسالان آموزش سواد در مناطق عشايري ؛ تلاش‌هاي آموزش ياران به عنوان سفير نور و دانش ، فعاليت‌هاي تبليغي و ترويجي آموزش ياران، ارتباط و تعامل اجتماعي آموزش ياران و ساماندهي آنها و ... معرفي كاركردهاي فردي، اجتماعي ، فرهنگي ، اقتصادي و ... سواد‌آموزي ، نقش سواد در توسعه و فرهنگي نوسوادن ، نقش سواد در بهبود زندگي و رعايت بهداشت فردي، اجتماعي و رواني نوسوادان و خانواده، معرفي شبكه‌هاي پس از سواد گروه‌هاي پيگير، كتابخانه سيار،‌نشريات استاني و برنامه‌هاي راديو و تلويزيوني و ... و نقش آنها در غني سازي كيفي زندگي نوسوادان و كم سوادان ، تجارب سواد آموزي خاطره‌هاو چهره‌هاي موفق، مشاركت پذيري مردم و مسئولين در برنامه‌هاي سواد آموزي، مشاركت مردم در شناسايي و جذب بي‌سوادان، تجهيز مراكز يادگيري محلي،‌تامني فضاهاي آموزشي ، نقش نماز و سواد در نوآوري و شكوفايي ، تاثيري سواد در تكوين شخصيت فردي و اجتماعي دختران و بانوان .

براساس اين خبر بخش خارج از مسابقه اين جشنواره به آثاري اختصاص دارد كه از نظر هيات انتخاب داراي شرايط لازم در بخش مسابقه نبوده ولي به جهت تناسب موضوع با جشنواره در اين بخش به نمايش در مي‌آيند و همچنين در بخش ويژه آثاري به نمايش در مي‌آيند كه با موضوع نوآوري و شكوفايي در بخش آموزش و

سي سال سواد آموزي در بستر انقلاب اسلامي ساخته شده باشند به نمايش در مي‌آيند.

گفتني است: فيلم‌سازان شركت در اين جشنواره تا 11 آبان‌ماه سال‌جاري مي‌توانند آثارشان را به دبيرخانه جشنواره واقع در ميدان ونك- خيابان گاندي- كوچه نوزدهم – پلاك 20 ارسال دارند .

گفتني است: دومين جشنواره فيلم كوتاه نهضت سواد‌آموزي با مشاركت سازمانها و نهادهاي مختلفي از 2 تا 5 دي‌ماه برگزار مي‌شود.

***

«خاطرات گمشده» به بخش مسابقه بيست و پنجمين جشنواره بين‌المللي فيلم كوتاه تهران راه يافت.

سيد مهدي محمدي سرپرست روابط عمومي شركت فرهنگ فيلم تهران (وابسته به انتشارات علمي و فرهنگي متعلق به وزارت علوم تحقيقات و فن آوري)در اين باره گفت: فيلم مستند خاطرات گمشده به كارگرداني حميدرضا صلاحمند، يكي از توليدات اين شركت با موضوع "زلزله بم" در بخش مسابقه جشنواره شركت

مي‌كند.

وي ادامه داد: «خاطرات گمشده» داستان خبرنگار حوادث يكي از روزنامه‌هاي صبح است كه دو روز پس از حادثه بم خود را به شهر زلزله زده بم مي‌رساند.

در جريان تهيه گزارش، به ساختمان تخريب شده خوابگاه دانشجويان دانشگاهي در بم برخورد مي كند و در لابلاي آوارها دفترچه‌اي را مي يابد كه حاوي خاطرات يكي از دانشجويان است. نويسنده خاطرات چند روز قبل از زلزله، در خواب مرگ را مي‌بيند كه به خانه آنها وارد شده و اعضاي خانواده را با خود مي برد. اين فيلم به مدت 33 دقيقه و با سيستم دي وي كم توليد شده است.

محمدي افزود: فيلم كوتاه از نظر ساختار شناسي، تفاوت بسياري با فيلم بلند دارد و كارگردان مي‌بايست در فاصله زماني كوتاهي، به شخصيت پردازي، بيان تفكر و تاثيرگذاري بر بيننده بپردازد كه اين حكايت از سختي كار و اهميت فيلم كوتاه در مقايسه با آثار سينمايي دارد.

محمدي با اشاره به توجه و حمايت اين مجموعه از فيلمسازان تصريح كرد: در حال حاضر اين مركز به عنوان يكي از مراكز فعال هنري بخش خصوصي از توليد آثار وزين و مؤثر حمايت مي كند.

گفتني است بيست و پنجمين جشنواره بين المللي فيلم كوتاه تهران از 22 تا 27 آبان ماه سال جاري در كشور برگزار مي شود.

انتهاي پيام
 سه شنبه 2 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن